6 Motive pentru care ar trebui să adoptați o pisică mai mare

Pisica Tabby situată pe un bărbat

Pisicile mai vechi sunt mai curate

Pisicile tind să fie foarte energice și să se joace cu nu numai jucării dar și în interiorul lor cos de gunoi. Aceasta înseamnă că aceștia pot lovi cu piciorul sau rulează în jurul casetei ca o pistă de curse în timp ce învățați ce este caseta, lăsând mizeria de gunoi pentru a vă curăța. Pisicile adulte sunt de obicei deja folosite pentru cutia lor de gunoi și nu le place să joace în el după ce și-au îngropat deșeurile. Sigur, ei pot urmări așternutul din cutie, dar ele nu sunt la fel de dezordonate ca omologii lor de pisoi.

Pisicile mai mari, de asemenea, auto-curățate mai bine decât pisoii. Pisicii nu se luptă la fel de mult ca și pisicile adulte, astfel încât să vă puteți găsi curățarea pisoiului cu șervețele pentru bebeluși și piepteni finoși pentru a obține resturi de pe ele. Pisicile mai vechi nu au nevoie de ajutorul dvs. cu îngrijirea regulată, cu excepția cazului în care au părul lung, deoarece ei vor păstra în mod natural curate cu limbile lor abrazive.

Pisicile, în special cele care comută alimente sau sunt doar înțărcate, sunt mai susceptibile de a dezvolta diaree decât pisicile mai mari. Pisicii au schimbări dietetice în primii câțiva ani de viață pe care pisicile mai mari nu o experimentează în mod obișnuit, iar aceste schimbări dietetice pot provoca niște scaune libere. Scaunele libere înseamnă, de obicei, mai mult curățenia pe capătul posterior al pisicilor, cât și pe cutia de gunoi, precum și mirosurile pentru a gestiona. Medicarea unui pisoi cu diaree poate fi, de asemenea, destul de murdar.

Pisicile mai vechi nu sunt dentibile

Pisicile au dinți pentru copii care trebuie să cadă înainte ca dinții adulți să intre. Pentru a ajuta la eliminarea acestor dinți pentru copii, Kittens vor mesteca și teet pe articole La fel ca un copil uman. Fire, șirețe, mobilier și multe altele sunt toate în pericol pentru a fi mestecați, deci ar trebui să se aștepte ca un pisoi să provoace unele deteriorări cu dinții. Pisicile mai mari, pe de altă parte, au deja dinți adulți și nu mai sunt dentită.

Obțineți ceea ce vă uitați la o pisică mai mare

Pisicile mai vechi sunt terminate în creștere atunci când sunt adoptate, în timp ce pisoii sunt încă în creștere și se schimbă. S-ar putea să fiți surprinși să obțineți o pisică cu părul lung când ați vrut cu adevărat un părul scurt, dar dacă adoptați o pisică mai mare, veți fi sigur că știți ce obțineți când vine vorba de apariția lor.

Pisicile mai vechi provoacă mai puține probleme

La fel ca copiii umani, pisoii tind să provoace mai multe probleme decât adulții. Pisicii sunt curioși și răutăcioși și par să intre în lucruri pe care nu ar trebui, să bată lucrurile din contra-tops, să mănânce lucruri care nu sunt comestibile și să te evacueze. Pisicile mai mari tind să doarmă mai mult și nu vă vor purta la fel de mult ca un pisoi. Acasă și de asigurare a animalelor de companie și costul înlocuirii articolelor de uz casnic rupte sau consumate sunt de obicei diminuate cu pisici mai mari.

Pisicile mai vechi sunt mai bune pentru copii

Cu cât este mai mic ceva, cu atât mai ușor poate fi rupt de un copil, iar pisicile nu fac excepție. Pisicile sunt mai fragile decât o pisică mai mare. Pisicii pot cădea sau pot fi abandonați, pierdeți accidental sau stoarceți prea strâns într-o îmbrățișare, dar pisicile mai mari sunt mai grele, mai puțin sparbante de copii și știu cum să iasă din calea de a evita pasul. Pisicile mai vechi vor fi adesea mai adepți pentru a fi mângâiați, ceva ce vor să facă copii cu o pisică, iar pisoii tind să fie prea wiggly pentru a vrea să stea liniștiți și să fie mângâiați.

Pisicile mai vechi au nevoie de tine

Dacă încă nu ați fost convins că adoptarea O pisică mai mare este o idee bună, apoi rețineți că ați putea fi ultima lor șansă pentru o casă. Pisicile sunt drăguțe și sunt adoptate foarte ușor. Pisicile mai vechi sunt mai puțin susceptibile de a fi adoptate și să riscă riscul de a-și trăi viața într-un adăpost sau să favorizeze acasă sau chiar să fie eutanasiați dacă nu primesc o casă. De obicei, nu este vina pisicii adulților pentru a termina fără o familie. Uneori persoanele în vârstă trebuie să trăiască în casele de îngrijire medicală care nu permit pisicilor, afecțiunilor umane, cum ar fi astmul sau alergii face dificilă îngrijirea unei pisici, sau proprietarii anteriori pur și simplu nu și-au putut permite să aibă grijă de un animal de companie. Pisicile mai vechi nu au avut niciodată o casă pentru a începe și merită să luați și o șansă.

Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Motive pentru care ar trebui să adoptați o pisică mai mare