Cele 10 cele mai prietenoase rase de câine

10 cele mai frumoase rase de câine

Cumpărarea unui câine este mai mult decât alegerea unui catelus drăguț. Ar fi proprietari ar trebui să cerceteze ce tip de câine cumpără pentru a se asigura că câinele lor este o potrivire bună pentru familia sau casa lor. O mare parte a faptului dacă un câine va lucra pentru o casă este de până la rasa sa, care afectează trei caracteristici importante într-un câine - dimensiune, nivel de energie și temperament.

Aici ne uităm la primii 10 câini care sunt considerați că au cea mai prietenoasă dintre temperamente, făcându-le o potrivire bună în ceea ce privește personalitatea familiei.

Cu toate acestea, celelalte două caracteristici trebuie să fie gândite și el în profunzime, de asemenea. Dimensiunea unui câine este importantă, deoarece dimensiunea se corelează direct la cantitatea de alimente și spațiu pe care un câine îl cere. Dacă câinele este imens, ei vor avea nevoie de un spațiu de locuit destul de mare, astfel încât cei care trăiesc în apartamente și apartamente urbane mici ar trebui să se uite la o altă rasă. Costul de un câine mare este mult mai mare decât unul mic, deoarece au nevoie de multă mâncare, deci gândiți-vă dacă venitul dvs. se potrivește cu cea mai mare nevoie de a lua plonjarea.

În cele din urmă, nivelurile de energie sunt esențiale. Dacă într-adevăr nu puteți lua un câine pentru o plimbare lungă în fiecare zi, atunci o rasă de câine cunoscută pentru nivelurile ridicate de energie nu ar trebui să fie cumpărată. Există unele rase care sunt cunoscute că au nevoie doar de o scurtă plimbare în fiecare zi, care pot să se potrivească celor cu un stil de viață aglomerat sau, probabil, cei care au mai puțină mobilitate, dar caută să cumpere un câine pentru companie.

În ceea ce privește temperamentul, următorii câini sunt printre cei mai prietenoși pe care îi veți avea vreodată norocul de a se întâlni. Bucurați-vă dacă ajungeți să cumpărați una dintre versiunile drăguțe ale catelului!

Labrador

Acest câine universal adorat este bine iubit în case din întreaga lume pentru răbdarea și devotamentul față de familiile pe care le trăiește. Ele sunt drăguțe ca puii și se transformă într-un membru cheie de familie la viteză. Labradors tind să fie foarte luminoase, astfel încât să ridicați instruirea cu ușurință, astfel încât să poată fi învățate rapid câteva abilități vitale. Ele sunt jucăuș, dar fiabile atât de perfecte pentru familiile cu copii care sunt probabil să tragă urechile și coada de laborator de aproximativ 20 de ori pe zi. Ei sunt bărbați mari, totuși, care sunt cunoscuți niciodată să fie plini, deci sunt predispuși la punerea în greutate, ceea ce poate provoca dezastru articulațiile lor și înseamnă că sunt susceptibile de a se dezvolta artrită. Acest lucru poate fi ușor evitat, totuși, prin plimbări regulate pe care le iubesc - mai ales dacă o plimbare include apă să înoate în orice ocazie. Laboratoarele nu sunt Cei mai mari câini acolo, dar ei vor avea nevoie de un pic de cameră, astfel încât o casă cu o grădină este ideală pentru ei. Acestea fiind spuse, ele sunt atât de placid încât vor fi fericite oriunde este proprietarul lor adorat.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru laboratoare

Labrador prietenos

Copoi

Similar cu un laborator, dar doar o mulțime de păr, Retrieveri Faceți animale de companie excelente de familie datorită naturii lor și prietenoase. Sunt Hotărârea fără speranță și dedicate proprietarilor lor. Deci, ca laboratoare, sunt mai fericiti oriunde orice membru al familiei lor este. Acest lucru înseamnă că nu vor fi proprietarii de pe Playtime sau Walks - deși, ca toți câinii și cu siguranță toți prejudecii, ei iubesc să exploreze marele în aer liber, mai ales dacă implică înotul și înotul Jocuri de pret. Ei au nevoie de un exercițiu regulat pentru a le ajuta să-și păstreze greutatea sub control și, de asemenea, să-și mențină capacitatea generală, dar sunt altfel un câine de întreținere scăzut dacă nu vă deranjează malțime peste tot. Dar cu ochii maroși mari, ei vor fi un membru mult iubit al oricărei familii.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru retrieveri de aur

