Cum să jucați remorcherul cu câinele dvs

Persoana care joacă remorcă de război cu un câine

Mulți câini iubesc să joace remorcherea războiului - este o afișare sănătoasă a naturii lor de pradă. TUG de război oferă un exercițiu mental și fizic mare pentru câinele dvs. Este, de asemenea, un mod minunat de a consolida Bond Human-canine.

Dar dacă veți juca în siguranță, trebuie să vă asigurați că știți și câinele dvs. cunoașteți regulile și parametrii înainte de a începe să jucați. Aceste reguli păstrează jocul de la trecerea peste bord. Atâta timp cât câinele dvs. este instruit corespunzător, nu ar trebui să nu aveți nici un fel de a juca acest joc împreună.

1:28

Urmăriți acum: cum să jucați remorcherul cu câinele dvs

Învățați o comandă de eliberare

Înainte de a începe să jucați remorcher de război cu câinele dvs., stabiliți o comandă pentru a pune capăt jocului, cum ar fi dați-l. Acest lucru vă va ajuta să opriți jocul atunci când este necesar. Ar trebui să vă puteți baza pe faptul că câinele dvs. va scădea jucăria dacă lucrurile să iasă din mână. Asigurați-vă că câinele dvs. a stăpânit comanda de eliberare înainte de a începe să jucați remorcherea războiului.

Alegeți o jucărie

A caine toy care este conceput pentru tragere și că nu veți folosi pentru alte jocuri, cum ar fi Fetch. Jucăria ar trebui să fie durabilă și flexibilă. Cele mai bune jucării de remorcare sunt de obicei făcute din cauciuc sau materiale similare și au un mâner confortabil care ține mâna departe de gura câinelui. Opțiunile bune includ Kong Tug si Orbee-tuff remorcher.

Alegeți un loc

Redați într-o zonă mare fără distragere, dezordine sau obiecte periculoase. În aer liber este minunat, dar frumusețea remorcherului de război este că poate fi jucat în siguranță în interior dacă aveți un spațiu. Asigurați-vă că există loc pentru a vă deplasa și că nu există nimic în felul în care unul dintre voi nu vă întoarceți.

Inițiați jocul

Ar trebui să începeți întotdeauna orice joc de remorcare de război pentru a seta tonul. Faci regulile și ar trebui să fii cel care să decidă când tu și câinele tău joacă remorcher de război.

Ia pauze

În timp ce jucați remorcherul războiului, câinele dvs. poate fi încântat și începe mârâind. Acest lucru este normal, deoarece jocul în sine este un comportament de pradă. Cu toate acestea, este important să vă păstrați câinele să devină prea încântați sau agresivi și să luați pauze pentru a păstra jocul de a ieși din control.

  • Putin din mârâind cu coada încă pasgging este probabil în regulă, dar ceva prea intens garantează o pauză. De fapt, dacă vă simțiți neliniștiți sau îndoieli în orice moment, faceți o pauză.
  • Dacă dinții câinelui vii vin în contact cu dvs. în orice moment, jocul ar trebui să se oprească imediat. Lăsați un Yelp, spuneți comanda dvs. de eliberare și apoi luați jucăria și plecați de cel puțin 30 de secunde.
  • Este bine să lăsați câinele dvs. să câștige în timp ce jucați remorcher de război. De fapt, este o idee minunată. Câștigarea construiește încrederea și recompensează animalul. Cu toate acestea, dacă câinele este greșit în timpul jocului, ar trebui să fii cel care se termină cu jucăria.
  • Doi câini pot juca remorcher de război unul cu altul atâta timp cât se ocupă de normal. Jocul ar trebui supravegheat și se aplică aceleași reguli. Ia pauze dacă nu respectă regulile, deoarece acest lucru va ajuta să-l păstrați de la a ieși din control.

Pentru a face o pauză, opriți trageți și utilizați Eliberați comanda. Luați 30 de secunde sau pentru a trece prin Comenzi de bază ca sta și jos. Odată ce câinele dvs. pare mai relaxat, jocul se poate relua.

Probleme și comportament de verificare

Pentru a vă asigura că câinele dvs. va renunța întotdeauna la jucăria de remorcare fără ezitare, practica comanda frecvent în timpul jocului. Acest lucru este asemănător cu dovezile altor trucuri și comportamente pe care le-ați învățat câinele dvs., pentru a vă asigura că bastoanele de antrenament.

Dacă ale tale câini mușcături de două sau trei ori, chiar dacă este accidental, jocul de remorcare de război ar trebui să fie încheiat pentru această zi. Acest lucru este de a reaminti câinelui dvs. să fie foarte atent cu dinții. Este posibil ca dinții să vă piardă din când în când din cauza naturii jocului, dar odată ce câinele dvs. înțelege regulile, va fi mult mai atent.

Redarea de război cu câinele dvs. poate fi o experiență destul de plină de satisfacții. Jocuri sunt stimulative mental și fizic pentru câinele dvs. și un exercițiu destul de bun pentru dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să jucați remorcherul cu câinele dvs