7 Motive pentru care pisicile iubesc bai

Pisicile de băut din turnul din tub în baie

daca tu Cunoaște pisicile, atunci probabil știți că majoritatea pisicilor iubesc băi. Pisica ta te urmează în baie? Poate că se freacă pe picioare în timp ce vă aflați acolo. Poate sare pe tejghea la salon în chiuvetă chiar și atunci când nu sunteți în jur. S-ar putea să mouă cu voce tare și laba la ușa închisă și să-ți las pisica afară. Unele pisici par să vrea mai multă atenție atunci când vă aflați în baie decât când faceți atunci când sunteți în altă parte în casă. Ce este despre baie pe care pisicile par să iubească atât de mult?

O baie este un loc minunat de jucat

Băile pot părea ca niște camere de joacă la unele pisici. Există o cadă care să se rotească în jurul și hârtia de toaletă pentru a se juca cu. Pot exista lucruri distractive, cum ar fi prosoapele și hainele atârnate pe perete. Ar putea fi în măsură să Rulați pe podea și să se joace cu covorul sau bathmat. O pisică poate avea o mulțime de distracție în baie, indiferent dacă ești sau nu acolo. O mulțime de proprietari au învățat acest lucru greu atunci când ajung acasă pentru a găsi dezastrul lui Kitty în baie. Sperăm că nu va trebui să vă ocupați de o mizerie mai rea, cum ar fi pooping sau pipi în chiuvetă sau cadă!

Uși închise curiozitate

Majoritatea pisicilor nu pot suporta ușile închise în casele lor. Ușa de baie nu este o excepție. O ușă de baie închisă cu dvs. pe cealaltă parte ar putea fi suficientă pentru a vă conduce pisica nebună. De-a lungul timpului, unele pisici par să afle că este posibil să închideți ușa de baie. Deci, ei vor să fie acolo pentru a se asigura că nu ratează distracția. Pisicile doresc să știe ce se întâmplă în domeniile lor în orice moment. Dacă pisicile aveau o regulă, ar fi că nu ar trebui să fie niciodată închise ușile!

Este un moment minunat pentru a atrage atenția

Pisicile iubesc atenția (atâta timp cât este în termenii lor). Să ne confruntăm cu ea, care nu va fi de companie o pisică dulce care se frecă peste picioare în timp ce stai pe toaletă. Pisica pare să știe că sunteți "prinși" acolo timp de cel puțin câteva minute și că va fi ușor să vă atrageți atenția. De asemenea, poate fi faptul că pisica dvs. vă poate spune că nu sunteți distrași de televizor, o carte, o muncă sau o altă activitate. Nu aveți nimic prea serios, capabil să returneze dragostea și atenția pe care vă oferă. Multe pisici îi place și să linge oamenii lor După o baie sau un duș. Pisicile proaste!

Chiuvetele sunt ca paturile de pisici

Gândiți-vă la forma chiuvetei. Părțile rotunjite par să leagă perfect corpul felinar. Se pare că este natural ca o pisică să se bucure de sentimentul unei chiuvete la salon și să doarmă. Răcoarea chiuvetei s-ar putea simți bine în lunile mai calde. În timpul lunilor reci, căldura corpului pisicii ar putea încălzi chiuveta și o face foarte confortabilă acolo. Unele pisici vor linge, de asemenea, picături de apă din robinet în timp ce se află în chiuvetă.

Apă, credeți sau nu

Cu toate că Majoritatea pisicilor nu le place să fie umede, Mulți îi place să fie în jurul apei. În baie, o pisică poate bea apă proaspătă din chiuvetă sau robinet de cadă. Apă proaspătă este doar una dintre cele mai multe lucruri care iubesc pisicile. Pisicile care le plac chiuvetele vor intra uneori acolo, in timp ce apa rulaza. Unele pisici le place să lingă cada umedă sau să bea de apă de baie!

Pisicile se bucură de rutine

Venind să vă viziteze în baie poate deveni o rutină pisica ta învață să iubească, mai ales dacă renunți la motivele sale de atenție. Pisica ta poate fi, de asemenea, anticipată de masă dacă este ceva ce faci după ce a folosit baie dimineața.

Pisica ta te iubeste

Baia este plină de mirosuri de tine: omul preferat al pisicii tale! Petreceți timp acolo, făcând lucruri importante sau, cel puțin, poate părea că pisica ta. Pisica ta poate fi intrigată prin vizionarea tuturor lucrurilor mici pe care oamenii o fac acolo. Multe pisici vor sta pe vanitate, fascinat în timp ce vă spălați dinții sau faceți părul. Timpul de baie poate fi foarte valoros Feline de legare timp!

Urmăriți acum: de ce pisicile purr?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Motive pentru care pisicile iubesc bai