Ești gata să iei acțiuni ca celebrități?

Ești gata să iei acțiuni ca celebrități

Un nou fond de fonduri susținut de celebritățile mari de nume este o modalitate distractivă pentru a vă împărtăși dragostea de animale și luați în considerare adoptarea, strângerea de fonduri sau voluntariatul! Această campanie de acțiune rece este la nivel național și foarte interactivă. În fiecare săptămână aveți ocazia să aveți o fotografie aleasă pentru a fi postată pe site-ul web cu animalul dvs. de companie.

Există modalități distractive pe care le puteți implica în acest lucru 150 de zile de salvare Campanie de către ASPCA. Veți fi participați alături de stele 50 centi, Jason Schwartzman și Krysten Ritter. Puteți crea propriul dvs. fond de strângere de fonduri, voluntar la adăpostul local sau pur și simplu discutați cu prietenii și familia despre problemele de bunăstare a animalelor.

De asemenea, puteți să vă împărtășiți activitățile dvs. de voluntariat sau noi adopții. Scopul este că oamenii vor petrece 15 minute axate pe salvarea animalelor, și vor exista chiar și 150.000 de dolari donați unui adăpost de animale norocos. Acest lucru se desfășoară la 10 aprilie până la 7 septembrie. Asigurați-vă că introduceți adăpostul local pentru o șansă la Marele Premiu!

Ești gata să iei acțiuni ca celebrități

LEGATE DE: Cum să devii un părinte favorabil pentru câini

Acest efort rece este de a comemora cea de-a 150-a aniversare a ASPCA. De asemenea, vă puteți implica prin donarea unui adăpost local de animale sau contactați guvernul în zona dvs. cu privire la problemele legate de drepturile animalelor. Răsfoiți ASPCA pentru o mulțime de idei distractive cu privire la modalitățile pe care le putem reveni la comunitatea de animale pe care o facem parte integrantă din.

Fotografiile lui Snazzy ale acestor stele mari, cu animalele lor iubitoare, împingând acest program împreună cu videoclipurile sincere ale acestora vorbind despre relațiile lor cu animalele de companie. Dacă stați acolo acum gândiți-vă, wow acest lucru este un lucru destul de rece, de ce să nu faceți ceva despre asta?

Poți voluntar? Puteți împărtăși acest lucru cu persoane pe care le cunoașteți și petreceți timp vorbind cu ei despre salvarea animalelor de companie? Chiar dacă nu puteți avea un câine în care locuiți, șansele sunt persoane pe care le cunoașteți beneficiați de a avea un câine.

Se dovedește că oamenii sunt de fapt mai sănătoși și trăiesc mai mult în medie dacă au câini.

Ești gata să iei acțiuni ca celebrități

Scopul este de a avea 150.000 de acțiuni pentru animale în doar 150 de zile. Care dintre prietenii tăi ar suferi la bord cu acest lucru și ajutor? Chiar și celebrități ocupate ca Jennifer Coolidge au luat un stand pentru această cauză minunată!

O puteți vedea și puii ei în imagine în partea de sus a acestui articol. Are doi câini pe care o recunoaște, dorm în pat cu ea și mănâncă tot ce vor. Nu-și poate imagina viața fără ei. Ea a găsit una pe stradă fără un guler sau o casă în Hollywood.

Recomandat citit: Cum să ajuți un câine vagabond

Pe Instagram acest lucru este urmărit cu # ASPCA150 și sunt oferite pachete de premii pentru persoanele care ridică peste 150 de dolari. Plus, Extra Givedays de la Planeta de Animale și Vans sunt disponibile pentru câștigătorii concursului foto! Aceasta este o modalitate distractivă și interactivă de a vă conecta la comunitatea dvs. globală de iubitori de animale și să începeți să primiți oameni încântați de adoptarea PET.

Ai putea fi catalizatorul care aduce un animal iubitor în viața cuiva doar când într-adevăr au nevoie de ea. Deci, de ce să nu vă alăturați celor Miles Brown și Edie Falco și fii la fel de inspirat ca ei pentru că stai pentru ceva util! Deveniți un erou local de către având o cauză pe care o susțineți.

Este un moment minunat să începeți și niciodată nu știți ce oameni drăguți vă veți întâlni de-a lungul drumului care ar putea deveni prieteni de-a lungul vieții. Persoanele frumoase tind să fie iubitorii de animale și voluntariatul pentru aceste organizații este, de asemenea, o modalitate de a socializa și de a crea un sentiment mai mare de comunitate. Nu uitați să împărtășiți această poveste și aceste fotografii fanteziste cu prietenii și familia dvs!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ești gata să iei acțiuni ca celebrități?