5 Pași garantați pentru a vă antrena pisica

tren pisica de gunoi

Formarea de gunoi este un aspect important al unui proprietar de pisici responsabil; Cu excepția cazului în care, desigur, nu vă deranjează casa mirositoare ca o grădină zoologică. Cu toate acestea, la fel de importantă este calendarul formării. Făcând-o prea târziu va însemna că pisica are deja un miros țintă cu care poate zero-în nas pentru a defeca și urina. Prin urmare, este esențial să vă antrenați pisica de îndată ce ajunge în casa dvs. Iată 5 pași garantați pentru a face acest lucru eficient.

Alegeți caseta de gunoi dreapta

Alegerea dreptului Cutie de pisici este unul dintre cei mai importanți pași pentru pregătirea eficientă a așternuților. Pisicile nu le pasă dacă cheltuiți o avere pe cutia de gunoi sau dacă se potrivește cu restul decorului dvs. de interior. Ceea ce contează pentru animalul dvs. de companie este că contrapțiunea este foarte ușoară și confortabilă de utilizat. Acesta este un lucru pe care majoritatea părinților de companie nu le reușesc. Ei cred că trăsăturile pe care le au în bolurile lor de toaletă ar trebui să fie, de asemenea, prezente în olitarea prietenilor felini. Unii chiar vin cu mecanism asemănător bolului toaletei.

Cutie de pisici

Din păcate, aceste așa-numite "caracteristici" sunt rezultatul propriilor noastre machinări, despre ceea ce dorim pentru pisicile noastre și nu neapărat ceea ce doresc cu adevărat. Toate pisicile au nevoie este un spațiu dedicat care este ușor de a continua și coborî când este timpul să mergeți. Cu toate acestea, ar trebui, de asemenea, să poată păstra așternutul în recipient.

Alegeți așternutul corect

Cel de-al doilea cel mai critic pas la antrenamentul de gunoi este alegerea așternutului drept. Ce feline iubesc substanțele care se simt perfecte sub labele lor. Îi place să sapă, atât mai ușor, pentru ei să facă acest lucru cu atât mai bine este pentru ei. Pisicile de pisici vin în diferite tipuri. Cel mai frecvent este argila din cauza proprietăților sale absorbante excepționale. Există totuși substraturi mai noi; Fiecare are punctele sale puternice și cele slabe. Ideea este să vă luați curajul de la Kitty. Așa cum am spus deja, pisicile iubesc substanțele care se simt bune sub labele lor și nu vor lăsa nici un miros pe olita.

În legătură cu o postare: Cel mai bun gunoi de pisică

Strategizeaza locatiile pentru cutiile de gunoi

Palații noștri de feline au propriile lor preferințe atunci când vine vorba de defectare. Așa cum doriți să mențineți o formă de confidențialitate în timp ce faceți chestia dvs., pisica dvs. de companie ar dori, de asemenea, o anumită intimitate atunci când eliberează excrementele sale. Ei preferă ca un loc mai liniștit, astfel încât să se poată concentra asupra trecerii scaunelor. Ei urăsc, de asemenea, când se simt ca și cum ai fi în cutie. Prin urmare, este important să se determine cele mai bune locuri pentru a pune cutiile de gunoi în, undeva unde există trafic minim de picior, liniștit și departe de zona lor de luat masa sunt locuri ideale pentru a pune poetties Kitty.

  • Determinați numărul cel mai potrivit de cutii de gunoi.

Dacă aveți doar o singură pisică în gospodăria dvs., atunci aveți nevoie doar de o cot. Cu toate acestea, dacă aveți mai mult de un Kitty, respectați întotdeauna un raport de 1: 1. Aceasta înseamnă că 5 pisici din gospodăria dvs. vor însemna, de asemenea, 5 gunoi cutii strategice situate în jurul casei în care fiecare pisică va fi, de obicei, instruită pentru a defeca.

Demonstrați modul în care pisica dvs. poate folosi cutia de gunoi

Să spunem doar preliminariile pentru antrenamentele de gunoi sunt finalizate când sunteți gata să vă angajați pisicile pentru prima sa sesiune de antrenament. Ca toate animalele de companie trenabile, trebuie să mergeți încet când vă învățați pisica cum să utilizați cutia de gunoi. Timpul este foarte important, precum și utilizarea copioasă a armăturii pozitive.

gunoi

Pentru a merge la antrenamentul de gunoi, îndoiți întotdeauna pisica dvs. în cutia ei, după fiecare masă, după timp de joc sau după naptime. De asemenea, puteți atrage pisicile dvs. să vină la dvs. la cutia de gunoi. Puneți pisicile în cutie și simulați zgârierea așternutului ca și cum ar fi demonstrarea pisicilor dvs. că este distractiv "săpat" în gunoi. Dacă îmi imită acțiunea, lauda și oferta CAT tratează. Dacă Kitty trece scaunul sau chiar urinează, dați o armare pozitivă, de asemenea. Odată terminat, lăsați-vă pisica să-și găsească calea de ieșire din cutia de gunoi. În acest fel, va ști unde și cum să mergem despre afacerea obișnuită. Pentru a ajuta la retenția de memorie, lăsați o parte din poopul său în cutia de gunoi, astfel încât mirosul să servească ca un magnet pentru nasul pisicilor tăi.

În timp ce acești pași sunt garantați să lucreze, timpul necesar pentru realizarea fiecărei etape variază de la pisica la pisică. Răbdarea, ca întotdeauna, este necesară atunci când se antrenează animalele de companie, în special antrenamentul de așternut felină.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Pași garantați pentru a vă antrena pisica