Vărsături pentru câini: cauze, tratament și simptome similare

În afară de a fi un punct de discuție fascinant de fabulos la petrecerile de cină, cunoașterea despre voma câinelui dvs. poate avea unele implicații uriașe pentru dvs Sănătatea câinelui. Știind ce înseamnă dacă dvs Câinele începe să se arunce poate însemna diferența dintre viață și moarte pentru animalul dvs. prețios. De aceea am compilat o listă a ceea ce înseamnă că câinele dvs. începe să vadă, semne și simptome pentru a căuta atunci când ar trebui să vă sunați VET și câteva informații de bază despre cum să vă tratați câinele dacă acesta începe brusc să vomite.

Ca întotdeauna, dacă sunteți foarte preocupat de câinele dvs. care aruncați sau dacă există schimbări bruște în comportamentul și starea de spirit a câinelui dvs, Contactați medicul veterinar local Pentru un sfat profesionist mare. În timp ce încercăm întotdeauna să fim cât mai bine posibil, nu suntem instruiți veterinari și ar trebui să vorbiți întotdeauna cu veterinarul dvs. înainte de a încerca noi tratamente.

câine la veterinar din cauza vărsăturilor

Diferența dintre voma și regurgitarea

Când un câine este regurgitând alimentele, aceasta înseamnă pur și simplu că alimentele (sau elementele) care încă călătoresc în prezent spre stomac vor fi, de obicei, forțate din sistemul câinelui prin reflexul lor GAG. Între timp, vomita unui câine va fi scos din stomac și poate conține alimente parțial digerate sau chiar bilă (o substanță galbenă, mucoasă).

Dacă nu sunteți sigur că unul dintre câinele dvs. face în prezent, puteți spune, de obicei, punând următoarele întrebări:

  • De cât de mult mi-a mâncat câinele meu?

Dacă nu a fost prea lung (aproximativ o oră și sub), este posibil ca câinele dvs. să-și regleze pur și simplu mâncarea. În acest moment, câinele dvs. va fi puțin probabil să fi început digerarea alimentelor lor, Așadar, puteți vedea o bucată de mâncare înfricoșată, împreună cu unele saliva, spre deosebire de alimentele digerate parțial.

  • Își întind stomacul?

Vărsăturile vor veni din stomac, astfel încât să puteți vedea mușchii lor contractați ca trupurile lor forțează lichidul înapoi prin tractul lor digestiv. Între timp, produsele regurgitate necesită mai mult tuse și disconfort general - puteți observa câinele dvs. faceți câteva tuse și unele goluri goale, deoarece acestea încearcă să-și dezlănțească produsele alimentare / mâncate.

  • Ce înseamnă vărsături?

În timp ce aceasta nu este cea mai frumoasă întrebare de răspuns, puteți spune, de obicei, dacă mâncarea respinsă este vomita de miros. Vomit de câine va miriza, de obicei, acru și neplăcut, în timp ce un produs regurgitar este mai probabil să miroasă ca orice a mâncat.

Dacă câinele dvs. aruncă alimente nedigerate, cel mai probabil motiv este regurgitarea - nu vărsături. Verificați mai jos pentru unele dintre sfaturile noastre cu privire la cât de bine să vă tratați câinele în această situație și să încercați să nu vă faceți griji. Aceste lucruri se întâmplă, în special pentru proprietarii de câini americani!

Diferite tipuri de vărsături de câine

Înainte de a intra în Do și nu, despre ce măsuri să luăm atunci când câinele dvs. aruncă în sus, este important să distingem diferența dintre fiecare tip. Acest lucru vă poate ajuta să definiți diferența dintre ceea ce necesită o acțiune mai decisivă și ceea ce indică faptul că dvs Câinele are nevoie de o mică înghițire și / sau un spațiu.

Îți cunoști câinele mai bine decât oricine altcineva, deci dacă ești cu adevărat îngrijorat de vărsăturile câinelui tău și ai observat o schimbare în comportamentul lor, să-ți spui veterinarii locali pentru o sfătuire mai specifică. Acest lucru este valabil mai ales aici, unde diferite tipuri de Vomitus de la câinele dvs. pot indica o serie de probleme, după cum puteți observa când ați citit.

