Unde să plasați cutia de gunoi a pisicii

loc pentru pisică

Introducerea pisicii tale la a cos de gunoi Pentru prima dată poate fi foarte descurajantă, o vor folosi? Ce se întâmplă dacă o resping? Va începe să miroasă rău? Cu atât de multe întrebări, întreaga situație poate deveni îngrijorătoare pentru tine și pentru pisica ta.

Vestea bună este că majoritatea pisicilor nu vor avea probleme cu o cutie de gunoi, odată ce ajung peste obstacolul inițial de a imagina ce este pentru și de ce trebuie să-l folosească. De fapt, o mulțime de pisici vin să se bucure de pacea și singurătatea de a avea propriul spațiu de a face ceea ce trebuie să facă.

așternut pentru pisici

Primul obstacol pe care intenționați să-l faci, însă, lucrează în cazul în care cel mai bun loc din casa dvs. este să puneți cutia de gunoi. În timp ce nu există o locație greșită de 100% sau 100%, există câteva sfaturi de sus pe care le puteți urma pentru a vă asigura că tranziția la utilizarea unei casete de gunoi este cât mai ușoară posibil.

Dacă încercați să vă tentați pisica dvs. să utilizați o cutie de gunoi pentru prima dată, atunci cele mai bune 10 sfaturi sunt la îndemână pentru a vă ajuta!

Păstrați cutia de gunoi departe de alimente

Primul sfat este unul vital, veți dori să păstrați caseta de gunoi departe de alimente sau de orice zonă de pregătire a alimentelor. Cutii de gunoi de pisici pot începe să miroasă și, uneori, menținând așternutul în cutia reală nu este întotdeauna prima prioritate a pisicii dvs.

În legătură cu o postare: Cel mai bun gunoi de pisică

Dați confidențialitatea pisicii

Puține pisici vor dori să adopte utilizarea unei casete de gunoi dacă nu au intimitate. Găsirea undeva în casa dvs., care este foarte rar utilizată este un loc minunat pentru a începe când căutați locul optim pentru a pune caseta de gunoi a pisicii.

Mențineți un mediu pașnic în jurul casetei de gunoi

Acordarea confidențialității pisicilor vă ajută să le oferiți un mediu pașnic. Zgomotele puternice sau o mulțime de trafic picior pot face caseta de gunoi un loc neplăcut și distragător pentru pisica ta.

Asigurați-vă că pisica dvs. are acces ușor

Dacă pisica dvs. nu poate ajunge la cutia de gunoi cu ușurință, atunci ei nu pot încerca întotdeauna. Găsirea unui loc pe care pisica dvs. poate ajunge cu ușurință și că doresc să ajungă, este esențială. Unele pisici nu vor urca pe scări pentru a ajunge la o cutie de gunoi, deci este important să suportați acest lucru dacă nu vă puteți da seama de ce pisica dvs. nu va folosi cutia de gunoi.

Nu blocați cutia de gunoi

Pisicile trebuie să fie capabile să ajungă în caseta de gunoi în orice moment dacă doriți să le împiedicați să aibă un accident în altă parte în casa dvs. Aceasta înseamnă că ușile ar trebui să fie lăsate deschise, iar camera în care se află caseta de gunoi din stânga neobstrucționată.

Utilizați mai multe cutii de gunoi

Pisicile sunt notoriu agitate, și, mai des, veți găsi că nu doresc să împărtășească o cutie de gunoi cu o altă pisică în casă. O soluție comună pentru aceasta este de a avea o cutie de gunoi pentru fiecare pisică și o cutie suplimentară de gunoi (sau mai mult dacă aveți un număr mare de pisici).

Asigurați-vă că poziția este permanentă

Dacă mutați în mod constant cutia de gunoi, veți începe să vă confuzați pisica. Dacă vizitează locul normal și au descoperit caseta de gunoi, aceștia pot decide să meargă oricum în loc să-l vâneze.

Păstrați caseta de gunoi un loc pozitiv

O cutie de gunoi neapărat nu va fi una care este adesea folosită. Pentru succesul casetei de gunoi, trebuie să vă asigurați că dvs pisica este confortabilă Cu fața locului, cutia de gunoi este suficient de mare pentru ei și că nu există sunete aspre sau nimic care ar putea să vă sperie pisica.

Țineți întotdeauna cutia de gunoi curată

Dulapurile de gunoi trebuie păstrate curate, dar nu prea curate. Pisica ta va dori ca locul să fie familiar și să nu se repete de produse de curățare. Cu toate acestea, un mediu murdar îl va întoarce complet. Asigurați-vă că curățați numai caseta când trebuie curățată. Pentru ușurința de utilizare, ați putea dori să citiți revizuirea noastră Cea mai bună cutie de gunoi de curățare.

Asigurați-vă că caseta de gunoi este rece

Cele mai multe pisici preferă să folosească o cutie de gunoi care este păstrată rece, astfel încât orice locație de lângă un radiator sau în cazul în care cutia de gunoi este probabil să se încălzească, este un lucru clar de evitat.

pisică în cutia ei de gunoi

Gunoi cutia de antrenament pisica ta este o experiență pe care o mulțime de proprietari de pisici trebuie să treacă la un moment dat sau altul. În timp ce poate fi dificil să începeți, odată ce intrați într-o rutină și pisica dvs. se simte mulțumită de alegerea dvs. de plasare, nu va trebui să vă faceți griji din nou. La urma urmei, pisicile sunt creaturi de obicei!

În legătură cu o postare: Cel mai bun covor de pisici pisici

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Unde să plasați cutia de gunoi a pisicii