Friendly retriever

Vizsla

Vizslas, atât cu părul scurt, cât și cu părul lung, nu sunt cunoscuți animale de casă. Inițial crescute pentru vânătoare și recuperare, ei fac de fapt câini devotați proprietarilor lor. Ele sunt pline de energie și sunt adesea încă înșelați pentru cățeluși în cel de-al șaselea sau al șaptelea an, astfel încât gospodăriile fără copii sau cel puțin copiii mai mari pot fi mai potriviți pentru această rasă de răsturnare ușoară. Asta nu înseamnă că nu sunt de încredere cu bebelușii sau copiii mici, doar că sunt exuberanți în dragostea lor pentru fiecare membru al familiei! Ele sunt de fapt foarte protective în timp ce sunt adesea văzute că sunt adesea văzute încercând să facă prieteni cu alți câini pe plimbările lor. Unii se pot pronunța cu punctul de hiperactivitate, dar ele sunt chiar definiția plăcuțelor iubitoare care vor face o adăugare fantastică la orice casă.

Vizsla prietenos

Pointerul german de scurte

În timp ce, în mod evident, indicațiile nu sunt cele mai bune rase de cumpărare ca un prim câine, sunt animale de companie extrem de iubitoare și afectuoase atunci când intră într-o casă iubitoare. Ei au nevoie de un pic de exerciții fizice datorită faptului că este a caine de vanatoare. Ele sunt, prin urmare, inteligente și sunt dedicate stăpânului lor. Ei pot crește pentru a deveni un câine mare, astfel încât atunci când sunt însoțite de cerințele lor de activitate, ele sunt cel mai potrivit pentru o casă cu spațiu pentru a explora și a timp să meargă în fiecare zi - cu o mare parte din acel timp a petrecut de la plumbul investigând fiecare vedere și miros. Plimbările lângă apă sunt întotdeauna o lovitură imensă datorită picioarelor lor web, care le-au făcut înotători fantastici. Îi place să joace jocuri cu proprietarii lor și nu iubesc nimic mai mult decât un joc de Fetch sau Frisbee. Ei sunt atât de dedicați stăpânului lor că pot suferi puțin de la anxietate de separare astfel încât acest suflet sensibil este probabil mai bine să trăiască într-o casă unde există cineva în cea mai mare parte a zilei.

În legătură cu o postare: Cel mai bun Frisbee pentru câini

prietenos german quorhaired pointer

Boston Terrier

Acești câini mici sunt un pachet de personalitate. Ei sunt tovarăși de distracție să aibă în jurul casei și aspectul lor distinctiv de bug-uri și urechi de puncte le fac o lovitură uriașă cu toată lumea pe care o întâlnesc. Ei nu au nevoie de mase de mers pe jos și vor fi destul de mulțumiți de o scurtă plimbare în jurul blocului, dacă este tot ceea ce este ușor de gestionat pentru proprietarul său în acea zi. Fața lor zdrobită înseamnă că pot fi predispuși la probleme de respirație, dar nu pare să-și afecteze nivelurile de energie în jurul casei, unde sunt creaturi sociale care doresc să facă parte din orice familie. Rama lor de ghemuit și robustă, cuplată cu natura lor, prietenoasă, înseamnă că sunt un câine care este potrivit pentru timp cu o familie cu copii mici care vor dori în mod natural să se joace cu el sau cu ea. Ei vor iubi pe oricine o aruncă o minge sau o frisbee pentru ei într-un joc clasic de preluare.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Boston Terriers

Friendly Boston Terrier

Bichon Frise

Rasa, Bichon Frise, a făcut un nume pentru el însuși înapoi în vremurile medievale când au fost folosite alături de jestele de curte, în timp ce puteau să stea pe picioarele lor posterioare pentru o lungă perioadă de timp în timp ce divertismentul lui Royals și Nobilia. În aceste zile, le veți găsi în case unde un câine mic este cel mai bun. La cea mai mare, o frisare Bichon nu este niciodată mult mai mare decât un câine de tur. În timp ce, ca toți câinii, au nevoie de plimbări și exerciții regulate, nu trebuie să fie scoase zilnic - deși ar iubi dacă erau. Ele sunt bune Câini pentru familii cu copii deoarece sunt câini bogați în mod natural, precum și o haină excelentă pentru cei cu alergii. Ei nu malț, care ajută la investitorii sensibili, precum și cu lucrările de uz casnic! Sunt suflete blânde cu o personalitate fantastică, jucăușă.