Câine aruncând vărsături galbene

Galbenul de câine galben apare atunci când câinele dvs. aruncă bilă. Bilia este o substanță relativ groasă, mucoasă, care provine din ficat și SIDA în digestie. Puteți vedea uneori acest lucru alături de unele alimente parțial digerate în vărsăturile câinelui dvs., ceea ce indică faptul că dvs Câinele a mâncat prea repede. Partea cu adevărat confuză este că, pentru că vomita galbenă poate însemna o multitudine de lucruri, poate fi, de asemenea, o indicație că câinele dvs. nu mănâncă în mod regulat.

Alte motive pe care câinele dvs. este vorba de bilă galbenă

  • Poate fi foarte probabil ca câinele dvs. să mănânce o iarbă

Există un număr de teorii care înconjoară de ce câinii mănâncă iarbă și aruncă în sus. Sa observat că animalele sălbatice vor mânca adesea iarbă după vânătoare și unii specialiști teoretizează că acest lucru se datorează faptului că lupii și altele asemenea lipsesc asupra unor cerințe nutriționale cheie pe care le poate oferi iarba. În general, este acceptat, totuși că câinii vor mânca iarbă când stomacul lor doare, eventual să se îmbolnăvească și să ușureze durerea.

Acestea fiind spuse, dacă credeți că iarba a mâncat câinele dvs. poate conține pesticide, vă rugăm să sunați imediat medicul veterinar, deoarece animalul dvs. de companie poate fi otrăvit de substanțele chimice pe care unii proprietari de terenuri îl pulverizează pe iarba lor.

  • Dieta animalului dvs. conține în prezent prea multe alimente grase

Acest lucru este deosebit de important pentru a urmări deoarece cantități mari de alimente grase pe o perioadă extinsă de timp poate duce la pancreatită. Aceasta este inflamația pancreasului și poate fi destul de dureroasă pentru poochia ta. Dacă știți că vă hrăniți câinele mai mari cantități de alimente umplute cu grăsime decât este normal, luați câinele la veterinarii pentru tratament, înainte de a deveni deshidratate și foarte prost.

De asemenea, este foarte probabil ca medicul veterinar să poată prescrie cel mai bun tratament de vărsare a câinelui pentru ai ajuta, până când dieta lor se întoarce la normal, pentru a ajuta câinele tău să nu mai arunce. Oricum, asigurați-vă că ați verificat animalul de companie de către un profesionist, pentru a vă asigura că nu există daune de durată la sistemul digestiv al câinelui.

  • Câinele dvs. poate avea un blocaj intestinal

Vărsiturile galbene se poate întâmpla după ce stomacul câinelui dvs. a fost golit, dar încă nu este prea târziu să vă apelați VET dacă credeți că acest lucru ar putea fi motivul pentru care câinele dvs. a început să vadă. Unele alte semne legate de acest lucru includ extrem de letargie și câinele dvs. de câine, ca blocaj intestinal poate fi extrem de dureros pentru animalul dvs. de companie.

  • Alergii

Dacă câinele dvs. a început a Noua marcă de produse alimentare sau de tip și a început să arunce în sus, se poate datora unei reacții alergice la o proteină în noua lor dietă. Cea mai bună modalitate de a verifica dublu acest lucru este de a elimina această mâncare cu marca lor veche sau pentru a vedea dacă există diferențe evidente în ingrediente. În mod similar, puteți lucra cu medicul veterinar pentru a descifra nutrientul ofensator care cauzează câinele dvs. atât de mult hassle, până când descoperiți rețeta potrivită pentru sănătatea câinelui dvs.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru alergii

câine bolnav cu vărsături

Câine aruncând lichid limpede / apă

Câinii vor începe de obicei vărsăturile lor cu ceea ce pare să fie excesiv de drooling. Care este piscina cu apa si turnarea de la gura. Este destul de comun pentru un câine stresat și / sau supraîncălzit pentru a vomita lichid limpede. Cu toate acestea, probabilitatea este, dacă câinele dvs. aruncați lichid clar, aceasta este o versiune mai udată de aruncare a biliei.

