Aur retriever: fapte de rasă și temperament

Aur Retriever - Fapte de rasă și temperament

Autorul Dean Koontz a spus odată că recuperătorii de aur cred că și ei sunt oameni. Și fiecare ființă umană pe care o întâlnită de aur este considerată a avea potențialul de a fi un Un tovarăș excelent Cine ar putea, în orice moment, să plângă. Acest lucru vorbește foarte mult despre caracterul unui retriever de aur.

În ciuda dimensiunii lor, aurul nu au fost niciodată intenționate să fie câini de gardă. Bucuria lor irepetabilă în viață, setea neconcurentă pentru compania umană, iar generozitatea inimilor lor sunt gravate pentru totdeauna în amintirile a mii de indivizi care doresc la fel. Ele se găsesc în spitale, hospose, case de îngrijire medicală și chiar zone de dezastru unde natura lor iubitoare și afectuoasă poate aduce confort și consolare celor ale căror inimi sângerează și ale căror suflete sunt pierdute.

Golden Retriever Fapte

Povestea Reguieverului de Aur este una de rezistență remarcabilă, nu în termeni fizici, ci în loialitatea sa incontestabilă față de companionul său uman. Ei nu vor mușca, deși vor lătra. Arătați-i inima și ar fi mai mult decât dispuși să-l returneze de multe ori. Ochii lor plini de suflet lungime pentru acea legătură umană, fapt care a fost imortalizat în multe filme, precum și povestiri din viața reală. De la umbra la Murphy la Sandy și la mulți alți aurici care au, într-un fel sau altul, a reușit ceea ce "cel mai bun prieten al omului" înseamnă cu adevărat, retrieverii de aur au capturat cu adevărat atât inimile și imaginația omului modern.

Robustă și musculară, retrieverul de aur este cel care nu se sprijină niciodată de o provocare. Capul său larg complet cu o pereche de ochi foarte prietenoși și foarte inteligenți, un bot drept și urechi relativ scurte au devenit un semn distinctiv pentru rasă. Au un mers puternic, deși neted. Coada lor de pene se dansează întotdeauna în vânt, o trăsătură pe care fanii rasei spun că este o indicație a unei acțiuni aglomerate.

Aurțele necesită o baie lunară, cel puțin. Dar dacă doriți să se uite și să miroase curat, atunci ar trebui să-l scoți mai frecvent. Periajul dinților este necesar cel puțin o dată la zi; de preferință zilnic. Este unghiile trebuie să fie tăiate Cel puțin o dată pe lună. Urechile sale ar trebui, de asemenea, verificate săptămânal pentru semne de posibilă infecții ale urechii deoarece acestea sunt în mod special predispuse la astfel de probleme de sănătate.

Probleme de sanatate

Retrieverii de aur împărtășesc unele tulburări comune cu alte medii - la Rame de câine de dimensiuni mari. De exemplu, ele sunt cunoscute ca fiind în mod special predispuse la dezvoltarea displazie de șold, o condiție genetică în care coafura pur și simplu nu se potrivește corect în îmbinarea șoldului. Acest lucru poate duce la o serie de probleme legate de mobilitatea sa. Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru a dezvolta displazie cot.

Goldens sunt, de asemenea, vulnerabile la o serie de probleme oculare, cum ar fi cataractă și atrofia retinei progresive. Ambele condiții pot duce la o completare sau parțială Pierderea viziunii pentru câine. Ele sunt, de asemenea, susceptibile la stenoza aortică subvalvulară, un fel de problemă cardiacă fatală care provine dintr-o legătură foarte îngustă între aorta și ventriculul stâng al inimii. În forme severe, moartea poate apărea din cauza eșecului cardiac.

Această rasă de câine este, de asemenea, cunoscută pentru alergii, indiferent dacă este de la polen sau alimente. Tinerii de aur de aur sunt vulnerabili la dezvoltarea disectoarelor osteochondrozei, prin care țesuturile cartilajelor din articulații nu cresc în mod corespunzător. Alte probleme de sănătate pe care retrieverii de aur sunt cunoscuți pentru a include boala lui Von Willebrand, epilepsia, hemangiosarcomul, osteosarcomul, hipotiroidismul și umpluturile cu torsiune gastrică rezultată.

