9 Rase de pisici rare

O pisică de pădure norvegiană de lungă durată care se plimba în zăpadă

Iubitorii de pisici mari știu că felinele vin într-o varietate larga de dimensiuni, forme și culori. Fiecare rasă individuală are, de obicei, caracteristici unice, ceea ce le-ar putea face animal de companie perfect sau să-ți facă să conduci clar. Găsirea pisicii care se potrivește cu stilul dvs. de viață și personalitatea poate fi o sarcină dificilă și poate lua unele căutări.

Majoritatea entuziaștilor de pisici au fost introduși la rasele tipice de pisici păstrate ca animale de companie în u.S., Deci este timpul să aruncăm lumină asupra unor rase mai rare acolo. Cine știe, poate că una dintre aceste rase unice se va dovedi a fi potrivirea dvs. perfectă. Sau, poate, ai vrea să visezi să dețină o într-o zi.

01 din 09

Numit după urechile lor drăguțe pliate, pisicile scoțiane au un aspect unic. Plățile sunt produse de o genă care afectează cartilajul urechii, dar deoarece gena nu este complet dominantă, nu toate faldurile scoțiane au urechile îndoite. Oricum, aceste pisici sunt adorabile. Piața scoțiană originală a fost o pisică de hambar în Scoția, care a fost crescută pentru urechile sale pliate distincte în întreaga Regatul Unit în anii 1960. Acum, sunt animale populare printre celebritățile din întreaga lume, inclusiv cântăreața americană Taylor Swift.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 8 până la 10 inci

Greutate: 6 până la 14 kilograme

Caracteristici fizice: Corpul de dimensiuni medii - urechi mici care pliază înainte și în jos - strat mediu

  • 02 din 09

    Privind la numele acestei rase, nu este greu să determinați unde se bucură de la. Pisica de pădure norvegiană, numită Skogkatt în Norvegia, este o rasă europeană naturală care a coborât de la pisicile domestice introduse mai întâi de vechii romani. Miturile norvene sugerează că pisicile erau în Norvegia de sute de ani, dar pisica de pădure norvegiană nu a câștigat popularitate în u.S. până în anii 1980. Americanii s-au îndrăgostit de pisicile pentru personalitățile lor jucăușă și atleticismul natural.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 12 inci

    Greutate: 13 până la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Lung, dublu strat în mai multe culori - ochi mai mari - ochi în formă de migdale

  • 03 din 09

    Rasa de sphynx este ușor identificată prin caracteristicile sale fizice distincte - în special, fără păr. Pisicile sphynx nu au păr, făcându-le animale excelente pentru cei care suferă de alergii severe. Pentru că nu au păr, aceste feline sunt aproape întotdeauna reci, ceea ce înseamnă că aproape întotdeauna caută cuddles. Pisicile fără păr au fost înregistrate de-a lungul istoriei, chiar și în Egiptul antic, iar rasa actuală a sphynxului american este descendentă din pisicile din Minnesota și Canada, care au avut mutațiile naturale care împiedică creșterea părului. În timp ce există unii Alte rase fără păr acolo, rasa de sphynx este unică. Pisicile sociale excepționale, sphynxii iubesc absolut proprietarii lor și pot fi destul de afectuoase și jucăușă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Hair fără păr - cap de culoare cutanată - capul unghiular

  • 04 din 09

    Deoarece singura rasă naturală domestică de pisică spotted, Mauul egiptean este adesea căutat pentru haina ei uimitoare. Dar, pe lângă aspectul lor plăcut, aceste pisici sunt, de asemenea, cunoscute pentru compania lor de calitate și de vânătoare de vânătoare. Primul considerat a fi animale de companie ale vechilor egipteni cu mii de ani de ani, maus egiptean poate fi una dintre cele mai vechi rase de pisici domestice. Maus a fost adus în u.S. În anii 1980, unde au capturat inimile iubitorilor de pisici din întreaga națiune.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 la 9 lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul atletic - Coat natural spotted - cap rotund cu dimensiuni medii