Dacă ați contactat veterinarul dvs. și nu sunt deosebit de îngrijorați, vă rugăm să citiți cele de mai sus și, sperăm, puneți mintea la ușurință.

Câine aruncând lichid spumos

Este foarte probabil ca, dacă câinele tău aruncă spumă, nu este absolut nimic de îngrijorat. În timp ce mintea dvs. poate fi imediat sărituri la cuvinte precum "rabies", este de fapt mult mai probabil ca câinele dvs. să fie vărsat spumă albă dacă au indigestie. Destul de simplu, stomacul câinelui tău lucrează ore suplimentare pentru că au mâncat prea repede! Unele alte cauze probabile ale vărsăturilor dvs. de catelus includ:

  • Rau de miscare

Dacă câinele vrăjește spuma în timpul unei călătorii în mașină, poate fi pur și simplu faptul că ei suferă de boală de mișcare. Poate fi util să utilizați un strat de câine ponderat în acest scenariu și / sau să-ți pui câinele într-un mediu mai ferm în timpul călătoriei, cum ar fi boot-ul mașinii în loc de scaunul din spate. Utilizarea unei crate de câine poate fi de asemenea utilă în acest caz.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de câine

  • Prea mult exercițiu după masă

Într-un sens similar cu indigestia, exercitarea după ce mâncarea poate duce la cainele dvs. fiind foarte inconfortabil, mușchii lor de stomac contractați și astfel, vărsăturile câinilor dvs. Dacă credeți că aceasta este cauza dvs câine deranjat stomac, apoi limita alimentele lor în jurul valorii de plimbările lor sau încearcă să-ți păstreze câinele să devină prea entuziasmat în timpul călătoriilor.

  • O tuse de canisa

Aceasta este o boală comună pe care câinii au tendința de a contracta după ce ați stat (l-ați ghicit) o ​​canisa. Este extrem de contagioasă între câini și poate fi preluată din orice zonă contaminată. Aceasta determină că căile aeriene ale câinelui tău să devină umflate și dureroase, ducând la o tuse regulată, un nas curbat, o febră scăzută, o lipsă de interes în joc și exerciții și, desigur, vărsăturile spumei albe.

Dacă credeți că câinele dvs. ar putea avea tuse de canisa, este important să contactați pe orice proprietari locali că câinele dvs. ar fi putut fi în contact, precum și canisa pe care o pupul dvs. a fost, dacă au rămas într-unul recent. Acestea fiind spuse, cauzele pot proveni și de la a fi într-un mediu rece, praf sau unde oamenii au fumat. Oricum, singura modalitate de a obține o tuse de canisa diagnosticată este prin contactarea veterinarului local și a-i verificați câinele.

Vestea bună este că tuse de canisa poate fi de obicei tratată în câteva zile, așa că câinele dvs. nu ar trebui să sufere prea mult timp. Oamenii nu pot prinde acest lucru, așa că nu vă faceți griji cu privire la familia care se apropie prea mult de animalul dvs. de companie. Între timp, asigurați-vă că câinele dvs. bea multă fluidă și încearcă să nu folosească gulere când sunt pe plimbări, deoarece acest lucru poate trage împotriva gâtului lor deja inflamat.

  • Blotat

Blotat este o boală care amenință viața care provoacă stomacul unui câine să se extindă din cauza aerului prins. În cazuri grave, poate provoca stomacul în sine să se răsucească și să fie extrem de dureros pentru pooch-ul tău sărac. Dacă observați drooling excesiv, gingii palide, o incapacitate de a defeca și un stomac umflat, alături de vomitusul de spumă albă, contactați imediat medicul veterinar. Întârzierea poate cauza ca câinele să intre în șoc și, în cele din urmă, moartea.

