7 Rase de pisica mici

Devon Rex Portret de rasă de pisică mică

Piesele mici de pisici fac animale de companie populare, datorită dimensiunii lor compacte și a caracteristicilor drăguțe. În timp ce cele mai mari rase de pisică pot vârf scale la 15 kilograme (sau mai mult), cei mai mici membri ai familiei feline se cântăresc adesea de la 5 la 10 kilograme. Înălțimea poate varia, deoarece unele rase mici de pisici au picioare lanky și altele, ca și munchkin, stau mai puțin de 10 centimetri înălțime la umăr.

Aceste feline de dimensiuni de pint variază în aparență, cu o gamă largă de haine, culori și caracteristici unice pentru a distinge o rasă mică de pisică din următorul. Dacă căutați Kitty Tiny Purr-Fact, luați în considerare una dintre aceste rase de pisică care sunt mici în dimensiune, dar pline de cutețe și personaje!

Iată șapte rase de pisici mici.

01 din 07

În general, considerate ca fiind cele mai mici dintre ele, această rasă mică de pisică se maturizează la o greutate de 4 până la 8 kilograme. Singapura este inițial din Singapore, dar a devenit o dragă a lumii pisicilor, datorită dimensiunii diminuante și adorabile, captivante ochi.

În timp ce Singapura ar putea fi cea mai mică rasă de pisică, are o mulțime de dragoste de a da. Aceste pisici sunt cunoscute ca fiind animale de companie iubitoare și jucăușă. Și pentru mărimea lor, Singapura are un corp surprinzător de corp și abilități atletice care vă vor impresiona în ciuda staturii mici a rasei.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 6 până la 8 inci

Greutate: 4 până la 8 kilograme

Caracteristici fizice: Petite, dar statură musculară - cap rotunjit și ochi mari

  • 02 din 07

    Munchkinul poate fi cea mai scurtă rasă de pisică în lume. Aceste pisici au o mutație genetică naturală care are ca rezultat picioarele mai scurte, oferind acestor pisici o statură scăzută de 7 până la 9 inci la umăr - deși cea mai scurtă pisică din Cartea Guiness of Records World este un munchkin care măsoară doar 5.25 de centimetri.

    Există o anumită controversă în lumea pisică dacă munchkinul ar trebui sau nu înregistrat ca o rasă separată - și dacă eticul său este sau nu de rasa pentru corpul cu picioare scurte Această rasă a devenit cunoscută pentru. Tica recunoaște Munchkin ca o rasă înregistrată, în timp ce CFA nu.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 până la 9 inci

    Greutate: 6 până la 9 kilograme

    Caracteristici fizice: Coată scurtă sau lungă, față rotundă - lungimea medie a corpului cu picioare scurte

  • 03 din 07

    Picioarele lungi și caracteristicile unghiulare ale Rex Cornish ar putea să vă dau impresia că această pisică este mai mare decât este într-adevăr. Adevărul este spus, Cornish Rex este una dintre cele mai mici rase de pisica. În mod obișnuit, în picioare de la 11 la 15 inci înălțime, dar cântărește la doar 6 până la 10 kilograme, ați putea spune că aceste pisici sunt toate picioarele!

    Cornish Rex este notabilă pentru numeroasele sale caracteristici unice, inclusiv un strat de bucle scurte, scurte și urechi supra-dimensiuni, cu ochi proeminenți și cheekbone. Această rasă a provenit din Anglia, dar a câștigat popularitate lumea pentru aspectul său izbitoare și angajarea personalității.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 până la 15 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Părul strâns, curat, cu un cap triunghiular și urechi de dimensiuni mari, amplasate pe scară largă

  • 04 din 07

    Caracteristica cea mai recunoscută a curbei americane este urechile sale în formă de unic, dar aceste pisici sunt, de asemenea, petite în dimensiune. Această rasă se maturizează la o greutate de până la 12 kilograme, cu femele, în special, rămânând mici și cântărind 8 kilograme sau mai puțin.

    Blana moale, matasoasă a curbei americane poate fi scurtă sau semi-lungă, adăugând la factor de puf al acestei mici rase de pisici. În timp ce nu sunt cunoscuți că sunt pisici, ei au o natură afectivă, jucăușă și fac animale de companie excelente.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 12 inci

    Greutate: 12 kilograme sau mai puțin

    Caracteristici fizice: Coaturile soft, matasoase scurte sau semi-lungi care se înclină înapoi

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Devon Rex este, de asemenea, numit uneori ca o "pisică Pixie", deci nu este o surpriză faptul că această rasă se află pe lista de rase de pisică mici. Când Devon Rex menține o greutate compactă de doar 6 până la 9 kilograme. Capul triunghi al rasei, urechile mari și ochii strălucitori dau aceste pisici un aspect asemănător pisicilor pe tot parcursul vieții lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 9 kilograme

    Caracteristici fizice: Fine la structura osoasă medie, cu piept marin și cap triunghiular - strat moale, subțire, curbată

  • 06 din 07

    Coada scurtă, POM, nu este singurul lucru care este mic despre această rasă de pisică - bobtailul japonez cântărește cel mult 5 până la 10 kilograme la o înălțime de doar 8 sau 9 inci. Aceste pisici au un corp subțire și caracteristici fine.

    Au provenit din Asia, iar pretenția lor mare de faimă protejează comerțul de mătase din Japonia de la o invazie a rozătoarelor la începutul anilor 1600. La un moment dat, au fost cea mai frecventă pisică de stradă din Japonia. Astăzi, ei fac case populare care sunt active și inteligente.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 9 inci

    Greutate: 5 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Coalele de coadă pufoase, pufos pot veni într-o mare varietate de culori și modele, inclusiv alb, negru, cremă, liliac, roșu, albastru, bi-colorat și tri-colorat, printre altele

  • 07 din 07

    Siamese este una dintre cele mai vechi rase de pisici și se întâmplă și printre cele mai mici. În timp ce aceste pisici sunt relativ lungi, ele sunt slabe și musculare și de obicei cântăresc doar 8 până la 12 kilograme. Femeile, în special, rămân mici și adesea cântăresc 8 lire sterline sau mai puțin.

    Deși pot fi mici în dimensiune, această rasă de pisică este deosebit de vocală și își va face cunoscută prezența și preferințele!

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 14 kilograme

    Caracteristici fizice: Corp lung cu structură fină până la mijlocie - strat scurt în culori cum ar fi etanșarea, albastru, liliac și ciocolată cu puncte de culoare în jurul feței, urechile, labele și coada

  • Este de la sine înțeles că, dacă doriți o pisică mai mică decât cea medie, va trebui să treceți pe rase care sunt cunoscute pentru dimensiunea lor mare. Maine Coon, Pixie-Bob, Bengal, Ragamuffin sunt doar câteva dintre cele mai mari rase de pisică. Rețineți că o dimensiune a pisicilor nu este întotdeauna un judecător bun despre cât de mare el sau ea va fi atunci când va fi cultivată. Ori de câte ori este posibil, încercați să întâlniți părinții gunoiului pentru a măsura mai bine dimensiunea anticipată a adulților.

    Acestea sunt cele mai populare rase de pisici
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Rase de pisica mici