10 Motive pentru care pisicile fac animale mai bune decât câinii

câine și pisică

Când decideți să obțineți un animal de companie, poate fi o decizie dificilă dacă să alegeți o pisică sau un câine. Deși sunt ambii prieteni blană, cele două tipuri de animale sunt foarte diferite unul de celălalt. Pisicile au multe trăsături favorabile, inclusiv ușurința lor de îngrijire, curățenia și anticurile adorabile, făcându-le un animal de companie minunat pentru orice familie.

01 din 10

Pisicile nu ocupă mult spațiu

Dacă ați încercat vreodată să împărtășiți un pat cu a Labrador- Chiar și A Câini mici- Știți că iau o mulțime de spațiu. Între dimensiunea lor, dragostea lor pentru întinderea în spațiul personal al tuturor, camera de care au nevoie pentru a juca și a exercita și lucrurile lor (cum ar fi un pat de câine sau jucării pentru câini), câinii au nevoie de o cantitate solidă de cameră pentru a trăi fericit , viață sănătoasă.

Cu toate acestea, pisicile, Nu aveți nevoie de multă spațiu să prospere. Atâta timp cât vă puteți potrivi elementele esențiale, cum ar fi cutii de gunoi (aveți nevoie de o cutie pe pisică plus un extra) și mâncăruri alimentare și apă, puteți garanta destul de mult pisicile dvs. va fi fericit.

Continuați la 2 din 10 de mai jos.
  • 02 din 10

    Deținerea unei pisici este mai accesibilă

    Pe parcursul vieții lor, pisicile sunt, în general, mai accesibile decât câinii. În timp ce cumpărarea unei rase specifice de pisică poate fi costisitoare, în general, taxele de adopție sunt mai mici pentru pisoii și pisicile decât pentru cățeluși sau câini - în special în timpul anotimpurilor de pisoi sau momentele în care adăpostul are un aflux major de pisoieni. Unele adăposturi pot chiar să renunțe la onorariile lor sau să ofere o afacere cu două pentru unu pe perechi de pisoi.

    Odată ce dețineți animalul de companie, există o mulțime de cheltuieli pe care trebuie să le suportați, de la consumabile la îngrijitori. Deoarece câinii au tendința de a distruge jucăriile lor, ele trebuie să fie făcute din materiale mult mai dure (și mult mai scumpe) - sau înlocuite adesea. Jucarii de pisici sunt relativ ieftine pentru a cumpara si chiar mai ieftin (si usor) la DIY.

    O mulțime de exerciții fizice este absolut vitală pentru sănătatea câinelui, dar obținerea a două sau trei plimbări pe zi poate fi dificilă atunci când aveți un loc de muncă cu normă întreagă. Având în vedere că câinele mediu Walker acuză 15 până la 20 de dolari pentru o plimbare de 20 de minute, costurile pot fi adăugate rapid. Pisicile, cu toate acestea, sunt perfect continuita lounging, napping si se joaca cu jucaria lor la domiciliu singur in timp ce lucrezi în ziua departe. Este chiar mai bine dacă aveți două pisici De când se vor păstra reciproc distractiv.

    Continuați până la 3 din 10 de mai jos.
  • 03 din 10

    Pisicile sunt perfect conținute în interior

    Este practic imposibil ca câinii să aibă un stil de viață numai în interior - au nevoie de o mulțime de exerciții fizice, o mulțime de plimbări, iar timpul petrecut în aer liber pentru a trăi vieți fericite și sănătoase. Dar dacă nu aveți o curte sau acces la parcuri sau aveți mobilitate limitată, acest lucru poate prezenta o provocare majoră.

    Nu numai că sunt pisici mult mai sigur în interior, Dar ele sunt perfect fericite cocoțate lângă o fereastră sau curbate într-un loc însorit pe canapea. Pur și simplu spargeți o fereastră pentru un aer proaspăt (dar asigurați-vă că nu este deschis suficient pentru Kitty pentru a scăpa), iar pisica dvs. va fi complet mulțumită de păsări și bug-uri toată ziua.

    Continuați până la 4 din 10 de mai jos.
  • 04 din 10

    Pisicile sunt mai liniștite

    Chiar și cei mai mari iubiți de câini trebuie să recunoască: dacă câinele dvs. se latră într-un passerby, un alt animal sau pur și simplu pentru că jucăria preferată este blocată sub canapea, lătrat neîncetat poate deveni destul de enervant.

    În timp ce pisicile cu siguranță fac zgomot-În special noaptea, Atunci când multe pisici sunt cele mai active-mei și purzoare tind să fie destul de liniștite. Mă bucur și purtring sunt drăguțe, dar chiar mai bune, veți începe să recunoașteți ce fel de pisică Mâncărurile înseamnă de fapt. Veți învăța cum să diferențieți o miau care înseamnă "mi-e foame" de la o miaună care înseamnă "mă înghiți!"