Frize Bichon

Newfoundland

Înainte ca cineva să cumpere a Newfoundland, ei trebuie să știe un lucru: ele sunt uriașe. În afară de un lup irlandez, nu vor fi mulți câini mai mari acolo, astfel încât mărimea lor într-adevăr este considerată că fiecare proprietar ar trebui să ia în considerare. Ele sunt ideale pentru orice familie de dimensiuni de orice vârstă, atâta timp cât vin cu spații mari deschise, încât pot merge cu coada lor mare Swishy. Ei sunt mari înotători, astfel încât va iubi că este luată oriunde este aproape de apă. Ei au un temperament foarte prietenos și sunt adesea găsiți înclinați capul lor enorm împotriva unui membru iubit de familie pentru a fi cât mai aproape posibil de ei. În ciuda straturilor lor Shaggy, ei nu ar trebui să rămână afară pentru a trăi, deoarece sunt mult mai bine în interior. Singurul dezavantaj la Newfoundlands, dacă vă puteți permite și asigurați-vă că dimensiunea lor este cât de mult au vărsat. Periajul regulat va ajuta la menținerea acestui sub control.

Newfoundland prietenos

Collie

Există mai multe tipuri diferite de un collie, dar în principal, Collie ca o rasă întreagă sunt câini buni care sunt perfecți pentru familiile cu copii sau pur și simplu ar fi proprietari care doresc o companie devotată. Cel mai faimos tip de collie este collie de graniță, care este tipul de câine pe care lassie a fost. Un strat mare este comun în toate tipurile de rasă, astfel încât îngrijirea regulată este necesară și cu acest câine. Proprietarii găsesc cărți pentru a fi ușor de antrenat, deoarece sunt inteligenți și rapizi, motiv pentru care, împreună cu mentalitatea lor de a fi atât de des aleși ca pieiști în ferme.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru coloanele de frontieră

prietenos collie

Beagle

Beagles sunt unul dintre cei mai buni câini acolo și sunt incredibil de prietenoși, deci sunt bune pentru familiile cu copii. Cu toate acestea, ca un câine de vânătoare foarte atletic, au nevoie de o mulțime de exerciții, astfel încât acestea sunt cel mai bine lăsate celor care au o mare de timp și de energie pe mâini pentru a le scoate pe plimbări zilnice lungi - dacă nu mai mult. În acest fel, ele sunt câinele perfect pentru familiile care au copii puțin mai mari, care pot juca un rol plimb cainele astfel încât atât Beagle, cât și copiii dvs. au o mulțime de exerciții fizice. Ei sunt Câini inteligenți prea cu un temperament calm, astfel încât acestea să se potrivească direct în orice familie în căutarea unui animal de companie. Ei, totuși, sunt un alt câine care, în mod natural, maltele mult, în ciuda tăierii strânse a hainei lor. Obțineți acest lucru prin îngrijirea regulată atât acasă, cât și efectuată profesional.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru beagles

Beagle prietenos

Labradoodle

Labradoodles au crescut în popularitate în ultimii ani pentru un motiv bun. Acest amestec de rase între Labrador și Poodle au luat cel mai bun pic de la ambele tipuri de câine și a făcut un animal de companie de familie care se potrivește cu ușurință în majoritatea locuințelor. Ele sunt fizic destul de mari și destul de active, astfel încât o casă cu o mare parte a spațiului, precum și proprietarii cu ceva timp pentru a ajuta labradoodle să cheltuiască o parte din energia sa este cea mai bună - dar sunt astfel de animale iubitoare pe care chiar o casă cu o grădină mică ar trebui să fie de ajuns. Având amestecat un laborator cu un pudel, blana a devenit hipoalergenică și această rasă nu malț, așa că este perfectă pentru gospodăriile cu membrii care au multe alergii de blană de animale. Ele sunt inteligente, sociabile, calme și minunate cu copii. Acest pachet de puf ar face o adăugare fantastică pentru orice familie.

Toți acești câini fac animale de companie sau tovarășii de casă fantastică. Cu toate acestea, o mențiune finală ar trebui să fie făcută despre mongrele sau mutts, care pot fi atât de des cumpărături fantastice, cum ar fi în cazul unui labradoodle, ele amestecă cele mai bune trăsături de rase pentru a duce la un câine care nu numai că este ușor de antrenat și excepțional de prietenos, dar are, de asemenea, o constituție mai bună ca mongrele din punct de vedere statistic din punct de vedere statistic din cauza prea multă încrucișare în cadrul pedigreei.

Labradoodle prietenos

Având în vedere acest lucru, dacă o familie sau o gospodărie are timpul sau înclinația, câinii de salvare din lire sau adăpost de animale sunt locuri minunate pentru a căuta un câine de companie. Toți au nevoie de case și pui de salvare tind să fie unul dintre câinii cei mai devotați pe care îi veți întâlni vreodată când au arătat dragostea și atenția pe care au avut-o până acum.

Oricum, câinii fac întotdeauna o casă plină de distracție.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 10 cele mai prietenoase rase de câine