  • Boală de rinichi

Rinichii câinelui dvs. sunt extrem de importante pentru ei (la fel ca și noi!). Un rinichi bine funcțional poate spăla multe toxine dăunătoare din corpul lor, oprindu-se bacteriile dăunătoare de la stagnarea și devenind periculoase pentru câinele dvs. Desigur, rinichii care se luptă nu sunt în măsură să-și facă treaba bine și acest lucru poate duce la un câine foarte prost.

Există multe motive pentru motivul pentru care un câine ar putea dezvolta boală renală, de la vârsta lor la rutina lor de exerciții. Fii siguri că, în majoritatea cazurilor, boala renală poate fi tratată dacă este prinsă în timp. Dacă observați câinele devenind letargic, luptându-se cu urinare sau urinare sânge, precum și vărsături, luați-vă puiul la veterinarul pentru a fi diagnosticat și tratat corect.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru boala renală

  • Rabies

Deși este foarte puțin probabil ca câinii domestici să contracteze rabie, se poate întâmpla. Să nu mai vorbim de faptul că spuma de vărsături albă este, de obicei, una dintre semnele ulterioare ale rabiei, moment în care câinele dvs. va fi probabil deja diagnosticat și tratat. În acest caz, există o mulțime de medicamente preventive disponibile pentru a vă ajuta câinele. Dacă vă păstrați câinele la curent cu toate jabii lor, rabia nu ar trebui să fie o preocupare pentru dvs. sau câinele dvs.

  • Parvovirus

Comună în puii care nu și-au primit imunizările, Parvo este, din păcate, o boală netratabilă. Dacă v vedeți diagnosticele PARVO ÎN PUPUL DVS, Veți primi medicamente pentru a da câinelui dvs. și vor fi făcute cât mai confortabile. Alte simptome includ letargie, anorexie, diaree sângeroasă și febră, alături de vărsăturile regulate de spumă albă.

Câine aruncând lichid maro

Dacă câinele dvs. aruncă lichid brun, este important să vă luați animalul către veterinarii cât mai curând posibil. Acest lucru se datorează faptului că vomita maro de la câinele dvs. poate indica unele probleme serioase care ar trebui să fie diagnosticate și tratate numai de către un profesionist instruit. Majoritatea vărsăturii maro la câini provine dintr-o sursă de sânge, deși sursa în sine poate varia, astfel încât pu pomul dvs. verificat bine este cel mai bun mod de acțiune. Unele motive cunoscute pentru Vomit Brown Dog includ:

  • Ulcere în stomac și tractul digestiv

La fel ca și oamenii americani, câinii pot dezvolta ulcere prin stres, sănătate proastă și, uneori, chiar medicamente (în special aspirină și AINDS). Dacă ulcerul este prezent în interiorul stomacului sau intestinului și începe să sângereze, câinele dvs. va vomita probabil la sângele digerat, oferind o culoare maro sau întunecată la negru.

Câinele dvs. poate fi, de asemenea, suferind de ulcere sau tăieturi în gură, ceea ce înseamnă că vomita ar putea fi un roșu mai ușor la început. Cel mai bun pariu este să verificați gingiile câinelui pentru a vedea dacă puteți verifica problema,.

  • Blocaj intern

Există tot felul de articole care pot crea un blocaj în puștii tăi. Dacă câinele dvs. suferă de un blocaj în sistemul lor digestiv, puteți observa că se luptă pentru a defeca, pierderea apetitului și durerii abdominale. Acest lucru este deosebit de probabil dacă știți că au mâncat recent ceva ce nu ar trebui să aibă! Luați câinele la veterinarii pentru a rezolva problema înainte ca intervenția chirurgicală, iar câinele dvs. ar trebui să fie bine în câteva zile.

  • Tumorile

Deși nu este un gând plăcut, atât tumorile canceroase, cât și cele benigne pot crea uneori sângerări interne, fie prin presiunea creată, fie prin rupere / spargere. Acest lucru poate fi probabil dacă observați că câinele dvs. este brusc în durere și vin frecvent. Dacă este cazul, atunci vă rugăm să contactați imediat medicul veterinar, pentru a opri ceva mai sinister.

