20 De pui de salvare într-o mașină? Vai!

20 de pui de salvare într-o mașină

Site-ul a 20 de câini, ambalat într-o singură mașină ar fi surprinzător să vadă, dar pentru un cetățean în cauză, a fost un motiv suficient pentru a chema poliția. Missouri de aplicare a legii de la Departamentul de Poliție independență a primit un apel la 23-a și Harris pentru a ajuta controlul animalelor. Deși poliția se ocupă de o varietate de situații în fiecare zi, acest apel în curând și a mers la câini.& # 8221;

Se pare că aceste pooches de salvare au fost trase la un spectacol local de câini. Ei au fost foarte bine îngrijiți și chiar au făcut niște talente unice. De la cel mai mare la itty Bitty, acești canini se pregăteau să-și ceară lucrurile în fața unui public așteptat. Deși unii știau doar cum să dea acei sărutări umede, ofițerii au fost fericiți să ajute

Apelul distractiv sa încheiat cu poliția cuddling echipajul blanar și Fotografiați pentru a vă aminti ziua de către. Din păcate, nu toate apelurile de a ajuta animalele să se încheie cu bucurie. Deoarece abordarea lunilor fierbinți, mai mulți ofițeri de aplicare vor fi avertizați la situația canininelor aflate în dificultate în mașini fierbinți.

20 de pui de salvare într-o mașină

Majoritatea oamenilor nu înțeleg că o mașină parcată în căldura zilei poate ajunge rapid la temperaturi care vă vor ucide câinele. Chiar și o comisie rapidă într-o zi de 78 de grade, poate produce temperaturi între 100 și 120 în doar câteva minute. Într-o zi de 90 de grade, aceasta în interiorul oricărui vehicul poate ajunge în sus de 160 de grade în doar 10 minute!

LEGATE DE: Reducerea riscului: Cum să vă păstrați câinele în siguranță în mașină

Obiectivele activiste ale animalelor sunt diligențe care produc autocolante, postere, fluturași și posturi sociale pentru a reaminti părinților de companie să nu-și părăsească câinele într-o mașină fierbinte în nici un caz. Nici măcar dacă fereastra este lăsată în jos, un pic sau comisionul dvs. este rapid.

Unele județe, orașe și zone sunt, de asemenea, acum făcând o lege să se rupă o fereastră de mașină dacă un câine este clar în primejdie. În plus, amenzile pot și vor fi predate acelor proprietari neglijenți. Deși aceste rezultate în ele însele nu ar trebui să fie un motiv pentru proprietarii de animale de companie să nu lase un animal de companie într-o mașină fierbinte, controlul animalelor speră că cel puțin va fi suficient pentru a trezi publicul la acest pericol fatal.

20 de pui de salvare într-o mașină

daca tu vezi un animal într-o mașină fierbinte, Sunați la ASPCA locală, adăpostul de animale sau poliția. Amintiți-vă, timpul este esențial atunci când un animal începe să se supraîncălzească, astfel încât acele minute prețioase ar putea însemna diferența dintre viață și moarte pentru acel tovarăș de canin.

LEGATE DE: Voluntariat pentru a ajuta câinii

Sunt personal obosit de a vedea câinii rămași în mașini umede, așa că am luat-o la mine pentru a face fluturași cu "# 8220;Fără scuze! Nu există animale de casă caldă!& # 8221; tastat în corpul îndrăzneț (campanie ASPCA) pentru a pleca pe ferestrele auto. Speranța mea este pentru aceste cuvinte simple pentru a servi ca o amintire blândă a cruzimii este pentru animalele rămase în vehicule fierbinți ", dacă salvez chiar și una, va merita.

Alăturați-vă cauzei pentru a pune capăt animalelor de companie rămase în mașinile fierbinți. Să facem acest sezon de vară care nu vede nici un câine care să moară din cauza loviturii de căldură.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De pui de salvare într-o mașină? Vai!