5 Sfaturi pentru a controla câinele pe o lesa

lesă pentru câine

Plimbarea câinelui dvs. poate fi fie o durere, fie o plăcere. Dacă câinele dvs. se trage și se încarcă pe leșie, atunci experiența nu va fi distractivă pentru dvs. sau pentru câinele dvs. Acest lucru poate duce la Mersul câinelui tău devenind o experiență pe care nimeni nu le așteaptă cu nerăbdare - o rușine reală pentru proprietarii de câini.

Câinii merg la o plimbare

Uneori se poate simți ca o bătălie în sus, păstrând câinele dvs. controlat pe lesa, dar poate fi mult mai ușor decât credeți. Iată cele mai bune 5 sfaturi pentru păstrarea controlului asupra câinelui dvs. și transformând acea plimbare zilnică într-o experiență pe care o puteți bucura și de a se lega de.

Ia câinele dvs. folosit la leșie

Niciun câine nu va merge perfect prima dată când le atașați o leșie, au nevoie de timp și de răbdare pentru a afla ce vă așteptați să facă și să-și dea seama unde sunt limitele lor. Acest lucru face foarte important să vă informați câinele cât de multă cameră vor trebui să se miște și ce este o distanță inacceptabilă.

În timp ce leagăle retractabile pot părea o idee minunată de a vă oferi câinelui o mulțime de libertate, ei pot confunda de fapt limitele. Dacă vi sa permis să faceți un singur lucru într-o zi, și nu altul, ați începe în mod inevitabil să vă confundați - ceea ce va simți câinele dvs. atunci când pot rula aproximativ un moment, dar următorii sunt fixați de partea voastră. Pentru a impune granițele, obțineți câinele dvs. folosit pentru a utiliza o singură lecție la o distanță setată. Ei vor învăța în cele din urmă că au acea distanță de a juca și nu mai mult.

În legătură cu o postare: Cea mai bună lesa de câine retractabilă

Mergeți cu câinele dvs. pe o parte

După aceeași temă a consistenței pentru câinele dvs., le păstrează pe o parte a dvs. Dacă știu să rămână pe o parte, atunci nu vei fi tras la stânga și chiar ca câinele tău explorează noi mirosuri sau vede ceva care îi interesează.

Există o mulțime de dezbateri dacă stânga, partea dreaptă sau dreapta; partea de mână este cea mai bună. Stânga este partea tradițională pentru a merge pe un câine, lăsând partea dominantă liberă pentru majoritatea oamenilor. Dacă vă plimbați câinele în stânga; mâna, apoi țineți plumbul în mâna dreaptă, face mai puțin probabil să vă răniți câinele din greșeală.

Femeia care deține lesa cu câine

Asigurați-vă că câinele dvs. rămâne în spatele dvs

Câinii nu ar trebui să tragă pe plumb, face ca întregul efort să le ia pentru o plimbare foarte neplăcută. Vei fi hrănit și probabil că vor fi strigați, ceea ce nu este bun pentru nimeni. O parte importantă a controlului leash vă menține câinele de partea dvs. sau în spatele dvs. - niciodată în față.

Oferindu-i câinelui dvs. un fel de libertate și lăsându-i în față, le pune la dispoziție. Când câinele dvs. trageți, rămâneți în continuare și așteptați ca câinele să se oprească. Ei se vor întoarce fie la tine sau se vor întoarce să te uite la tine, oricum, nu procedezi până când lesa este relaxată. Acesta este un proces care este cel mai bine să începeți cât mai curând posibil, pentru a opri setarea obiceiurilor proaste în.

Păstrați atenția câinilor pe tine

Câinii sunt distrași, mai ales când sunt pe o plimbare. Dacă observați câinele dvs. concentrându-vă pe altceva decât dvs., atunci este important să controlați situația și să vă atrageți atenția. Puteți face acest lucru pur și simplu prin schimbarea direcției în care intrați. Când umbli într-un mod imprevizibil și urmați trasee diferite, câinele dvs. are întotdeauna un motiv pentru a vă concentra pe dvs.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

Întotdeauna recompensați câinele

Armarea pozitivă poate merge mult când încercați să vă controlați câinele pe o leșie. Dacă câinele dvs. face ceva corect, nu se oprește sau se concentrează asupra voastră, spuneți-le că au făcut bine cu o recompensă. Acest lucru ar putea fi un tratament, atenție sau chiar un joc rapid - indiferent de câinele dvs., transformați-l într-o recompensă pentru un comportament bun.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării de câini interactive

Când vă puteți controla câinele pe o leșie, mersul pe câinele dvs. poate fi o experiență distractivă, plăcută și plină de satisfacții. Câinele dvs. se va bucura de explorarea de noi mirosuri și atracții și veți putea să vă relaxați în timpul plimbărilor, știind că nu veți fi trase înapoi, înainte și orice altă direcție a fanteziei câinilor. Poate să ia o muncă grea din partea dvs. și câinii tăi, dar totul merită în cele din urmă!

În legătură cu o postare: Cea mai bună lesa de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi pentru a controla câinele pe o lesa