10 Lucruri pe care le puteți învăța de la câinele dvs

Ce oameni învață de la câini

Câinii noștri sunt mult mai mult decât animalele de companie. Ei sunt membri prețioși ai familiei noastre și le iubim scump. Acestea oferă sprijin, prietenie și companie. Sunt sigur că nu va veni ca o surpriză pentru tine că există multe lucruri pe care le puteți învăța de la un câine.

Câinii sunt loiali și încredințați și cer foarte puțin în schimb. Tot ce vor este o mulțime de dragoste, mâncare și adăpost. Viețile noastre ar fi incomplete fără cei mai buni prieteni cărora le împărtășim casele noastre. Câinii ne ajută din punct de vedere mental și fizic și îi datorăm atât de mult.

LEGATE DE: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Câinii aduc atât de mult în viața noastră. Ne învață cum să iubim și cum să fim responsabili pentru o altă ființă. Ne păstrează activi și sănătoși. Câinii noștri ne protejează, casele și familiile noastre. Deși le pregătim atunci când sunt pui, există multe lucruri pe care le puteți învăța de la un câine prea.

10 lucruri pe care le puteți învăța de la un câine

lucruri pe care le puteți învăța de la un câine1. Trăiesc în fiecare moment

Câinii ne învață să nu ne facem griji cu privire la trecut. Ce sa făcut este făcut și nu poate fi anulat. Tot ce contează este aici și acum și cum puteți face o diferență în acest moment în timp.

Viitorul este încă să vină și nimeni nu știe ce este deține. Singura dată când vă puteți bucura de dvs. este acum, în acest moment, și acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți învăța de la un câine.

2. Întoarcerea fricii în dragoste

Câinii ne învață că putem transforma temerile noastre în dragoste. Am văzut toate poveștile despre câinii neglijați care au fost abuzați de proprietarii lor anteriori, care au dus la faptul că sunt speriați de alți oameni.

Asta a fost până când frica sa transformat treptat în dragoste. Viața devine mult mai ușoară când transformați critica de sine în dragostea de sine. Câinii își pot depăși temerile și pot și noi.

3. Nu țineți niciodată o pradă

Câinii ne învață că Holdges Grudges doar nu funcționează. Totul este în mintea noastră și nu are loc în prezent. Îți poți imagina că câinele tău era furios cu tine pentru că ai uitat să-i dai un tratament? Nu, tocmai nu s-ar întâmpla - câinii nu țin grusii - și nici nu ar trebui să.

Când ținem groade, ne cântărește emoțional și ne face supărat. Nu este modul în care ar trebui să fie. Holdges Grudges ne împiedică să ne îndreptăm înainte cu viața noastră și nu ne putem bucura de aici și acum. Unul dintre numeroasele lucruri pe care le puteți învăța de la un câine este să vă creați propria libertate și să vă lăsați pe toate gruzile voastre.

VEDEA: 10 moduri de câini comunică simțul umorului în conformitate cu știința

4. Petreceți timpul de joc în fiecare zi

lucruri pe care le puteți învăța de la un câineCâinii noștri iubesc absolut jucând și puteți spune prin expresiile lor și coada că sunt atât de fericite cu viața. Ar trebui să jucăm mai mult prin mutarea corpului nostru în fiecare zi. Când vă jucați, vă deschideți mintea la lucruri noi. Într-adevăr crește creativitatea.

Nu poți fi fericit de lucru 24/7; Ai nevoie de timp pentru a juca și pentru a juca. Când deținem un câine, avem ocazia să participăm la numeroase activități cum ar fi mersul pe jos, alergând, drumeții și tot felul de sporturi diferite. Când aveți un câine, într-adevăr nu există nici o scuză - trebuie doar să joci de-a lungul.

5. Când ești fericit - arată-l

Știi când câinele tău este înclinat, în timp ce el sări în sus și în jos și coada lui se învârte necontrolat. Nu ar fi uimitor dacă am putea face același lucru atunci când suntem fericiți de ceva? De ce nu putem? Nu există absolut niciun motiv pentru care nu putem arăta fericirea la fel ca câinii noștri (doar fără cozii).

