Pot câinii să mănânce gogoși?

Gogoși pentru câini
Vet-fapte-check-box

Cu toții îi oferim câinilor noștri să trateze din când în când.

Sunt sigur că chiar și cei mai disciplinați formatori și veterinari conștienți de sănătate au lăsat puiul lor să aibă ocazional franceză prăjit sau covrig. Cum ți-ai putea iubi animalul de companie și nu Lăsați-o să se bucure de o mică creștere de Nirvana comesabilă din când în când?

Dar Unii oameni alimente sunt mai sigure și mai sănătoși pentru puii noștri decât alții. Și deși mă durează să spun asta, gogoși sunt probabil unul dintre aceștia care ar trebui să evitați să vă dați câinele deloc.

Este o singură mușcătură a unei gogoși care să-ți omoare puiul? Probabil nu, dar Există câteva ingrediente potențial letale în unele gogoși. Deci, dacă nu ați cerut brutarului o copie a listei ingredientelor, salvați gogoși pentru dvs. și colegii dvs.

Vă vom spune despre dangie de gogoși pot prezenta mai jos și vom explica, de asemenea, ce ar trebui să faceți dacă micul tău rascal fură unul atunci când nu te uiți.

Keyway-uri cheie: câinii pot mânca gogoși?

  • Dacă sunt făcute fără ingrediente potențial toxice, cum ar fi ciocolată, Struguri sau piulițe macadamia, gogoși simple sunt în siguranță și # 8221; pentru câini.
  • Cu toate acestea, ar trebui să evitați hrănirea gogoșilor de câini. Chiar & # 8220; Sigur & # 8221; gogoși sunt plini de zahăr și grăsime care pot supăra stomacul câinelui tău.
  • Dacă câinele dvs. fură o gogoșă sau găzduiește niște bucăți de la podea, este o idee bună să vă dați un apel VET.

Ingrediente de gogoasa: Nu, aceasta nu este o reteta

În cea mai simplă termeni, gogoși sunt hunks de tort care au fost prăjiți adânci și slached cu un fel de îngheț delicios. Asta înseamnă Ele sunt compuse în principal din lucruri cum ar fi grâul, laptele, ouăle, untul și zahărul.

Până acum, nici unul dintre aceste lucruri nu este deosebit de periculos pentru câinele tău.

Grâul poate fi periculos atunci când este crud, dar este sigur pentru câini odată ce este complet gătit. Zahărul nu este exact o mare mâncare pentru câini, dar probabil că nu ar trebui considerată periculoasă. În mod similar, în timp ce laptele poate supăra stomacul puilor, este rar "periculos.& # 8221;

Pe de altă parte, Majoritatea câinilor iubesc ouăle și sunt o sursă destul de nutritivă de proteine. În ceea ce privește untul, nu ar trebui să lăsați câinele dvs. să se strecoare pe un baston întreg, dar nici nu este periculos.

"Deci, probabil că vă gândiți", dacă aceste ingrediente sunt mai mult sau mai puțin sigure, care este problema? Puppy-ul meu vrea o mușcătură de gogoașă, îmi dă ochii și vreau să-i dau unii. De ce sunt niște gogoși periculoși?"

Mă bucur că ați întrebat.

Ingrediente periculoase pentru câini în gogoși

In timp ce Ingredientele de bază ale unei gogoși pot fi relativ sigure pentru câini, mulți gogoși conțin alte lucruri care pot pune foarte bine sănătatea câinelui și bunăstarea în pericol.

Vom discuta câteva dintre cele mai demnoase de mai jos.

