Cum să vă opriți pisica de a urmări așternutul și poopul

Pisica de urmărire a pisicilor

Pisicile sunt animale curate în mod fastidios. Ei în mod constant mire ei înșiși, nu-i place să fie umed sau murdari și să-și îngropă materia deșeuri atunci când folosesc cutia de gunoi. Dar, uneori, pisicile ajung să-și urmărească așternutul și să-și piardă în afara casetei. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a păstra mizeria la un minim.

De ce pisicile urmăresc așternutul și fecalele?

Există câteva motive pentru care pisica dvs. ar putea urmări așternutul și fecalele. Unele dintre aceste probleme sunt mai ușor de rezolvat decât altele.

Pisoii au învață multe comportamente, urmărind mamele și colegii lor de gunoi. Pisicile de hrănire cu sticle și pisicile tinere de salvare ratați pe Ființă În mod corespunzător învățat Cum să utilizați o cutie de gunoi. Mulți beneficiază pur și simplu de o lecție rapidă de acoperire a poopului. Când pisica ta este în cutia sa, luați ușor labe și arătați-o cum să acoperă-i poop.

Probleme medicale

Dacă o pisică este în durere, poate avea dificultăți în a intra sau ieși din o cutie de gunoi sau durere care acoperă deșeurile sale. Descrierearipa este un exemplu al unei intervenții chirurgicale care provoacă atât dureri acute cât și dureri cronice la o pisică, ducând la reticența de a-și folosi labele sau picioarele pentru a acoperi poopul.

Artrită, Hip displazia sau alte afecțiuni cronice o fac inconfortabil ca pisicile să sară într-o cutie de gunoi, să-și acopere poopul sau să se auto-mirelui. Discutați cu veterinarul dvs. dacă credeți că pisica dvs. este în durere. Acestea pot prescrie medicamente de durere sau sugerează modificări de mediu pentru a vă ajuta pisica dureroasă să-și folosească caseta. De exemplu, comutarea locației casetei pisicii dvs. ar putea facilita utilizarea acestora. Cutii de gunoi cu intrări "plimbare" sau intrări cu fund redus sunt mai ușor pentru pisicile să folosească decât cutiile pe care trebuie să o hop.

Litter Box-uri

Pisicile sunt notoriu fastidioase și mulți nu vor folosi o cutie de gunoi care este mai mică decât cea curată.

Ar trebui să aveți încă o cutie de gunoi decât pisicile. Aceasta înseamnă că dacă aveți o pisică, ar trebui să aveți două cutii - sau dacă aveți două pisici, ar trebui să aveți trei cutii de gunoi. Cutiile ar trebui, de asemenea, să fie plasate destul de departe unul de celălalt că pisica poate vedea doar cutia de gunoi pe care o folosește.

Dacă determinați pisica dvs. are o problemă cu cutia de gunoi, există șanse să puteți opri la orice urmărire a poopului.

Sfaturi pentru o cutie de gunoi curat

A Curățați cutia de gunoi înseamnă că nici un poop nu poate fi urmărit în jurul casei. Unii oameni au succes stivuirea câtorva cutii de gunoi de aceeași dimensiune unul peste celălalt, cu găuri în locuri alternante de-a lungul fundului cutiei.

Când ridicați caseta de sus, cuplați gunoiul este vigibil în caseta de mai jos. Puteți scoate deșeurile colectate în caseta de sus în coșul de gunoi. Apoi, înlocuiți cutia de gunoi goală de pe fundul stack-ului, asigurându-vă că găurile din partea inferioară a casetei nu sunt în aceeași locație ca și caseta imediat. Pentru unii oameni, aceasta este o alternativă rapidă la scooparea unei casete. AuDulapuri de gunoi de tomatic poate sperie o pisică și poate provoca evitarea cutiei de gunoi.

Covoarele simple pot ajuta la menținerea gunoiului și a lui Poop de pe tot parcursul casei dvs. și există chiar covoare special concepute care ajută la capturarea particulelor de gunoi. Așezați unul dintre aceste covoare la marginea casetei de gunoi a pisicii, astfel încât să se plimbe pe ea când își părăsesc cutia de gunoi.

niste Tipuri de gunoi sunt concepute pentru a ajuta la menținerea urmăririi gunoiului la minimum. Dacă pisica dvs. nu este particulară față de așternutul pe care îl utilizați în prezent, luați în considerare încercarea unuia dintre aceste produse. Diferitele mărci de animale de companie oferă așternut care nu este fabricat din lut și ar putea fi soluția la problemele dvs. de gunoi.

Obțineți o cutie de gunoi mai mare

Dulapurile de gunoi vândute în magazinele de animale de companie sunt deseori concepute pentru pisoi sau pisici mici, nu pisici adulte mari, pline. Dacă pisica dvs. are probleme cu găsirea locului potrivit în cutia de gunoi mică, atârnând peste margine pentru a elimina materialul de deșeuri sau găsiți urină sau fecale Pe partea laterală a casetei sau în afara acesteia, probabil că aveți nevoie de o cutie de gunoi mai mare.

Containere de depozitare, cadă utilitare, piscine de joc Kiddie și Sandboxes Toate pot fi folosite ca cutii de gunoi mari. Nu vă simțiți limitat la ceea ce are la dispoziție magazinul de animale de companie. Dacă puteți pune gunoi în ea și pisica dvs. poate intra cu ușurință în ea, atunci îl puteți folosi ca o cutie de gunoi.

Îndepărtați blana pe picioarele pisicii tale

Pisicile cu părul lung au adesea multe blană între degetele de la picioare. Dacă puteți păstra blana pe picioarele lor, aceasta înseamnă mai puțin material pentru gunoi și poop pentru a rămâne la.

Coerența scaunelor

Cat Poop ar trebui să fie format, ferm și consecvent. Dacă este apoasă sau mai ales moale, discutați cu Veterinarul dvs Despre consistența pisicii tale.

Scaunele moi și diaree ar putea indica o problemă de sănătate, cum ar fi boala inflamatorie a intestinului, paraziți intestinali, alergia alimentară sau altă problemă. Schimbări dietetice, anumite alimente de pisică și stres pot provoca, de asemenea, scaune libere în pisica ta. Oricare dintre aceste condiții poate determina scaunul să fie mai moale decât în ​​mod normal și să contribuie la urmărirea lui Poop în jurul casei. Format, scaunul normal de pisică este mai dificil de a face o mizerie de diaree.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți pisica de a urmări așternutul și poopul