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Pisicile necesită mai puțină muncă decât puii

    Ambele cățeluși și pisoii necesită o cantitate incredibilă de timp, energie și atenție. Între obținerea confortabilă în noua sa casă, introducerea acesteia nouă dietă și începerea unor formări preliminare, este posibil să fiți un pic de somn lipsit în primele câteva săptămâni cu noul pui sau pisoi.

    Puppies, totuși, au nevoie Instruire în curs de desfășurare (în special pentru antrenament quety), dar odată ce pisoii sunt înțărcați de la mamele lor și au învățat elementele de bază ale utilizării cutiei de gunoi, ele pot fi lăsate la domiciliu nesupravegheate în timpul zilei.

    Vrei să fii sigur? Puneți pisicuta într-o cameră în care nu poate intra în rău în timp ce ați plecat. Se va păstra pisicul înfășurat într-un spațiu sigur și, datorită dimensiunii sale mai mici, nu va putea cauza prea mult (dacă există) deteriorarea.

    Continuați până la 6 din 10 de mai jos.
  • 06 din 10

    Pisicile păstrează dăunătorii la Bay

    Pisicile sunt vânători născuți naturali, deci este în ADN-ul lor să se încadreze, să vâneze și să pună pe prada lor - chiar dacă este pe un ecran de televiziune. În timp ce nu ar trebui să lăsați niciodată pisica dvs. să mănânce un bug sau șoarece Captează, o casă fără dăunători este doar una dintre numeroasele beneficii ale deținerii pisicilor. Mai mult, numai mirosul pisicii dvs. poate păstra rozătoarele departe de casa dvs. - dacă rozătoarele detectează un vânător în casă, sunt mult mai puțin probabil să intre.

    Continuați până la 7 din 10 de mai jos.
  • 07 din 10

    Curățarea cutiei de gunoi este mai ușoară decât plimbări constante

    În timp ce poate fi puțin ciudat faptul că pisicile tale și poops în cutii strategice plasate peste tot în casă, curățând o cutie de gunoi este freară decât să trebuiască plimbări târzii noaptea, în timpul zilei de vară, sau prin zăpadă înghețată, tot timpul Scoaterea câinelui cu o pungă de plastic peste mâna ta.

    Pisicile sunt creaturi foarte curate, iar unul dintre instinctele lor este de a-și îngropa pipi și poop. Acest lucru ascunde teritoriul lor de la prădători care, ca pisicile, folosesc simțul mirosului pentru a-și găsi prada. Deși pisicile de casă nu sunt neapărat vânate de prădători, oamenii pot culege beneficiile deșeurilor îngrijite, curate și complet acoperite.

    Continuați la 8 din 10 de mai jos.
  • 08 din 10

    Pisicile se curăță

    Câinii iubesc lucrurile care miroase rău - de la gunoi, la animale moarte, la poop - și chiar iubesc să se rostogolească în ea. Ca rezultat, câinii necesită scăldat de rutină și îngrijire, ceea ce poate deveni foarte scump dacă luați câinele la groomer.

    Pisicile sunt în esență Mașini de auto-curățare. Poate doriți să o îngrijim cu o pensulă din când în când, și cu siguranță, cu siguranță unghiile după cum este necesar, dar altfel, pisicile fac o treabă foarte bună de a se păstra curat.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Pisicile înțeleg spațiul personal

    Uneori, după o zi lungă, stresantă la locul de muncă, este posibil să nu fiți în starea de spirit să aveți un câine la călcâie, urmându-vă în jurul casei, fără să jucați să jucați. În timp ce pisicile pot obține un rap rău pentru că sunt răceli sau îndepărtate, într-adevăr doar înțeleg (și apreciază) conceptul de spațiu personal. Pisicile nu necesită atenția sau energia constantă, ceea ce vă va oferi o mulțime de oportunități de a sta și de a vă relaxa după o săptămână lungă de lucru.

    Continuați până la 10 din 10 de mai jos.
  • 10 din 10

    Pisicile oferă beneficii pentru sănătate

    Sa spus că deținerea unui animal de companie poate reduce stresul și vă poate face să trăiți mai mult, dar există anumite beneficii pentru sănătate pe care pisicile le oferă proprietarilor lor. Purring, de exemplu, are capabilități terapeutice de vindecare pe mușchiul uman și oasele. Frecvența vibrațiilor sa dovedit a avea efecte pozitive asupra mobilității comune după o leziune.F

  • Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Motive pentru care pisicile fac animale mai bune decât câinii