10 Motive ca câinii sunt mai buni decât pisicile

Pisică și câine împreună

Probabil că ați fost întrebat la un moment dat în viața voastră dacă sunteți o persoană de câine sau o persoană de pisică. Unii oameni iubesc ambele animale. Dar dacă ar fi trebuit să trăiți cu unul, ceea ce ați alege?

Au fost o dezbatere atemporală între oamenii de câine și oamenii de pisică. Acum este timpul să se confrunte doar pentru distracție. Să explorăm câteva motive pentru care câinii pot fi mai buni decât pisicile.

Să nu vă faceți griji, iubitorii de pisici! Există, de asemenea, o mulțime de motive de ce pisicile pot fi mai bune decât câinii.

01 din 11

Fără cutii de gunoi!

Este probabil corect să spun că chiar și iubitorii de pisici nu iubesc cutiile de gunoi. Indiferent cât de bine țineți pasul cu ei, întotdeauna pare a fi un miros de viață. În plus, așternutul adesea urmărește toată casa. Este practic imposibil să găsești un loc bun pentru a pune caseta de gunoi într-o casă mică. Scoaterea lucrurilor este stinsă și prăfuită.

Câinii nu au nevoie de cutii de gunoi. Ei pot fi Casa instruită în casă și majoritatea pot rămâne la un program. Ei pot folosi curtea sau pot face afaceri în timpul plimbărilor din jurul cartierului. Trebuie doar să ridicați poopul, nu urina așa cum trebuie să faceți cu cutiile de gunoi. Și ca și pentru poop, poți folosi pur și simplu pungi pe plimbare și a poop-scooper în curte. Curățarea poopului poate să nu fie distractivă, dar mulți cred că este mai mică dintre cele două rele necesare.

Cel mai bun dintre toate, poopul și pipi se întâmplă în aer liber, nu în interiorul casei tale!

Continuați la 2 din 11 de mai jos.
  • 02 din 11

    Câinii vrea doar să se distreze

    Există doar atât de multă joc pe care o poți face cu pisica ta. Multe pisici iubesc să se joace cu jucării de șir și le vor bâji jucăriile mici de pisici în jurul valorii de, dar aproape că vă umoare. Ei pot juca singuri, nu doar cu oamenii.

    Câini absolut dragoste să se joace, și este adesea jocul interactiv pe care îl doresc - mai ales cu tine. Puteți juca Fetch cu o minge sau un disc. Vă puteți bucura de un joc interesant de tug-al-război. Puteți juca Chase în curte. Dacă câinele dvs. se înțelege bine cu alți câini, puteți chiar să configurați un "Playdate" Doggie cu un alt pup. Asigurați-vă că ambii câini sunt sănătoși și se vor înțelege.

    Continuați până la 3 din 11 de mai jos.
  • 03 din 11

    Câinii se adaptează mai bine să se schimbe

    Pisicile sunt, de obicei, sensibile la mediile lor și la schimbare. Mulți câini tind să accepte schimbarea mai ușor, mai ales atunci când proprietarii lor acționează ca nu este mare lucru. Desigur, există o mulțime de anxietate și Câini înfricoșătoare acolo, dar ca o specie, ele sunt adesea mai calme în fața unor modificări semnificative ale stilului lor de viață.

    Când vine vorba de introducerea de noi oameni, animale de companie sau obiecte la domiciliu sau în mișcare la o casă nouă, pisicile au nevoie, în general, mai mult timp să se adapteze. Ei nu au încredere în mod automat că totul este bine. Ei doresc o dovadă în primul rând. Majoritatea câinilor își iau indicii de la proprietarii lor. Dacă sunteți răcoros și calm când acel copil nou vine în ușa ta, șansele sunt că și câinele tău va fi, de asemenea. Desigur, unii ar putea să nu fie destul de acceptați de străini.