Viețile noastre sunt atât de rapide și agitate încât uneori am uitat să ne așezăm și să ne dăm seama cât de fericit suntem. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem învăța de la un câine.

Uităm să stăm și să admirăm răsăritul soarelui, apusul și sezoanele în schimbare. Toți trebuie să ne oprim pentru o clipă și să ne dăm seama cât de norocos suntem.

6. Învață să te accepți pentru cine ești

Noi, ca oameni, ne comparăm întotdeauna viața altora; Dorind că am avut ceea ce are altul și făcându-ne să arătăm ca altcineva. Ce e greșit in a fii tu însuți? Sunteți cine sunteți și că este suficient! Ești perfect așa cum ești!

Viața ar fi foarte plictisitoare dacă am privit la fel, a acționat la fel și gândim la fel. Suntem toți indivizi cu personalități unice și asta ne face să ne simțim atât de speciali. Vă puteți imagina un pug care dorește să fie o ogrășie? Nu, ei sunt fericiți așa cum sunt și nu se compară niciodată cu ceilalți, de ce ar trebui să avem?

7. Bucurați-vă de plimbare care este Viaţă

Viața este o călătorie cu multe căi și o mulțime de uși și coborâșuri. Trebuie să învățăm să profităm la maximum de UPS și să facem tot ce putem pentru a trece prin coborâri. Viața este o aventură care să fie savurată, iar câinii noștri se bucură de fiecare moment.

Ați observat că câinele vostru scotându-și capul din fereastră când ai o călătorie în mașină? Ei se bucură foarte bine de ei înșiși și iau privirile și sunetele și ar trebui să învățăm să facem același lucru. Opriți și admirați tot ce este în jurul vostru, este cu adevărat frumos.

LEGATE DE: Animale de companie deprimate - Cum să ajuți un câine cu depresie

8. Ca câinii trebuie să bem o mulțime de apă

Noi, ca niște câini, avem nevoie de apă să rămânem sănătoși și puternici. Câinii știu automat când au nevoie de apă și, de obicei, nu sunt lacomi când vine vorba de alimentele lor. Ei știu ce ar putea fi lucrurile otrăvitoare pentru ei și astfel le evită.

Apa este esențială pentru viață și avem nevoie de o mulțime de ea. Tu de lucrurile pe care le poți învăța de la un câine este că apa este importantă, și așa, face ceea ce face câinele tău și asigurați-vă că beți o mulțime de ea pentru a rămâne sănătoși.

9. Aveți încredere și fiți loiali

lucruri pe care le puteți învăța de la un câineCâinii noștri sunt atât de loiali pentru noi și îi datorăm atât de mult. Sunt acolo când suntem fericiți și ne mângâie când suntem trist.

Nu ar fi frumos dacă am putea fi toți mai mult ca câinii noștri? Câinii sunt animale de ambalaj, protejează fiecare și fiecare în pachetul lor, și ei își vor apăra pachetul, indiferent de ce.

Noi ar trebui să încercăm și să fim mai mult ca câinii noștri. Poate că cele mai importante lucruri pe care le puteți învăța de la un câine este să încercați și să fiți la fel de loiali și de încredere cum puteți fi familiei noastre și prietenilor noștri.

10. Dragostea cu toată inima

Câinii noștri ne iubesc necondiționat și este un sentiment atât de mare de a ști că aveți pe cineva care este acolo pentru voi și cine vă va mângâia când vremurile. Câinii noștri sunt cei mai buni prieteni. Ei sunt acolo când venim acasă - cozile în sus și învârtirea fericirii la bucuria mare de a ne vedea.

Ei nu le pasă cum arătăm și asta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți învăța de la un câine. Ne iubesc pentru cine suntem noi și le iubim pentru asta. Lumea ar fi un loc mult mai bun dacă am învățat cu toții să iubim necondiționat, la fel ca cei mai buni prieteni noștri.

Citiți următorul: 20 cele mai bune studii științifice despre câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Lucruri pe care le puteți învăța de la câinele dvs