  • Ceva ce a mâncat

Pe o notă mai ușoară, dacă câinele dvs. este vărsat lichid maro, poate fi pur și simplu ceva ce a mâncat! Dacă știi că câinele tău a avut nasul său într-o murdărie (sau similară), cel mai probabil va fi pur și simplu substanța respinsă care se întoarce.

Câine aruncând vărsături granulare sau granulare

Similar cu cel mai sus, voma granulată care are o textura granulară indică probleme mai grave în animalul dvs. de companie. Acest lucru se datorează faptului că nu există semne de alimente în Vomitus (indicând faptul că totul a fost digerat, deci nu există cauze legate de alimente), ceea ce înseamnă că problema este probabil să fi fost probabilă dintr-o problemă mai gravă. Acest lucru poate include multe din aceleași motive ca mai sus în "câine aruncând lichid brun", deci contactați imediat medicul veterinar pentru a fi sigur că sunt văzute și tratate cât mai curând posibil.

Când să sunați la veterinar dacă câinele este vărsat

Este întotdeauna o idee bună să vă numiți medicul veterinar dacă sunteți îngrijorat. Majoritatea veterinarilor nu vor considera acest lucru enervant, de fapt, ei sunt mult mai fericiti pentru ca vã intri si sa vezi ca nimic nu este in neregula, decat un proprietar nervos decide sa nu-i deranjeze si sa se intalneasca cel mai bun prieten al lor.

Știți câinele dvs. cel mai bun și, dacă vă aflați tot ce vă privește pe dvs. sau care este în afara personajului pentru puii dvs., este important să vă contactați medicul veterinar pentru a exclude ceva sinistru și pentru a vă pune mintea la ușurință.

VET Examinarea unui câine pentru vărsături

Tratamente de vărsare a câinelui

Dacă ați reușit să excludeți condiții grave, este întotdeauna o idee bună să încercați niște alimente blânde pe stomacurile lor dureroase. Acestea includ carnea de pui și orez, cartofi dulci și brânză de cottage cu conținut scăzut de grăsimi. Dacă acestea nu funcționează, puteți încerca să postați câinele timp de 24 de ore pentru a permite stomacul lor ceva timp pentru a se vindeca.

Aici ați reținut alimentele de la puști până când au trecut 24 de ore. Se poate simți puțin rău, mai ales când vă dau ochii câinelui, dar este necesar! Odată ce timpul este în sus, încercați din nou tipurile de mâncare de mai sus și vedeți cum se confruntă. De asemenea, poate fi o idee bună să verificați mâncarea dacă acest lucru a fost recent schimbat, pentru a vă asigura că câinele dvs. nu este vărsat ca o reacție la o alergie.

Unii proprietari de câini jură, de asemenea, prin utilizarea ceaiurilor pe bază de plante, cum ar fi mușeu-ul sau mentă, care pot fi adăugate cu ușurință la mâncarea câinelui dvs., pentru a vă ajuta să vă soluționeze stomacul și să ajute la oprirea vărsăturilor. Acest lucru nu este un mod complet cercetat și sigur de a trata vărsăturile câinilor, dar nu este, de asemenea, dăunător, deci poate fi util să încercați dacă sunteți atât de înclinat.

Sperăm că acest ghid pentru diferite tipuri de vărsături de câine vă va ajuta să știți ce să vă căutați și care este o cauză serioasă de îngrijorare, precum și ceea ce nu este! Amintiți-vă că veterinarul dvs. este întotdeauna acolo pentru a vă ajuta dacă vă simțiți încă puțin blocat sau confuz, așa că nu vă fie frică să le dați un apel pentru mai multe informații.

Aveți vreun moment atunci când câinele dvs. nu se simte bine? Intrați în contact și anunțați-ne ce sunt, suntem mereu bucuroși să auzim despre cele mai bune modalități de a vă ajuta puii.

Verificați articolul nostru recent: Câinele meu a mâncat guma - Ce ar trebuii să fac?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vărsături pentru câini: cauze, tratament și simptome similare