Câinii pot bea alcool? Tot ce trebuie să știți

câine bea alcool

În timp ce poate părea o clipă distractivă, instagrammabilă pentru a împărtăși o bere cu câinele dvs., va fi posibil ca animalele de companie să bea alcool fără efecte adverse?

câine alcool

Pe scurt și, în răspunsul definitiv la întrebarea populară, câinii beau alcool, răspunsul simplu este, absolut nu. Câinii nu s-au dezvoltat într-un fel, astfel încât corpurile lor să poată procesa alcool astfel încât chiar și o cantitate mică să poată provoca o mare prejudiciu corpului lor. Efectele otrăvirii cu alcool la câini pot fi apropiate și mai pronunțate decât la om. Ne uităm la acele efecte aici și ce să facem dacă câinele dvs. bea și alcool.

Mai mult, investigăm în continuare de ce este exact că câinii nu pot bea alcool și ce alcooli să fie deosebit de atenți la atunci când beți în jurul câinelui dvs. De asemenea, subliniem cele mai comune modalități pe care câinii ingenesc alcool, alții decât proprietarii dezinformați, dându-le într-un Câine Bowl.

Deci, de ce este alcoolul rău pentru câini?

La fel ca alcoolul este rău pentru oameni, este, de asemenea, rău pentru câini. Acest lucru se datorează faptului că poate provoca toxicoză cu etanol sau cu alte cuvinte, otrăvire cu alcool. Acest lucru este deosebit de periculos la câinii, având în vedere că sunt mai puțin predispuși să se refere la efectele și cauzele otrăvirii cu alcool decât suntem la fel de oameni.

Unul dintre principalele motive pentru acest lucru este pur și simplu până la dimensiunea lor. Gândiți-vă la cât de repede vă poate afecta un pahar de vin, mai ales atunci când nu ați mâncat pentru o serie de ore. Poate avea un efect destul de dramatic asupra corpului și creierului dvs. destul de rapid - de la starea de spirit generală la rezultatul asupra abilităților motorii.

Apoi gândiți-vă cum câinele dvs. este mai des decât cel puțin jumătate din dimensiunea dvs. Abilitatea lor de a bat efectele alcoolului sunt diminuate de la început, înainte de a lua în considerare chiar dacă rinichii lor nu sunt pur și simplu concepute pentru a face față băuturii în primul rând.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru boala renală

Efectele alcoolului asupra câinilor

Efectele alcoolului asupra câinilor sunt în principal versiuni sporite ale căilor pe care alcoolul le afectează oamenii. Efectele sunt sporite datorită, din nou, la masa corporală mai mică a câinilor și capacitatea lor mai mică de a lupta împotriva alcoolului.

Prin urmare, una dintre principalele modalități de a vedea imediat dacă câinele dvs. a ingerat alcoolul este de a vedea dacă el sau ea acționează în mod particular. La fel ca oamenii încep să se bată, slur și să se poticnească, câinii se vor comporta în mod similar și au fost cunoscuți că scade doar ca proprietarii pot face atunci când au băut prea mult alcool.

În timp ce poate fi amuzant la început, la fel ca și cum este la om, câinele tău acționând ciudat din cauza a fi beat, poate avea ramificații mai largi și mai grave. Pe măsură ce câinele dvs. și-a pierdut abilitatea de a gândi în mod clar, el sau ea poate uita să meargă în aer liber pentru a urina sau poate să se răsună în alt comportament rău, cum ar fi gnawing pe mobila pe care nu ar trebui să o facă sau să meargă acolo unde nu sunt permise.

Aceste întâmplări nu sunt, probabil, nimic mai mult decât o supărare, dar câinele dvs. fiind beat poate avea repercusiuni și mai periculoase. El sau ea poate ieși din casă și se pune în pericol, în timp ce în mod normal ar rămâne în interior foarte fericit. În esență, la fel cum oamenii nu acționează rațional atunci când sunt beți și, prin urmare, sunt predispuși la accidente, câinii sunt chiar mai probabil să acționeze și să-și riscați viața în moduri pe care nu le-ar face de obicei.

