Cum să-ți antrenezi câinele pentru a alerga cu tine

Femeia alergând cu câine, un Sheltie

Pentru iubitorii de câini, este doar natural să doriți să includeți câinele de familie atunci când își exercită. Mulți oameni se bucură de alergarea ca o activitate fizică și mulți câini se bucură de urmărire și de curse, așa că este adesea o potrivire bună a intereselor între proprietar și animal de companie. Indiferent dacă sunteți deja un alergător sau doriți să începeți să rulați, probabil că puteți include câinele dvs. Rularea poate fi a mare formă de exerciții fizice pentru anumiți oameni și câini, dar este important să o faceți bine.

Țineți puii din fugă

În timp ce este sigur sigur să vă lăsați Puppy Rulați și jucați în scurte spurturi, alergând pentru exercițiu nu este sănătos pentru creșterea puiilor. Deoarece oasele cățelușii sunt încă în creștere, stresul și oboseala aduse de orice fel de distanțe de funcționare pot duce la răniri, ar putea provoca daune permanente. Majoritatea câinilor vor putea să înceapă între 9 și 12 luni de vârstă. Băuturile câinilor mai mari tind să se maturizeze mai încet. Adresați-vă medicului veterinar când catelul dvs. este suficient de matur pentru a începe să alergi cu dvs.

Consultați mai întâi medicul veterinar

Indiferent de vârsta câinelui tău, este important să comunicați cu medicul veterinar înainte de a începe un nou program de exerciții pentru câinele dvs. VET dvs. poate fi capabil să detecteze probleme de sănătate minore înainte de a se înrăutăți. Amintiți-vă că câinele dvs. nu poate arăta niciunul semne de boală până când problema de sănătate devine mai severă. Faceți prietenul tău blând o favoare și să-ți eliberezi pooch-ul pentru a alerga mai întâi.

Cunoaște-ți câinele

Nu toți câinii sunt tăiați pentru alergare. Câinele dvs. ar putea fi mai fericit pe o plimbare unde poate explora lumea cu nasul. Unii câini nu pot face față efortului fizic de a alerga sau nu au rezistența pentru nimic mai mult decât o scurtă alerga. Mulți câini sunt prea sensibili la căldură. Nu rulați cu un câine brahicefalic (bott scurte), cum ar fi un buldog sau mops. Acești câini pur și simplu nu se pot răci în mod corespunzător și se vor supraîncălzi cu ușurință pe o alergare, chiar și în temperaturi mai reci.

Tren și socializați câinele

Înainte de a alerga, asigurați-vă că câinele dvs. este bine pregătit. Câinele dvs. ar trebui să poată merge pe a leșie liberă și știu cum să se comporte în mod corespunzător în timpul unei plimbări. Fi sigur că câinele tău știe Comenzi de bază de asemenea. De asemenea, asigurați-vă că câinele dvs. este bine socializat înainte de a alerga. Este important ca câinele dvs. să nu reacționeze negativ la alte persoane și câini, mașini și camioane, animale sălbatice și alte distragere a atenției. Dacă credeți că câinele dvs. nu este încă pregătit, rămâneți cu plimbări.

Începe încet

Prima zi în care mergeți cu câinele dvs. nu este ziua pentru a merge la distanță. Începeți cu aproximativ 10 minute la un ritm lent până la moderat, urmărind reacția câinelui dvs. la creșterea exercițiului. Adăugați 5 până la 10 minute la fugă la fiecare câteva zile dacă pooch-ul dvs. îl tolerează bine. Dacă câinele dvs. încetinește propriile lor sau începe să limpieze, este timpul să nu mai alergi și să umbli acasă. Creșteți-vă ritmul, pe măsură ce câinele dvs. îl poate tolera. Când aveți îndoieli, mergeți pe scurt și lent până când câinele dvs. construiește rezistența pentru mai mult. Nu exagerați și rănirea riscului!

Aduce o mulțime de apă

Asigurați-vă că câinele dvs. are acces la o cantitate mare de apă rece și proaspătă în timp ce rulează. Dacă nu puteți aduce apă cu dvs. sau nu puteți rula într-o zonă publică în care apa este disponibilă atât pentru oameni, cât și pentru câini. Câinele dvs. are nevoie de cât mai multă apă ca tine, dacă nu mai mult.

Fi în siguranță în căldură

Este important să știți că câinii nu se răcesc eficient. Dacă ziua este destul de caldă încât să puteți tolera o rulare, un bun simț dictează că ar trebui să vă lăsați casa de câine. Chiar și o zi însorită mai caldă decât 70 de grade Fahrenheit poate fi prea fierbinte pentru câinele tău. Pe parcursul luni mai calde, Luați în considerare dimineața devreme rulează cu câinele înainte de căldura zilei. Dacă câinele dvs. prezintă semne de Cursa de căldură sau epuizarea căldurii, solicitați o atenție veterinară imediată. De asemenea, nu rulați pe asfalt fierbinte cu câinele dvs. Dacă este prea fierbinte pentru tine să atingi, este prea fierbinte labele câinelui.

Să fie respectuos și responsabil

Este mai bine să-ți păstrezi câinele pe o lesa atunci când alerga. Luați în considerare o lesă liberă pentru a vă ușura. Când rulează, trebuie să urmați același lucru de bază Reguli de mers pe jos: Ridicați-vă după câinele dvs., aveți control asupra câinelui dvs., respectați pe alții, acordați atenție. Cele mai multe dintre toate, se distrează!

Probleme și comportament de verificare

Dacă câinele dvs. nu poate să se ocupe de o fugă sigură, este mai bine să nu fugi cu câinele. Vă stabiliți doar pe voi înșivă și câinele dvs. pentru rănire și dezamăgire. O greșeală obișnuită este sărituri chiar în curse lungi cu câinele tău. Acest lucru este ceva nou pentru ei, și la fel ca oamenii, trebuie să-și construiască rezistența, așa că începerea lentă și spațiere rulează cu câinele dvs. vă va permite să monitorizați toleranța la exercițiu. Alegeți zone ușor de rulat, au acces la apă și oferă căi sigure pentru dvs. și câinele dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele pentru a alerga cu tine