De ce câinii urmăresc mașinile (și cum să le oprească)

De ce câinii urmăresc mașini

Ne place să vedem că câinii noștri au acea luptă și instinctul combativ. Vrem ca ei să aibă un mare simtul mirosului pentru a putea să-i urmărești pe intruși și să ne apere casele de la hoț. Cu toate acestea, această intuitivitate agresivă și adversarială poate fi o provocare majoră dacă nu este bine dezvoltată. Câinele dvs. va ajunge la îndoială la fiecare față necunoscută pe care o văd sau mirosul pe care nu îl pot recunoaște. De asemenea, datorită sentimentului lor puternic de auz, câinii pot urmări mașinile care nu le sunt familiare și aceasta poate fi o problemă majoră. Câinii care urmăresc mașinile nu numai că sunt în pericol, ci pun, de asemenea, în pericol viața șoferului și a altor utilizatori ai drumului. În acest articol, vă vom oferi informații importante despre cum să vă recalificați câinele și să redirecționați această unitate de pradă. Deci, dacă v-ați întrebat vreodată "de ce câinii își urmăresc mașinile?"Apoi citiți mai departe pentru a afla de ce. Și dacă câinele dvs. urmărește mașina, vă vom arăta acțiunile pe care le puteți lua pentru a opri acest comportament.

Doi câini care rulează pe stradă

De ce câinii urmăresc mașinile?

S-ar putea să fiți uimiți să aflați că pot exista explicații autentice din spatele fenomenului mașinilor de urmărire a câinelui. Citiți mai jos pentru a afla mai multe.

  • Câinii iubesc zona sau teritoriile lor

Când câinele vostru vede un străin sau un vizitator neanunțat la domiciliul dvs., motivul de bază pentru care el sau ea scapă și urmărește străinul este că câinele dvs. recunoaște ca și cei din afară, iar câinele dvs. nu are încredere în străini. Aceasta este aceeași explicație în spatele dvs latrat de caine sau urmărirea mașinii în mișcare atunci când vă îmbarcați pe o plimbare. Câinii sunt capabili să miroșească sau să audă sunetul unei mașini care nu fac parte din teritoriul lor și, dacă o astfel de mașină se apropie de teritoriul lor, îi îmbrăcă din când nu doresc și alți câini sau "lucruri" care își apropie zonele.

  • Câinii au intuiție naturală

O caracteristică a câinilor este că au o natură foarte probantă, iar un vehicul iminent își trezește instinctul și îi va împrăștia pentru a îndepărta în mod neașteptat mașinile. Ele sunt ocazii în care ei urmăresc mașina în mișcare din cauza unei întâlniri proaste pe care au avut-o cu șoferul. Din nou, uneori când câinii se simt abandonați sau singuri, ei urmăresc mașinile sau coaja la străini pentru a scăpa de plictiseală.

  • Câinii sunt specialiști din pradă

Câinii s-au dezvoltat în experți de anduranță. Predoanele sălbatice, cum ar fi lupi, își folosesc adesea viteza pentru a urmări prada și pentru a le vâna în jos. Câinii domestici sau toame sunt foarte, foarte apropiați de rudele lor feroce și au menținut această dorință de a urmări. Înclinația pentru a avansa lucrurile este construită în creierul lor.

  • Examinați rasa la care aparține câinele

În cele din urmă, câinii iubesc să urmărească, cu toate acestea, anumite rase au evoluat pentru a fi utilizate pentru anumite tipuri de locuri de muncă și sunt mai agresive. Câini, cum ar fi terrieri și Greyhounds sunt îndrăgostiți de a veni după sau de a vâna creaturi mai mici. Câinii de păstor sunt probabil probabil să fugă după oi, mișcându-se mașini sau oameni care joggând pe străzi într-o mișcare deplasată pentru a le ghida.

Cum să opriți un câine din mașinile de urmărire

Acum că știm de ce câinii își urmăresc mașinile, să ne uităm la cât mai bine să le oprim. Pentru a-ți instrui câinele să știe ce nu ar trebui să-l urmărească, câinele tău ar trebui să stăpânească mai întâi comenzile de câine "ședere" și "Sit". Ele sunt comenzi care sunt foarte vitale în controlul câinilor și, odată ce o înțeleagă foarte bine, sunt gata să fie recalificați. Iată câteva indicii pentru a vă opri câinele de la Chasing Cars.

  • Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este că în nici un moment nu ar trebui să urmăriți vreodată câinele atunci când el sau ea se execută după mașina în mișcare, deoarece acest lucru îi motivează doar să curgă mai mult.
  • Apelați în mod constant numele de companie al câinelui într-un ton puternic, iar acest act va redirecționa concentrarea câinelui asupra dvs. Câinele dvs. nu vă va fugi imediat, dar obținerea accentului său imediat este o mișcare majoră în oprirea lui sau a ei de la urmărirea mașinilor. Este semnificativ să-i cheme numele de companie într-o voce puternică, deoarece câinele tău ar putea să fugă de la tine dacă își aude numele real. Câinii se ascund adesea la auzarea numelor lor reale în această situație, deoarece s-ar putea crede că au acționat greșit și, ca atare, sunteți pe punctul de a le pedepsi.
  • Antrenează câinele dvs. pentru a înțelege anumite comenzi, cum ar fi "concediu". Puteți începe cu câinele pe plumb și aruncați bile mici și comandați câinele să "lăsați" sau să strigați numele câinelui și să-l lăsați să vină la dvs. Dacă se retrage înapoi, ar trebui să administrezi comanda cu o tragere puternică pe plumbul câinelui. Repetați această sesiune până când câinele dvs. răspunde pozitiv. De asemenea, recompensați câinele dvs. cu un gust gustos de fiecare dată când îl primește corect.
  • Alternativ, aveți pe cineva care să conducă sau să facă față câinelui și cu voi. Repetarea ordonării câinelui la "opriți" plus "lăsarea" dacă câinele se străduiește să vâneze. Practica ori de câte ori poți să înceteze câinele să se urmărească sau să se oprească atunci când câinele este înmânat o comandă de bază.
  • Cel mai adesea decât nu, câinii alerg după vehicule, deoarece energiile lor sunt ținute înapoi și nu sunt exprimate, eliberate sau utilizate. Ca atare, luați câinele pentru câteva plimbări, iar când sunteți afară de acasă, câinele trebuie să aibă în vedere faptul că se așteaptă un comportament special; De obicei, o lecție va lăsa câinele să înțeleagă controlul.
  • Permiteți câinelui să alerge după tine. Majoritatea câinilor se bucură de legare și jucând cu noi și este o mare oportunitate pentru voi doi exercițiu.
  • Nu în ultimul rând, dacă toți pașii de mai sus nu funcționează și câinele dvs. continuă să urmărească după vehicule în mișcare, atunci vă recomandăm să vă limitați câinele în casa dvs. pentru a păstra pietonii, șoferii și câinele dvs.

Ați putea dori, de asemenea: Câini leagă și Câine retractabilă

Câinii care urmăresc o mașină

A rezuma

În concluzie, câinii sunt distractivi și minunați să aibă în jur. Ei pot avea un instinct prădător care le predispune să gătească adesea străini și să alungă mașini în mișcare pe care nu le recunosc. Când se produce această situație, rămâneți calm, deoarece este o dispoziție naturală și folosiți pașii de mai sus pentru a redirecționa excesul de energie în acțiuni utile, cum ar fi ghidarea animalelor sau păstrarea casei dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii urmăresc mașinile (și cum să le oprească)