Un alt mod în care acest lucru se poate manifesta este că câinele dvs. va uita ceea ce este permis să mănânce și ce nu sunt. Acest lucru poate însemna Counter Surfing Pentru a obține titsurile rămase pe mesele de cafea, mesele de mese și suprafețele de bucătărie. Acest lucru poate fi periculos, deoarece câinii sunt probabil să mănânce ceva în vedere. Știm cu toții că acest lucru poate face rău de la intestinele lor la cel mai bun, dar poate fi letal la cel mai rău. De exemplu, dacă mănâncă ciocolată, alimente cu capace de plastic, oase de animale fragile sau alimente pe stick-uri Kebab, ar putea avea nevoie de o vizită la medicul veterinar nu numai pentru otrăvirea cu alcool, ci și pentru procedurile pe stomac pentru a-și scăpa în interiorul lor sau pentru ce au au ingerat. Aceste proceduri nu pot fi doar costisitoare, ele pot fi incredibil de invazive și dureroase pentru câinele dvs.

Un alt efect secundar al câinilor care bea alcool, care poate provoca multe probleme pentru câinele dvs. este vărsături. La fel ca la om, vărsăturile pot fi o experiență foarte neplăcută. Cu toate acestea, la câini nu este doar neplăcut, poate fi extrem de periculos. Vărsăturile pot duce la deshidratare care poate provoca letargie. În cazuri severe, acest lucru poate duce la o frecvență cardiacă rapidă, un impuls slab și poate continua să provoace tremurând și inconștiență.

Diaree este un alt efect al otrăvirii cu alcool pe câini. Deranjat în echilibrul gastrointestinal că cauzele de alcool înseamnă că au o burtă dodgy timp de câteva zile datorită unui Creșterea sensibilității în stomac și intestinul. Deși acest lucru poate avea ramificații evidente inestetice asupra covoarelor și podelelor, este, de asemenea, un alt simptom care poate avea repercusiuni grave. Nu numai că este incredibil de inconfortabil pentru câinele dvs., poate duce, de asemenea, la letargie, precum și o pierdere a apetitului care înrăutățește în continuare burta supărată.

În cele mai grave dintre efectele secundare ale otrăvirii cu alcool, câinii au fost cunoscuți că suferă insuficiență renală, insuficiență hepatică și chiar insuficiență cardiacă. Acestea pot duce, în mod evident, la moarte, ceea ce nu vrea nici un proprietar iubitor de câine.

Câine de băut alcool

Alcoolii obișnuiți să fie deosebit de atenți

Lichior puternic

Oamenii nu sunt deosebit de mare la manipularea unor licențe mai puternice. Măsuri nediluate de vodcă, rom și whisky toate vin la nivelurile de conținut de alcool 37%. Acest lucru este atât de puternic încât să poată avea un efect imediat asupra noastră, să nu mai vorbim de câinele tău sărac, care este mult mai mic decât tine. Este puterea pură a acestor spirite care le face periculoase pentru câinele vostru. Rinichii câinilor dvs. nu sunt dezvoltați pentru a filtra orice alcool, astfel încât lichiorul greu este deosebit de supărător sau pe ei să proceseze.

Vin

Vinul este un alcool comun pe care toți suntem probabil să îl avem în casele noastre, dar câinii pot bea vin în siguranță că are doar aproximativ 14% conținut de alcool?

Din nou, răspunsul nu este numai nu pentru că tot și orice alcool este rău pentru câini, vinul este deosebit de rău pentru câini, așa cum este făcut cu struguri. Strugurii sunt toxici pentru câini din motive necunoscute, dar, prin urmare, face vinul un definiție nu pentru prietenii noștri canini din cauza dublei whammy de năsuri conținute în ea pentru ei pentru ei.

Bere

Bere, în timp ce un alcool relativ slab, este incredibil de rău ca câinii să bea. Este necunoscut de ce, dar câinii sunt extrem de alergici la hamei. Hamei sunt, de fapt, toxice pentru câini. Dacă câinele dvs. mănâncă hamei sau are bere, vor putea să vadă și să nu poată controla temperatura corpului. Acest lucru poate duce la deshidratare, precum și la potențialul de a provoca leziuni renale care amenință viața. Prin urmare, cei cărora le place să-și ia câinii la grădini de bere ar trebui să fie deosebit de atenți la ceea ce câinele lor este în timp ce se bucură de o băutură. Unarsuming trecătorii au fost cunoscuți pentru a da câinilor lor de băuturi proprii SI plătește să fie vigilenți.

Alte moduri câinii pot ingera un alcool

Cu toate acestea, pe măsură ce proprietarii de câini, în timp ce majoritatea dintre noi nu ar visa niciodată să ofere intenționat câinilor noștri alcool, care sunt modalitățile pe care le pot ingera fără cunoașterea noastră?