    Continuați până la 4 din 11 de mai jos.
  • 04 din 11

    Mai mult control înseamnă mai puțină distrugere

    Încercați să controlați o pisică și ați putea auzi sunetul mic al râsului Kitty. Majoritatea pisicilor vor merge acolo unde vor să meargă, să sară acolo unde vor să sară, zgâriați unde vor să se zgârie și să marcheze ceea ce cred că are nevoie de marcare. Apoi există bile de păr, care sunt cele mai ușor de găsit atunci când sunteți desculți în mijlocul nopții.

    Da, câinii pot provoca o mulțime de distrugere, dar puteți de obicei Trenul de crate un câine și să-l păstreze în siguranță și în siguranță în timp ce sunteți departe. Cei mai mulți câini instruiți cu Crate iau în considerare casele lor să fie propriile lor locuri speciale. Încercați să puneți o pisică într-o cutie sau în spatele unei uși închise și veți avea un kitty nefericit.

    Formarea corectă și o voce strictă pot avea o mulțime de putere asupra unui câine. Încercați acest lucru cu pisica medie și veți fi norocoși dacă se uită în direcția dvs., continuând să facă tot ce făcea.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Câinii de formare este mai ușoară

    Bine, pisicile pot tehnic să fie instruiți, dar chiar și iubitorii de pisici recunosc că nu este de obicei la fel de ușor ca instruirea unui câine. Chiar și pisicile motivate de alimente se vor anvelopa sesiunile de antrenament și vor pleca. Sau, vor doar să-i smulgă mâncarea din mâna ta și să o mănânce oricum. În general, pisicile ne antrenează oamenii mai buni decât ne-am putea instrui vreodată.

    Pe de altă parte, majoritatea câinilor se bucură de fapt Instruire. Se pare că le-a dat un sentiment de scop. Este un loc de muncă, iar majoritatea câinilor iubesc să lucreze. În plus, mulți câini sunt foarte motivați de mâncare și atenție. Ei vor sta cu bucurie, să rămână, să se agită, să se culce și să se rotească în schimbul unei recompense delicioase.

    Câinii par să afișeze un sentiment de mândrie când au făcut o treabă bună. De fapt, câinii sunt uneori greșit atunci când sunt plictisiți. Ei au nevoie de mai mult exerciții fizice și de stimulare mentală. Formarea ajută la furnizarea acestora din urmă.

    Continuați până la 6 din 11 de mai jos.
  • 06 din 11

    Câinii vă pot proteja

    TCTROI pe Flickr"Date-Caption =" Încercați și treceți de noi!"Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-24 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Nu este într-o natură de pisică pentru a vă apăra sau casa. Pisicile sunt mai multe șanse de a alerga și de a se ascunde atunci când se confruntă cu necazuri. Pe de altă parte, majoritatea câinilor vor proteja instinctiv proprietarii și teritoriul lor. Ei vor latra sau mârâi să vă avertizeze în prezența străinilor și mulți vor sperie chiar și intruși. Câinii ne pot simți frica și vor răspunde dacă cred că ne simțim amenințați.

    Un câine mare, cu o coajă puternică poate părea ca o veghe care mai bună, dar câinii mici sunt uneori mai atenți atunci când vine vorba de detectarea zgomotelor exterioare. Cei mici nu pot fi capabili să se lupte fizic de pe intruși, dar vă vor alerta cu siguranță despre pericol. Și mulți intruși ar fi vor evita contactul cu orice câine din frica de a fi mușcați, indiferent de dimensiunea puilor. Nici o ofensă, pisici, dar protecția nu este specialitatea dvs.

    Continuați până la 7 din 11 de mai jos.
  • 07 din 11

    Câinii au un potențial mai mare

    Când ați văzut ultima oară o pisică într-o vestă care muncește din greu pentru a ajuta oamenii? Este adevărat că pisicile au un loc important în Terapia asistată de animale, Dar, în general, nu sunt atât de potrivite pentru alte tipuri de muncă în modul în care sunt câinii. Câinii au ajutat oamenii aproape atâta timp cât au fost pe pământ. Ei lucrau la ferme ca herders și dau sute de ani în urmă.