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    KORAT

    Pisicile KORAT au fost doar populare în u.S. de câteva decenii, dar istoria lor se întoarce de mii de ani. Rasa este inițial din Thailanda unde a fost găsită pentru prima dată înregistrată în artefacte antice din secolul al XIII-lea. În anii 1800, au fost aduși în Europa și au devenit cunoscuți ca pisici "albastre Siamese" din cauza straturilor lor solide albastre, a corpurilor relativ pete și a ochilor luminoși largi. Korats a apărut în u.S. În anii 1950 și până în 1966, Asociația Fancierului American Cat (ACFA) le-a acceptat în statutul de campionat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul muscular - strat scurt albastru-gri-fata in forma de inima - ochi verde luminos

  • 06 din 09

    Dacă sunteți în căutarea unui tovarășnic de feline care acționează ca fiind goofy și rău ca cei pe care îi vedeți adesea în videoclipurile populare Cat Cat, shorthairul britanic nu poate fi pentru dvs. Personalitatea lor este destul de contrară, deoarece sunt liniștiți, calme și, în general, rezervate. Pisicile britanice shorthair sunt native de a-ați ghicit - Marea Britanie, deși s-au gândit că au fost aduse inițial de către romani când au invadat țara în primul secol.D. Britanicii shorthairs sunt, de asemenea, cunoscuți ca pisici britanice albastre datorită straturilor lor gri-albastre. Ei au fost recunoscuți de Asociația Americană CAT în 1967. Este o rasă relativ neobișnuită, dar ei sunt cunoscuți că sunt tovarăși de vârf pentru cei care îi dețin.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 7 până la 17 kilograme

    Caracteristici fizice: Coaturile scurte și dense includ caracteristici alb, negru, roșu, cremă, albastru și mai rotunjite

  • 07 din 09

    Pisicile Peterbald nu au o istorie lungă, dar este destul de interesant. Pisica unică a fost raportată pentru prima dată în anii 1980 într-un oraș numit Don în Rusia, unde a fost numit Don Sphynx datorită părului său de păr. Noua rasă a fost trimisă la st. Petersberg, Rusia și în 1993, oamenii de știință au crescut o pisică de scurtă durată orientală, cu un don sphynx și unul dintre pisoii lor a devenit fundamentul rasei Peterbald. În mai 2008, ACFA a acceptat peterbald pentru competiția clasei de campionat. Astăzi, rasa este un animal de companie rar și dorit în u.S.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 14 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul lung și subțire - fără păr - mare, urechi cu capete în formă de triunghi

  • 08 din 09

    Minskin

    Crucea a Munchkin pisică cu un sphynx și ai un minskin. Minskins își iau corpurile scurte, ghemuite de la Munchkin și straturile lor extrem de rare de la sphynx-vorbind despre o pisică distinctă! Primul oficial Minskin a fost crescut în Boston, Massachusetts în iulie 2000. În cinci ani, au existat aproximativ 50 de minute și rasa a fost înregistrată de Asociația CAT INTERNATIONAL (TICA). Rasa adorabilă și de ieșire este în prezent sub un program TICA care monitorizează dezvoltarea de noi rase.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 până la 8 inci

    Greutate: 4 până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Micul corp - picioare scurte - aproape fără păr, cu părul rar în jurul valorii de extremități numai - capul rotunjit

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    În ciuda asemănărilor americane Bobtail Cat cu Bobcats sălbatice, aceste feline sunt domestice și fac animale de companie minunate. Dar rasa unică poate fi dificil de găsit. Bobtail american a fost în America de Nord încă din anii 1960, dar nu au câștigat popularitate până în anii 2000. Bobtailul original a fost o pisică găsită la un motel din Arizona, iar experții cred că a fost abandonat acolo. Pisica a fost considerată a fi o cruce între un bobcat și o pisică de casă domestică datorită aspectului său feral și a bobtailului distinct. Acest prieten cu blândețe vă va cumpăra cu siguranță oaspeții casei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Cozile scurte, bătălite - ochii în formă de migdale - vin în orice culoare sau model - lungimea stratului variabil

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 9 Rase de pisici rare