În primul rând, multe prăjituri includ alcoolul și, din păcate, mulți utilizează lichioruri extrem de puternice. Torturile de rumă sunt un prim exemplu al acestui lucru. Ele sunt dresate cu Rum, care este de aproximativ 38% alcool, astfel încât este nevoie doar de o cantitate mică de prăjituri pentru a face rău pe un pup, ar trebui ca pupul să se ajute la o felie care a fost lăsată de un proprietar fără cunoștință.

Tortul de fructe este un alt exemplu de mâncare care include băutura că proprietarii ar trebui să fie foarte atenți să plece într-o casă cu un câine. Nu numai că au brandy sau cognac ca unul dintre ingredientele lor principale, care este din nou o lichior foarte puternic, prăjiturile de fructe includ, de asemenea, stafidele ca una dintre fructele lor primare. Ca o derivare a strugurilor, stafidele sunt toxice pentru câini și extrem de periculoase. O excursie la veterinar ar trebui să fie văzută ca o opțiune foarte reală dacă vă vedeți că câinele dvs. mănâncă o mulțime de fructe, deoarece este mai bine să fii sigur decât să-ți pare rău. În timp ce veterinarul dvs. poate prescrie un antidot de golirea stomacului, este mai bine decât alternativa de așteptare pentru a vedea dacă câinele dvs. reacționează fatal.

Etanolul este, de asemenea, un ingredient al unor bunuri de uz casnic pe care ar trebui să le putem lăsa lângă câinii noștri. Produse care includ etanol că câinii ar putea mânca bine ar fi elemente cum ar fi siropul de tuse sau sanitizatorul de mână printre multe altele. Suntem toți vinovați să lăsăm aceste lucruri în locuri mai mici decât în ​​siguranță, dar dacă aveți un special Câine foame, ați face bine să le blocați.

Ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. bea alcool

Dacă câinele dvs. are otrăvire foarte ușoară a alcoolului, sau mai degrabă ați văzut-o să beau o mică slăbire de bere, este probabil cel mai bine să-i lăsăm să-l doarmă în patul lor sau într-un mediu similar sigur.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

Dacă credeți că câinele dvs. trebuie să bea o mulțime de alcool sau o mulțime de lichior puternic, cel mai bine este să căutați sfatul unui profesionist medical. Veterinarii vor ști ce este mai bine pentru câinele dvs. când au efectuat o consultare pe animalul dvs. de companie. Ei vor ști ce este cel mai sigur curs de urmat pentru a vă asigura că câinele dvs. nu se îmbolnăvește. Sperăm că ei vor recomanda să-l dați jos și nimic mai invaziv. Cu toate acestea, dacă ei cred că câinele dvs. să fie la un risc deosebit, ele pot începe animalul dvs. pe o picurare pentru a-și rezolva lichidele și pot aborda pierderea mineralelor esențiale și a nutrienților în corpurile lor. Ei pot sugera chiar spitalizarea - cu toate acestea cazurile de acest lucru sunt foarte rare.

Cheia este de a vă vedea câinele dvs. cât mai curând posibil pentru a evita dacă efectele nastiene pe care alcoolul le poate avea asupra câinilor. Cu cât mai devreme au înmânat fluidele și înapoi la normal, cu atât mai bine.

Câinii pot bea alcool

Linia de jos a câinilor care bea alcool

În esență, în timp ce câinii sunt cunoscuți de faptul că sunt consumatori și băutori de orice și totul, poate fi foarte periculos pentru ca ei să mănânce sau să bea ceva decât kibul și apa lăsată de ei de către proprietarii lor.

Alcoolul este un prim exemplu al unui lucru pe care câinii nu îl pot și nu ar trebui să bea. Trebuie doar să ne uităm la efectele adverse pe care le poate avea asupra noastră ca oameni pentru a vedea că alcoolul nu poate avea rezultate bune pentru animalele noastre de companie. Ei pur și simplu nu sunt făcuți să se ocupe de efectele asupra interioarelor lor, nici asupra creierului și asupra capacității lor de a gândi clar. Lista repercusiunilor mai largi cauzate de acestea care acționează ciudat și din caracter sunt nesfârșite.

Cu toate acestea, accidentele se întâmplă, deci dacă observați câinele dvs. mănâncă sau beți ceva pe care el sau ea nu ar trebui să o facă la o petrecere, să țină un ochi apropiat de ei pentru a-și asigura siguranța. Așa cum a spus, ca și cu oamenii, dormind-o, este adesea cel mai bun mod de acțiune, dar îngrijirea ar trebui luată cu unul dintre cei mai iubiți membri ai familiilor noastre.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot bea alcool? Tot ce trebuie să știți