    Astăzi, mulți câini încă lucrează la ferme și servesc și mai multe scopuri nobile. Acționează ca câini de serviciu, ghidând orb, asistarea handicapului, ajutând poliția și armata, participând cauta si salveaza eforturile și mângâierea bolnavilor. Unii câini pot detecta chiar convulsii și pot mirosi cancerul. Asta este un fel de a câștiga unul!

    Continuați până la 8 din 11 de mai jos.
  • 08 din 11

    Câinii promovează un stil de viață activ

    Pisicile tind să rămână acasă și să-și facă propriul lucru sau să iasă și să-și facă propriul lucru. Unii oameni au fost cunoscuți că își vor plimba pisicile prin vecinătate pe hamuri, dar asta nu este norma.

    La fel ca oamenii, câinii au nevoie de multă vreme exercițiu. Marele lucru este că le putem face parte din rutinele noastre de exerciții proprii. Majoritatea câinilor iubesc Du-te pe plimbări. Mulți se bucură alergare cu oamenii lor. Unii pot fi chiar instruiți să alerge alături de o bicicletă.

    Mulți câini fac minunat Companii de drumeții. De asemenea, câinii pot participa Dog sport cum ar fi agilitate, flyball, disc și scufundări. Sportul de câine sunt excelente pentru îndeplinirea nevoii unui câine de exerciții fizice mentale și fizice.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Câinii vin în mai multe forme și dimensiuni

    Există diferite rase de pisici, dar multe dintre ele nu variază o mulțime de formă și dimensiune. Sigur, aveți gigantul dvs. Maine Coon și Devon Rex-ul dvs. de Devon Unic, dar majoritatea pisicilor de casă sunt rase mixte, uneori numite "moggii."Ei vin în multe haine și culori frumoase, dar diferențele dintre pisici sunt subtile comparativ cu diferențele dintre câini.

    Este greu să crezi că un mic mic Yorkie este aceeași specie ca și uriașul Marele Dane. Dacă vă decideți să obțineți un câine, veți avea o mulțime de alegeri disponibil. Vrei o câine gigant, A Reducerea câinilor mici sau ceva între ele? Vrei un câine de vânătoare cu energie nesfârșită sau un lapdog cuddly? Poate un bine echilibrat corcitură este preferința dvs. Mutturile nu trebuie să fie trecute cu vederea! Există chiar și unii scăzut alergenă câini pentru ușor alergic. Există un tip de câine pentru aproape orice gospodărie.

    Continuați până la 10 din 11 de mai jos.
  • 10 din 11

    Cel mai bun prieten al omului

    Termenul "cel mai bun prieten al omului" există pentru un motiv bun. Câinii au fost domesticiți timp de cel puțin 30.000 de ani sau mai mult. Câinii au fost tovarășii credincioși și ajutoarele loiale ale rasei umane în istorie. legătura dintre oameni și câini este inconfundabilă.

    Pisicile par să știe că au fost închinate odată ca zei. Poate că ei resping faptul că acele zile s-au încheiat. Ei ar putea să o țină în continuare împotriva noastră.

    Cred că este corect să spun că omul unui câine este centrul universului său. O pisică este centrul propriului univers. Noi, oamenii, pur și simplu orbitează slujitori (servitori dispuși, desigur).

    Continuați până la 11 din 11 de mai jos.
  • 11 din 11

    Sunt câinii cu adevărat mai bine decât pisicile?

    Comparând câinii și pisicile este ca și cumpararea merelor la portocale. Fiecare specie are avantajele și contra, și ambele sunt speciale în felul lor. Această bătălie veche de vârstă a oamenilor de câine față de oamenii de pisică nu are nevoie să continue.

    Nu putem doar să ne înțelegem? Pisicile și câinii pot învăța trăiesc fericit împreună. De ce să alegeți? Doar obțineți amândoi!

  • Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Breitenbuecher, Christina și colab. Exprimarea proteinei și variabilitatea genetică a caninei poate F1 în câinii de serviciu de aur și labrador RetrieverCanina genetică și epidemiologie, vol 3, nu. 1, 2016. Springer știință și business media LLC, DOI: 10.1186 / s40575-016-0031-3

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Motive ca câinii sunt mai buni decât pisicile