Cum să mergeți la drumeții cu câinele dvs

Femeie drumeții cu câinele ei

Drumeții vă permite ca dvs. și câinele dvs. să obțineți un exercițiu în timp ce întăriți legătura pe care o împărțiți. Dacă sunteți relativ nou pentru drumeții, asigurați-vă că ați citit mai întâi elementele de bază ale drumeții, astfel încât să vă puteți pregăti să faceți acest lucru

Înainte de a încerca să urcați cu câinele dvs., ar trebui să vă asigurați că câinele dvs. știe cum să meargă pe o lesă liberă. Câinele dvs. ar trebui să aibă, de asemenea, o bază bună de formare și socializare. În caz contrar, ați putea avea de-a face cu comportamentul slab al câinelui sau chiar frică În timpul drumeției și asta nu este distractiv pentru nimeni.

Fi pregatit

Înainte de a ieși pentru drumeția dvs., există câteva lucruri pe care ar trebui să le aduceți.

Veți dori o lesa de bază de bază de bază (nu se retracseră în momentul în care drumeția sau câinele dvs. se va încurca în ceva) și un guler de câine robust cu identificare sau microcip curent. Aduceți-vă de-a lungul unei benzi colorate colorate, așa că vânătorii nu vor înșela câinele dvs. pentru un animal sălbatic.

Așa cum veți aduce apă potabilă pentru tine, asigurați-vă că aveți o mulțime de apă proaspătă pentru câinele dvs. și unele sănătoase câine tratează Dacă va fi o plimbare lungă.

Unele de bază Produse de prim ajutor și pungi de poop (cu excepția cazului în care intenționați să îngropați deșeurile câinelui dvs.) sunt bune de a avea, de asemenea.

Începe încet

Când câinele dvs. începe mai întâi drumeții cu dvs., este mai bine să începeți cu drumeții scurte și ușoare și să luați pauze frecvente pentru odihnă. Acest lucru va permite câinelui să construiască rezistența și, de asemenea, să-și atingă tampoanele de labele (se poate face drumeții greu pe labe).

Nu vrei să ieși prea departe și să afli că câinele tău este obosit sau este în durere. Câinii se împing adesea până la punctul de rănire sau epuizare doar pentru a continua cu tine. Cunoaște limitele câinelui tău. Creșteți încet distanța și dificultatea drumețiilor de-a lungul timpului, astfel încât câinele dvs. se va bucura de fiecare excursie de la început până la sfârșit. Asigurați-vă că permiteți întotdeauna timp pentru pauze de odihnă.

Minimizați riscurile

Câinii iubesc să fie în aer liber și să exploreze toate mirosurile bune ale naturii. Cu toate acestea, natura are unele lucruri non-atât de plăcute de a da înapoi. Nu permiteți câinelui dvs. să fugă în afara lei și să exploreze din vedere. S-ar putea găsi unele sălbatice neprietenoase sau plante toxice.

  • O mușcătură de șarpe vă poate ucide câinele, iar Skunk Spray este neplăcut. Alte creaturi sălbatice pot purta bolile periculoase cum ar fi Rabies.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. este complet vaccinat și, dacă intrați în pustie, câinii trebuie să fie în prevenirea obișnuită a parazitului pentru a preveni viermele, puricii, căpușe și paraziți.
  • Evitați lăsați câinele să bea apă în fluxuri și iazuri, deoarece poate conține paraziți care pot provoca o boală gravă - chiar și tratamentul lunar nu poate proteja un câine de la toți paraziții.
  • Familiarizați-vă cu Basic Primul ajutor pentru câini.

Verificați în mod regulat labele câinelui pentru fisuri, răni sau obiecte străine. Burnurile, liniștea, rocile și chiar insectele pot încorpora în picioarele câinelui, iar terenul poate irita cu adevărat labele câinelui.

Evitați căldura

Este mai bine să nu excloriți cu câinele dvs. (sau deloc) în vreme foarte caldă. Dacă faceți excursia cu câinele dvs. în zilele calde, luați pauze frecvente și oferiți apă suplimentară. Rămâneți la umbra cât mai mult posibil. Câinii nu se pot răci prin transpirație și se bazează pe gâfâie pentru a elibera căldură, ceea ce nu este foarte eficient.

Încălțămintea și epuizarea sunt foarte frecvente la câini. Pământul fierbinte poate, de asemenea, să ardă tampoanele de labele câinelui. Anumite rase, în special cele cu muzzle scurte, sunt foarte sensibile la căldură și ar trebui să facă doar distanțe scurte, indiferent de temperatură.

Practicați o etichetă adecvată

Rețineți că câinii nu sunt permise pe unele trasee. Găsiți un traseu prietenos de câine și urmați orice reguli postate.

  • Păstrați câinele sub control. În majoritatea cazurilor, câinele dvs. ar trebui să fie pe o lecție, chiar dacă nu există legi de leșie pe traseu. Dacă câinele dvs. se îndepărtează de dvs., s-ar putea să deranjeze alți excursioniști sau chiar să se pună în pericol.
  • Curățați-vă după câinele dvs. Ridicați orice deșeuri de câine sau îngropați-l în mod corespunzător (într-un catol cel puțin șase până la opt centimetri adânc și cel puțin 200 de picioare de apă, tabere și trasee).
  • Nu permiteți câinelui să sapă, să distrugă plantele sau să interacționeze cu viața sălbatică. Plantele și animalele fac parte din ecosistem. Câinele dvs. nu este.

Verificați cu medicul veterinar

Nu toți câinii sunt în forma fizică potrivită pentru a merge în siguranță. Discutați cu medicul veterinar înainte de a începe drumeții cu câinele dvs.

Câinii seniori ar putea fi mai bine să meargă pentru plimbări. Puii tineri ar trebui să evite drumeții atunci când implică rezistență ridicată și distanțe lungi, deoarece acest lucru ar putea deteriora oasele în creștere. Câinii cu anumite probleme de sănătate ar trebui, de asemenea, să evite drumeții. Nu vrei să fii prea departe de civilizație în cazul în care se întâmplă ceva.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să mergeți la drumeții cu câinele dvs