Veți ști dacă Retrieverul de Aur este potrivit pentru dvs. dacă vă place un câine:

  • E foarte Ușor de antrenat
  • Este foarte inteligent
  • Este dedicat și angajat în familia sa
  • Are o perspectivă pozitivă de invidiat în viață
  • Este mort serios la locul de muncă, dar comic în timpul perioadei de joc
  • Este copilul și alte animale de companie
  • Este loial, ascultător, și credincioșii
  • Este foarte dornic să vă rog
  • Retrieverul de aur nu este cu siguranță pentru dvs. dacă:
  • Nu-ți place să cheltuiți un minim de 30 de minute de exerciții viguroase de două ori pe zi pentru tot restul vieții sale
  • Nu-ți place să alegeți și să curățați firele de păr din mobilierul dvs., covorul și chiar îmbrăcămintea
  • Nu-ți place un câine care devine instantaneu prietenos cu străinii
  • Nu-i place îngrijirea unui câine pe o bază zilnică sau cel puțin săptămânală
  • Intenționează să părăsească câinele dvs. mai mult de 7 ore la un moment dat

În legătură cu o postare: Cel mai bun vid pentru părul câinelui

Istorie

Există această legendă care spune că retrieverul de aur este de fapt un descendent din stupi care au călcat pășuni rusești. Pe măsură ce legendele merg, nu există un adevăr de adevăr. În schimb, retrieverii de aur au fost crescuți de Sir Dudley Marjoribanks care ulterior a fost numit Lord Tweedmouth. Ca și ceilalți membri ai nobilimii din 19a Century Scoția, Lordul Tweedmouth sa străduit să reproducă câinele perfect - un retriever foarte talentat complet cu un nas care este incomparabil. Domnul Tweedmouth a dorit, de asemenea, un retriever, care este mai atent la maestrul său uman și partenerul de vânătoare decât spaniolii și seturile care au fost utilizate în mod obișnuit pentru recuperarea jocului la acel moment. Domnul Tweedmouth a dorit, de asemenea, un retriever cu loialitate incontestabilă și un temperament chiar și în casă.

În 1868, Lordul Tweedmouth a crescut un retriever acoperit cu ondulată numit nus cu Belle, o spaniel de apă tweed. Acest lucru a produs foarte primii retrieve de aur din istorie - Crocus, Primrose și Cowlip, trei auroși galbeni de culoare galbenă. Blândețea, loialitatea și calmul retrieverului de aur, în special în casă, sunt atribuite calităților înnăscute ale spanielilor de apă tricotă acum dispărută. Abilitățile lor de vânătoare au fost de asemenea de neegalat la acea vreme.

Retriever Temperament

Descendenții direcți ai lui Nus și Belle au fost crescuți cu un setter roșu, un spaniel de apă Tweed, și retrieveri acoperite cu plat și ondulat pentru a oferi fundației multor tipuri de retrieveri de aur.

Una dintre cele mai celebrate aurite din toate timpurile a fost aurul acoperit cu ficat numit Don de Gerwyn. Acest descendent de câine Tweedmouth a câștigat studiul internațional de 1904 Gundog League. Șapte ani mai târziu, rasa a atras recunoașterea oficială de la Clubul de Kennel din Anglia. Ei erau încă numiți galbeni sau de aur retriever la momentul respectiv. Numai în 1920, când rasa a fost numită oficial retrieverul de aur. Doisprezece ani după aceea, aurul a fost recunoscut oficial de Clubul American Kennel, unde rămâne câinele numărul 3 al țării începând cu 2017.

După cum a spus Dean Koontz, însoțitorii umani ai Retrieverilor de Aur ar trebui să fie mai mult decât pregătiți să-și conducă câinii pe o mare aventură. Dacă nu sunteți pregătit pentru o astfel de aventură, atunci un aur ar putea să nu fie pentru dvs. Dar dacă doriți o bucurie absolută în viața voastră, un câine care poate aduce un zâmbet în fața voastră de fiecare dată când vă privește, atunci un retriever de aur se potrivește perfect facturii.

Ați putea dori, de asemenea, să citiți revizuirea noastră a Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Coat de iarnă pentru câini
Câini hoodies
Șosete pentru câini
Veste de câini tactici
Dog Bandanas
Pălării de câine
Pijamale de câine
Veste de anxietate pentru câini
Pulovere de câine
Câine de ploaie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aur retriever: fapte de rasă și temperament