Cum de a gestiona mirosul cutiei de gunoi ca un pro

Cum de a gestiona mirosul cutiei de gunoi ca un pro

Mirosul cutiei de gunoi este cel mai dificil aspect al unei pisici ca un animal de companie. De obicei, proprietarii de pisici nu sunt deranjați de mirosul cutiei de gunoi. Dar cum despre prietenii tăi care vizitează și plâng de mirosul? Jenant nu este? Păstrarea unei pisici și menținerea igienei adecvate este crucială atât pentru proprietar, cât și pentru animale de companie.

În acest sens, unii pași simpli care vă pot ajuta să îndepărtați mirosul cutiei de gunoi sunt discutate după cum urmează:

Scoateți cutia frecvent

Vechile fecale și urină nu sunt doar neigienice, ci și emit un miros picent. Ce puteți face este să scoateți caseta de gunoi a lui Kitty pe o bază zilnică, deoarece cu cât luați mai mult pentru a curăța cutia de gunoi, cu atât mai mult casa dvs. va fi invadată de miros. Studiile arată cel puțin 10% din pisicile să nu mai folosească cutia de gunoi la un moment dat, cel mai evident motiv fiind o cutie de gunoi murdară în majoritatea cazurilor.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de gunoi pentru pisici

miros în cutia de gunoi de pisică

Scoateți caseta cel puțin o dată pe zi, dacă nu de două ori. Scoateți aglomerările solide și lichide dacă utilizați un gunoi de aglomerație. De asemenea, puteți utiliza o lingură de metal solid pentru a elimina zonele de urină înmuiate de fiecare dată când curățați. Utilizați un detergent ușor pentru a spăla caseta în fiecare săptămână, în funcție de tipul de cutia de gunoi pe care ați putea fi utilizarea. Nu utilizați niciun fel de curățători pe bază de amoniac, deoarece va spori mirosul de stingere.

În legătură cu o postare: Cel mai bun gunoi de pisică

Înlocuiți caseta de gunoi o dată pe an

Ghearele pisicilor, precum și scooperul pe care îl utilizați, pot face caneluri adânci în laturile și partea de jos a casetei Kitty. Aceste caneluri se pot menține pe miros, chiar dacă sunt curățate în mod regulat. Nu utilizați o astfel de cutie de gunoi - mai degrabă oferiți pisicile dvs. cu o cutie nouă cel puțin o dată pe an. Puteți să-i dați caseta veche la orice adăpost sau grup de salvare, ajutându-i astfel să aibă grijă mai bine pentru animalele fără stăpân.

Utilizați un deodorant

Puteți utiliza bicarbonat sifon ca un deodorizator pentru cutia de gunoi a pisicilor. Diferitele parfumuri sau aditivi sunt, de asemenea, disponibile pe piață care pot ajuta la menținerea cutiei de gunoi fără miros.

Cu toate acestea, pisicile tale ar putea să nu cumpere acest miros și ar putea refuza să folosească caseta de gunoi ca rezultat. Trebuie să încercați să experimentați utilizarea acestor aditivi în rotație pentru a căuta deodorizatorul pe care îl place felina dvs. Deodorizatorii necunoscuți sunt, de asemenea, disponibili în care puteți presăra un mic deodorizator de fiecare dată când vă scoateți cutia Kitty. Cu toate acestea, veterinarii nu recomandă utilizarea unui deodorizator.

Selectați caseta de gunoi corectă

Orice recipient de plastic curat disponibil în casa dvs. poate servi ca cutie de gunoi pentru pisicile dvs. Furnizați pisicile dvs. cu cea mai mare cutie de gunoi pe care o poate găzdui casa. Regula minunățională este că caseta ar trebui să fie de două ori mai lungă și la fel de largă ca pisica ta adulti. Pisicile tind să evite pasul pe zonele deja murdare. De asemenea, nu utilizați cutii acoperite de gunoi, deoarece acest lucru poate prinde mirosul.

În legătură cu o postare: Cea mai bună cutie de gunoi de curățare

Păstrați caseta de gunoi într-o zonă ventilată

Părinții pisicilor păstrează cutiile de gunoi în colțurile întunecate și ascunse ale casei, fără să-și dea seama că acest lucru agravează mirosul. Mai mult decât atât, pisica dvs. ar putea fi inconfortabilă folosind-o. Kitty-ul tău se va aventura în alte părți ale casei tale. Prin urmare, Păstrați cutia Kitty într-o zonă bine ventilată unde are suficient spațiu și lumină pentru a folosi cutia confortabil.

Mirosul cutiei de gunoi

În legătură cu o postare: Cel mai bun covor de pisici pisici

Cuvintele finale

Păstrarea unui animal de companie implică o mulțime de responsabilități. Trebuie să vă asigurați o igienă adecvată pentru animalul dvs., pe lângă menținerea sănătății generale. Cutia de gunoi și mirosul său este un astfel de aspect care nu va fi ca dezgustător dacă este menținut corect.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a gestiona mirosul cutiei de gunoi ca un pro