American curl: profilul rasei de pisici

O Close-up de o pisică americană americană

Datorită urechilor lor pufoase, curbate, buclele americane sunt una dintre cele mai ușor de identificate rase de pisici de astăzi. Deși straturile lor pot veni într-o mare varietate de culori și modele, urechile unice ale buclelor americane le fac să iasă în evidență printre alte rase de pisică. Astăzi, urechile lor curbate în spate sunt o trăsătură dorită printre crescători, dar au fost inițial produsul unei mutații genetice naturale (și inofensive).

În ciuda greutății lor relativ scăzute - în special la femelele-americane, buclele americane sunt musculare și au oase de dimensiuni medii, astfel încât acestea nu sunt la fel de delicate ca greutatea corporală și lungimea lor pot implica inițial. Capetele lor în formă de pană, ochii în formă de nuc și urechile curbate le dau un aspect complet unic.

Buclele americane sunt pisici prietenoase, afectuoase și docile care iubesc să lege cu proprietarii lor. În ciuda afecțiunilor lor, însă, buclele americane nu sunt destul de Cdles - sunt fericiți doar să stea lângă proprietarul lor și să se relaxeze sau să se joace cu jucăriile lor. Deoarece buclele americane sunt foarte adaptabile, sunt potrivite pentru o serie de diferite tipuri de case și case cu alte animale de companie sau copii.

Este important să rețineți, totuși, că buclele americane nu le place să fie lăsate singure pentru prea mult timp - așa că ar trebui să vă gândiți dacă programul dvs. poate găzdui câteva ore de atenție și de joc în fiecare zi.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: Masculii cântăresc între 8 și 12 kilograme, în timp ce femelele cântăresc mai puțin de 8 kilograme.

Lungime: 18 până la 20 de centimetri

Palton: Scurt și matasos

Culoarea stratului: Alb, negru, albastru, cremă, roșu, liliac, maro și argint

Culoarea ochilor: Chihlimbar, aqua, albastru, cupru, verde, aur, alunecare, cu ochii ciudați, portocaliu, galben

Speranța de viață: De obicei 9 până la 16 ani

Caracteristicile curbei americane

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieModerată până la mare
Kid-prietenieModerată până la mare
Pet-prietenieModerată până la mare
Nevoi de exercițiiModerată până la mare
JucăușăModerat
Nivel de energieModerată până la mare
InteligențăModerat
Tendința de a vocalizaModerat
Cantitatea de vărsareModerat

Istoria curbei americane

În ciuda popularității lor, buclele americane nu au o istorie lungă ca o rasă distinctă. De fapt, primul gunoi american curl sa născut doar câteva decenii în urmă.

În 1981, crescătorii originali Joe și Grace Ruga au găsit o pisică neagră, cu părul lung, cu părul negru, cu urechile distinctive curbate și numite Shulamith. Doar câteva luni mai târziu, Shulamith a dat naștere unei gunoi de pisici cu aceleași urechi curbate. În 1983, crescătorii de pisici lucrau din greu pentru a rasa selectiv pisicile pentru a păstra și a propaga această caracteristică unică. Din fericire, genetica a fost pe partea lor: un genetician felinat pe nume Roy Robinson a constatat că gena de curling a fost o trăsătură dominantă, astfel încât pisicile cu o singură copie a genei s-ar fi născut cu urechi curbate.

Curl american a devenit incredibil de popular într-o perioadă scurtă de timp și a fost recunoscută rapid de Asociația Internațională CAT în 1987 și de Asociația Fancierilor CAT din 1993. Astăzi, buclele americane sunt clasate pe 27 de ani între cele mai populare rase de pisici ale Statelor Unite.

American curl îngrijire

Frecvența cu care vă aflați mire Curl-ul dvs. american depinde de lungimea sa. Dacă curl-ul dvs. american este cu părul scurt, vă puteți aștepta să vă îngrijească de haina pe săptămână, pentru ao menține sănătoasă și strălucitoare. Dacă curl-ul dvs. american este cu părul lung, îngrijirea ar trebui să fie mărită la două ori pe săptămână, pentru a elimina orice încurcături, covorașe sau resturi din strat.

La fel ca multe pisici, curl american este susceptibil la problemele urechii. Asigurați-vă că ați verificat urechile curlului săptămânal și Îndepărtați ușor orice murdărie sau resturi cu o cârpă umezită sau o rundă de bumbac. Evitați utilizarea tampoanelor de bumbac, deoarece acestea pot provoca leziuni grave ale structurilor delicate delicate delicate ale curbei. Dacă urechile curl sunt foarte murdare, roșii, inflamate sau mirosuri amuzante, faceți o întâlnire cu medicul veterinar cât mai curând posibil. Aceste simptome pot indica infecții sau răniri.

Igiena dentară obișnuită vă poate ajuta să vă protejați curl-ul de boala parodontală, astfel încât să încercați să vă spălați dinții de mai multe ori pe săptămână. Periajul zilnic este ideal, dar întreținerea regulată poate sprijini sănătatea dentară adecvată. Puteți suplimenta periajul cu prelungire a plăcii, dar dați-le la curl în mod moderat - sunt ambalate cu calorii suplimentare și sunt destinate doar pentru a susține o rutină obișnuită de igienă dentară.

Curl american este inteligent și are nevoie de exerciții adecvate, deci alegeți jocuri care vor provocați abilitățile sale mentale și fizice. Încercați puzzle-uri concepute special pentru pisici sau jocuri cum ar fi ascunde și caută. Multe bucle sunt, de asemenea, fericite să se joace cu o jucărie mică sau să se rostogolească o bucată de hârtie. Curl american necesită mai multe ore de atenție în fiecare zi, deci este important să vă asigurați că programul dvs. de familie poate găzdui o placă corectă înainte de a aduce o curl în familie.

Probleme comune de sănătate

Buclele americane sunt, în general, sănătoase și nu sunt predispuse la tulburări genetice specifice. Este important să vă amintiți că atât pisicile pedigree, cât și cele mixte nu sunt protejate de 100% din dezvoltarea anumitor condiții de sănătate pe parcursul vieții lor.

Datorită formei unice a urechilor americane curl, unii se pot naște cu canalele înguste. Aceste canale îngustate pot prinde ceară, ceea ce poate duce la infecții ale urechii în curs de desfășurare. Asigurați-vă că vă examinați urechile curlului în fiecare săptămână pentru a preveni sau a identifica problemele urechii sau urechii interne. Dacă sunteți preocupat de sănătatea urechilor curlului, apelați medicul veterinar pentru sfaturi.

Dieta și nutriția

Ca toate rasele, curl american poate fi susceptibil la obezitate sau boala de inima Dacă el sau ea nu este exercitat în mod corespunzător și a hrănit o dietă de înaltă calitate, bogată în proteine. Cantitatea de alimente Curl dvs. mănâncă în fiecare zi depinde în mare măsură de vârsta, sexul și nivelurile de activitate, dar discutați cu veterinarul dvs. dacă nu sunteți sigur cât de mult ar trebui să vă hrăniți pisica. Amintiți-vă să vă dați curbele dvs. în mod moderat.

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Înainte de a adăuga o curvă americană la familia dvs., este important să vă faceți cercetările. Curl american este o pisică destul de scăzută, dar necesită exerciții și implicări adecvate pe tot parcursul zilei. Ele pot fi, de asemenea, susceptibile la infecții ale urechii și construirea de ceară, astfel încât examinările urechii de rutină sunt necesare.

Dacă doriți să aflați despre rasele de pisică similare cu curl-ul american, asigurați-vă că verificați:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American curl: profilul rasei de pisici