Cât de rapid absorbant poate face viața mai ușoară

Pisica în camera de zi

Majoritatea iubitorilor de pisici sunt de acord că un dezavantaj de a avea pisici se ocupă de cutiile lor de gunoi. Scoaterea casetei CAT este adesea o sarcină îngrozitoare, mai ales în casele cu mai multe pisici. Unele dintre cele mai mari probleme cu cele mai multe gunoi de pisici aglomerate includ:

  • Miros
  • Aglomerări care sunt prea umede și se încadrează atunci când sunt scoopate
  • Aglomerări care se lipesc de laturile și partea inferioară a cutiei
  • Greutate
  • Praf

Suna familiar? Acestea sunt probleme comune pe care proprietarii de pisici îl experimentează. S-ar putea să vă găsiți evitarea cutiei de gunoi și lăsați-o să meargă prea mult între scooping. Mirosurile se acumulează și se blochează unul de celălalt. În curând, tu și pisicile tale devin hrăniți. Știm cu toții că pisicile pot fi foarte specifice, mai ales atunci când vine vorba de cutiile lor de gunoi. O cutie de gunoi nedorită poate conduce pisica dvs. pentru a căuta alternative. Acest lucru poate duce la accidente mirositoare în jurul casei. Unele pisici vor dezvolta obiceiuri proaste și chiar probleme comportamentale. Din fericire, există un nou gunoi în oraș și va schimba modul în care vă simțiți despre întreținerea casetei de gunoi. ARM & HAMMER ™ Clump & Seal ™ Absorbx ™ este unic deoarece este făcut cu minerale uscate deșert care absorb umezeala în câteva secunde, formând aglomerări rapide de rocă pentru mirosurile de capcane și etanșe.

De ce și mineralele uscate?

Pământul de diatomee provine din rocă sedimentară moale, care apare în mod natural în medii deșerte. Este cunoscut pentru proprietățile sale foarte absorbante și este în mod natural ușor, făcându-l un ingredient ideal de pisică.

Prevenirea mirosului

Mineralele uscate de deșert Absorbx ™ absoarbe rapid urina și agățarea la fecale, etanșarea în mirosuri. Aceasta înseamnă că nu veți mirosi în mod constant așternutul pisicii dvs., chiar dacă trebuie să păstrați cutia de gunoi într-un spațiu mic. Pisicile vor aprecia și reducerea mirosului, în special cei din gospodăriile cu mai multe pisici.

Acțiunea de acțiune

Unele pui de pisici nu vor agita destul de greu, permițând aglomerărilor să se destrame și să devină prea mici pentru a scoop. Particulele rămase în urină pot face ca restul de gunoi curat să se murdărească mai repede, astfel încât să ajungeți la schimbarea mai frecventă a gunoiului. Cu Absorbx ™ pisica de pisica, urina este absorbita in secunde, formând aglomeraturi grele. Acest lucru face ca scoopul să fie curat și simplu - nu mai mult, aglomerări dezordonate. Acesta este un beneficiu major în gospodăriile cu mai multe pisici, în care o pisică ar putea intra în casetă imediat după o altă pisică și se descompune pete umede înainte de a se putea întări. În plus, absorbția rapidă a lichidului face ca aglomerațiile să se lipească mai puțin pe laturile și colțurile cutiei de gunoi, astfel încât acestea nu vor trebui să fie răzuite când scooping.

Ușor

Mulți proprietari de pisici se tem că au tras recipiente grele de gunoi prin casă. Absorbx ™ Litterul ușor este de aproximativ 50% mai ușor decât Regular ARM & HAMMER ™. Acest lucru face ușor să se ocupe, deci există mai puțină tensiune atunci când este timpul să schimbăm așternutul. Veți fi mai puțin probabil să renunțați la curățarea cutiei de gunoi și pisicile dvs. vă vor mulțumi pentru asta.

Fara praf

Formula fără praf înseamnă mai puțin reziduuri pe pisica dvs. și în zona în care păstrați cutiile de gunoi.

Cum se utilizează ARM & HAMMER ™ Clump & Seal ™ Absorbx ™

Se toarnă aproximativ trei până la patru centimetri de Absorbx ™ într-o cutie curată și uscată. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați un litter de bază scooper pentru a elimina zilnic aglomerările și solidele. Gunoiul trebuie schimbat complet pentru gunoi proaspăt cât de des este necesar. Gunoiul va trebui să fie schimbat mai frecvent în gospodăriile multi-pisică.

Pisici cum ar fi opțiunile, oferind mai mult de o cutie de gunoi tinde să facă pisicile mai fericite. Experții recomandă având cel puțin o cutie de gunoi per pisică, plus o cutie suplimentară. În acest fel, pisicile nu vor trebui să aștepte în linie pentru a folosi toaleta și sunt mai puțin susceptibile de a dezvolta probleme comportamentale.

Locația este un factor important în plasarea cutiei de gunoi. Fiți sigur că cutiile de gunoi sunt ușor accesibile pisicilor, dar nu într-o zonă puternică sau extrem de mare de trafic. Pisici cum ar fi intimitatea, dar ei nu se bucură de călătorie foarte departe pentru a-și face afacerea.

Unele pisici nu-i place cutiile de gunoi acoperite, în special în casele cu mai multe pisici, unde o altă pisică ar putea "furișa" pe ei, în timp ce sunt în cutie. Dulapurile acoperite se pot simți, de asemenea, prea mici și înfundate pentru pisici. Dacă aveți nevoie pentru a camufla cutia de gunoi, luați în considerare modificarea unei bucăți de mobilier. O bancă de stocare veche sau dulap de podea poate deveni o cutie de gunoi ascunzătoare cu unele modificări, cum ar fi tăierea găurilor de dimensiuni de pisică în lateral. Aceasta va conține caseta de gunoi și va permite spațiul suplimentar în jurul casetei pentru confortul Kitty.

Face comutatorul la ARM & HAMMER ™ Clump & Seal ™ Absorbx ™ și vedeți-vă cât de repede se absoarbă mineralele uscate desert. Vei plăcea calea Absorbx ™ vă ușurează viața.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de rapid absorbant poate face viața mai ușoară