De ce este pisica mea de dormit în cutia de gunoi?

De ce este pisica mea de dormit în cutia de gunoi

Toți iubitorii de pisici sunt conștienți de faptul că pisicile lor se vor plimba și vor dormi oriunde ar alege, cu toate acestea un loc ușor ciudat și mai puțin igienic pe care ar putea să-l oprească pentru a dormi este cutia lor de gunoi. Având în vedere că pisicile sunt, prin natura, creaturi incredibil de curate și ordonate, selectând să doarmă în zona în care își fac afacerea nu este cu siguranță comportament normal. Puteți să-l spălați ca fiind pur și simplu una dintre ciupercile ciudate ale pisicii tale, dar ar putea exista motive fizice și chiar mentale pentru această activitate.

În legătură cu o postare: Cea mai bună cutie de gunoi de pisică

de ce pisicile dorm în tăvile lor de gunoi

Se simt dezrădăcinați

Ai Recent sa mutat acasă? Acest lucru ar putea explica noul comportament deosebit. Mișcarea ar putea provoca pisica voastră să se simtă înspăimântată și confundată de împrejurimile lor necunoscute și potențial înfricoșătoare. Prin urmare, cutia de gunoi ar putea fi singurul loc în mediul lor ciudat că găsesc confort și familiaritate. De fapt, Parets Susan de Cuibul a declarat că "pisicile își marchează pe teritoriul lor cu urina și mirosul său poate fi uneori reconfortant pentru o pisică anxioasă."Sună brut pentru noi, dar pentru un pisicent nervos, are sens perfect!

Puteți remedia această problemă prin aducerea articolelor din casa dvs. anterioară în noua lor zonă de dormit. De ce nu puneți o pernă veche care miroase ca "acasă" în patul lor de pisici? Sau chiar donați un articol de îmbrăcăminte pe care nu-l mai folosiți pe pisica voastră, așa că vor avea mirosul cu ei în timp ce dorm. Cu puțin timp și înțelegere, pisica dvs. prețioasă se va simți chiar acasă în cel mai scurt timp.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de pisici

Ei pot avea demență

Dacă pisicile dvs. este o pisică senior, cea mai probabilă cauză a acestui comportament ciudat poate fi demență. La fel ca și noi, pisicile pot să cedeze bolilor și bolilor legate de vârstă. Cum poți să spui dacă pisica ta este suferind de demență? În plus față de a merge la toaletă în locuri ciudate și petrec perioade lungi de timp pe cutiile lor de gunoi, există mai multe semne pentru a căuta. Ei vor pasi și se vor rătăci în jurul valorii de nici un scop și să plângă că nu există niciun motiv. Ei vor începe, de asemenea, să se topească cu voce tare noaptea și vor apărea detașați în împrejurimile lor, de multe ori se confundă în cazul în care sunt. În cazuri avansate, pot exista dovezi de pierdere a viziunii, probleme de auz și probleme de mers pe jos.

Dacă bănuiți că pisica dvs. poate avea demență, este timpul să ajungeți la veterinar pentru a rula unele teste. Nu vă faceți griji, există multe lucruri care pot fi făcute pentru a vă ajuta să-și facă anii de iarnă fericiți și confortabili.

Pisica ta este stresat

Ți-ai prins vreodată pisicile Ascunderea în interiorul unei cutii de carton? Acest lucru se datorează faptului că pisicile găsesc confort și siguranță în spații mici, închise. S-ar putea să credeți că comportamentul pisicii dvs. este extrem de ciudat, dar ascunderea în cutia lor de gunoi este de fapt un simptom relativ comun al stresului.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să identificați motivul pentru care pisica dvs. ar putea să se simtă încurcată - ați adus o nouă pisică în casă? Au fost răi recent? Aflați problema și apoi puteți investiga cel mai bun mod de acțiune pentru a le ajuta. De exemplu, dacă ați adoptat un alt prieten de blană, pisica dvs. poate simți teritorială și, prin urmare, simțiți nevoia de a-și păstra caseta de gunoi de la noul "intrus". Fixați această problemă, asigurându-vă că fiecare pisică are propria casetă de gunoi personală pentru a elimina competitivitatea. După ce pisica dvs. își dă seama că nu există niciun motiv să se simtă amenințată, dormitorul de gunoi ar trebui să înceapă să înceteze.

Ei pot fi bolnavi

Dacă pisica dvs. petrece o cantitate de timp inordinata in cutia de gunoi, problema poate fi fiziologica. Asigurați-vă că păstrați un ochi pe cât timp cheltuiesc pe cutia lor de gunoi și să-și monitorizeze toaletele pentru a vedea dacă există o problemă. De exemplu, dacă pisica nu pare să treacă mai multă urină sau pulverizează în afara casetei, acest lucru ar putea însemna că au o infecție de urină, cum ar fi cistita. Nu vă faceți griji, majoritatea infecțiilor pot fi tratate cu ușurință și rapid cu o vizită la veterinarul dvs. urmată de o doză de antibiotice.

Fii deosebit de vigilent dacă pisica ta este un bărbat și este ghemuit pe cutia de gunoi pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce nu sau foarte puțină urină iese - acest lucru poate însemna că au o infecție a tractului urinar inferior, care determină ca cristale să se formeze în urină și poate blochează în cele din urmă fluxul de urină în întregime. Îngrijorător, în doar 48 de ore, blocajul complet poate fi fatal la o pisică, deci dacă observați oricare dintre aceste simptome, aduceți-vă imediat pisica.

Pisica ta nu-i place patul lor

Cel mai evident răspuns este adesea cel corect. Pisica ta are o factură de sănătate complet curată de la veterinari, este relaxată și conținut și totuși ei încă aleg să doarmă în cutia lor de gunoi! Acum vă simțiți la o pierdere completă cu privire la ceea ce ar putea fi problema, soluția la acest lucru ar putea fi la fel de simplă ca și cumpararea unui pat nou-nou.

pisica așezată în așternutul lor

Așa cum am învățat, pisicile se simt mai sigure atunci când se află într-un spațiu închis, deci căutați un pat în stil cuptor, astfel încât ei să simtă că au intimitate și securitate. Asigurați-vă că este făcut dintr-un material moale și flexibil; Pisica ta nu vă va mulțumi că le-ați gifting un pat din plastic greu.

Data viitoare când vă prindeți kitty dormind unde ar trebui să fie toaletă, nu-i ignorați doar, ar putea încerca să vă spună ceva. Luați-le la veterinar pentru a exclude orice probleme de sănătate și, odată ce li sa dat bine, este timpul să ne gândim cum puteți face viața lor mai confortabilă. Un pat nou frumos sau cutie de gunoi proaspăt ar putea fi doar lucru pe care trebuie să-și aducă comportamentul înapoi la normal.

În legătură cu o postare: Cel mai bun covor de pisici pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce este pisica mea de dormit în cutia de gunoi?