  • Ciocolată - Ciocolata poate fi foarte periculoasă pentru câini, și nu ia prea mult pentru a reprezenta o amenințare letală pentru puii mici. Ciocolata de lapte - tipul de ciocolată folosită în mod obișnuit pentru înghețurile de gogoși - nu este cea mai mare amenințare la adresa câinilor, dar ciocolată de ciocolată și ciocolată neagră, care apar adesea în gogoasa reală, sunt mult mai periculoase.
  • Îndulcitori artificiali - Unii îndulcitori artificiali - inclusiv, în special, xilitol - sunt morți la câini. Xylitol probabil nu apare în rețetele multor gogoși, dar devine din ce în ce mai frecventă, deoarece oamenii sunt mereu dornici să se bucure de tratate de vinovăție sau vinovăție redusă.
  • Umpluturi - umpluturile utilizate pentru gogoși pot să nu conțină doar îndulcitori artificiali, dar pot conține și alte ingrediente care sunt periculoase pentru câini. Nu există nici un scop în lista de ingrediente Bakerii moderni Utilizați atunci când faceți umpluturi de gogoși, dar păsările bazate pe struguri sunt destul de comune și nesigure pentru câini.
  • Toppings - O mână de stropi probabil nu vă va face ca câinele să fie bolnav, dar o mulțime de alte toppinguri pot. În timp ce arahidele sunt sigure pentru câini, multe alte nuci - inclusiv nuci de nuci și macadamia - nu ar trebui să fie hrănite la poochia ta. În mod similar, stafidele (și îmi dau deoparte neîncrederea față de cineva care ar vrea stafidele pe o gogoașă pentru o clipă) sunt, de asemenea, periculoase pentru câini.

Rețineți că Acestea nu sunt singurele lucruri din unele gogoși care pot fi periculoase pentru câinele dvs.

Există o serie de lucruri care se ascund într-o bucătărie de brutar care nu sunt în siguranță pentru ca câinele dvs. să mănânce. Dar cele enumerate mai sus sunt probabil cele mai comune ingrediente de note.

Câinii de furaj de gogoașă: Ce faceți dacă câinele dvs. mănâncă o gogoașă?

Până acum, sperăm că te-am convins că împărtășind gogoasa ta cu câinele tău este o idee rea. Este posibil să nu fie întotdeauna periculoasă, dar Algebra de recompensă de risc argumentează puternic împotriva acestuia.

Dar ce faci dacă câinele tău fură o gogoșă sau urcă în picioare, crimele pe care le-ai scăpat pe podea?

În primul rând, încercați să vă dați seama despre cât de mult vorbim despre.

În cazul în care Newfie-ul dvs. de 150 de kilograme slurpsează câteva crumbe, probabil că va fi complet bine. Pe de altă parte, un Chihuahua de 5 kilograme care lustruiți de pe o gogoașă de ciocolată poate fi în pericol imediat, care pune viața în pericol.

În general, veți dori probabil să dați votul dvs. un apel. El sau ea vă poate da apoi o idee brută a pericolului relativ câinele dvs. și vă sfătuiește, dacă trebuie să renunțați la tot și să intrați în mașină sau pur și simplu să luați o abordare de așteptare și așteptare.

Dacă medicul veterinar vă spune să vă uitați la animalul dvs., veți dori să păstrați un ochi pentru simptomele enumerate mai jos. Acestea pot indica faptul că câinele dvs. se confruntă cu o problemă de sănătate și necesită ajutor.

  • Convulsii
  • Letargie
  • Vărsături
  • Diaree
  • Lipsa de coordonare
  • Hiperactivitate

Și, ca întotdeauna, amintiți-vă că vă cunoașteți câinele mai bine decât oricine altcineva de pe planetă. Ascultați-vă instinctele - dacă credeți că ceva este în neregulă, probabil că este greșit.

***

Nu există nimic inerent periculos în legătură cu gogoși, dar mulți sunt făcuți cu ingrediente care nu sunt în siguranță pentru a împărtăși cu animalul dvs. de companie. Deci, păstrați gogoșii pentru membrii cu doi picioare ai familiei dvs. și du-te să-ți iau câinele un tratament că se potrivește mai bine animalului tău.

Câinele dvs. devin vreodată bolnav de a mânca o gogoașă? Spuneți-ne totul despre asta! Ce fel de gogoasa a furat? A trebuit să meargă la veterinar? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Curios despre ce altceva poate să-ți pui canin? Verificați articolele noastre privind:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce gogoși?