10 Dintre cele mai bune rase rusești de pisici

Pisica albastră rusă caută în sus

Sunt cateva Populare de pisici populare, împreună cu unele Feline rare, că grindină din Rusia. De exemplu, albastrul rus este o rasă de pisică care este obișnuită în întreaga lume. Dar o rasă rară, cum ar fi Ussuri, este rar văzută ca un animal însoțitor. Rasele rusești de pisici variază foarte mult în aspect și temperament. Mulți au fost dezvoltați în diferite părți ale Rusiei, astfel încât strămoșul lor este relativ distinct.

Iată 10 rase de pisică din Rusia.

Bacsis

Atunci când se ia în considerare o rasă de pisică rară sau necunoscută, este ideal să interacționeze cu un reprezentant felin al acelei rase înainte de a dobândi unul ca un animal de companie. În felul acesta, veți putea să judecați dacă unele dintre tendințele de rasă sunt potrivite pentru stilul dvs. de viață.

01 din 10

Donskoy a provenit la sfârșitul anilor 1980 în Rusia când un crescător a traversat o pisică care transportă o genă dominantă fără păr cu un tomcat local. Donskoys tind să fie destul de afectuos, inteligent și sociabil. Ei preferă să aibă o companie pentru cea mai mare parte a zilei. Și din cauza lipsei de blană, au nevoie de protecție atât de la temperaturi scăzute, cât și de arsurile solare.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 11 până la 12 inci

Greutate: 6 până la 12 kilograme

Caracteristici fizice: Musculară construită - puțin până la nici o piele încrețită

  • 02 din 10

    Kurilian Bobtail

    Bobtailul Kurilian este o rasă naturală care nu a fost crescută selectivă. Aceste pisici au locuit pe insula Sakhalin și pe peninsula Kamchatka din Rusia de peste 200 de ani. De asemenea, au fost găsite pe arhipelagul Kuril, care se alătură Rusiei cu Japonia. Ei pot avea aspectul unei pisici sălbatice, dar sunt surprinzător de ușoare și afectuoase. Cu toate acestea, având în vedere patrimoniul lor feral, ele au un nivel ridicat de pradă și la nivel de energie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 12 inci

    Greutate: 11 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat moale, matasos, scurt sau semi-lung - Culori distincte de bobtail cele mai frecvent văzute sunt roșii sau gri cu dungi

  • 03 din 10

    Mekong Bobtail

    Mekong Bobtail, care a fost numit Bobtail Thai, a fost numit după faimosul râu care se desfășoară prin Asia de Sud-Est. Deși rasa a avut loc în mod natural în țările asiatice situate de-a lungul râului, Mekong Bobtail nu a fost dezvoltat oficial ca o rasă până când nu a fost importat în Rusia. Astăzi, aceste pisici sunt cunoscute pentru că sunt prietenoase, jucăuș, curios și sociabil.

    Mekong Bobtail

    Înălţime: 7 până la 9 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: ATHLETIC BUILD - arată similar cu o siameză cu un bobtail-scurt, neted, care vine într-o varietate de culori ascuțite

  • 04 din 10

    Această origine definitivă a rasei nu este clară, deși este acceptată pe scară largă că este nativă din Rusia. Cu aspectul lor atletic și grațios, blues rus au fost favorizați de țarii Rusiei în timpul secolului al XIX-lea. Aceste pisici tind să aibă naturi mai degrabă rezervate și pot fi atenți la străini, dar odată ce ajung să vă cunoască, ele dezvoltă legături puternice. Sunt blânde, afectuoase și jucăuș, dar încă suficient de independente încât sunt de obicei mulțumiți să fie lăsate singuri pentru câteva ore pe zi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Coată scurtă, densă - vine în argint la nuanțe gri închis - ochi verzi strălucitori

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Această rasă salută de la Taiga Siberiană, o regiune subarctică predispusă vastă în Rusia de Est. Regiunea are ierni foarte lungi, extrem de reci, motiv pentru care pisica siberiană are un strat triplu foarte dens, semi-longhaired pentru ao menține izolat. Cunoscut pentru a fi afectuos, siberii iubesc să fie în compania oamenilor lor. Ei sunt, de asemenea, jucăuși, activi și inteligenți și au nevoie de o mulțime de îmbogățire pentru a le împiedica să se plictisească.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - strat de păr semi-lung, care variază de la rufele grosiere la guler moale - vine într-o mare varietate de culori

  • 06 din 10

    Karelian Bobtail

    Bobtailul Karelian este o rasă rară de pisică rusă, care a fost recunoscută pentru prima dată în 1994. Este, în general, o pisică prietenoasă și ușoară care se poate adapta la multe tipuri de gospodării, inclusiv cele cu copii și alte animale. Bobtailurile Karelian se bucură de timpul petrecut cu familia, dar, de asemenea, sunt, în general, destul de cesionar.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 12 inci

    Greutate: 10 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Picioarele solide - picioarele posterioare mai lungi decât picioarele din față - coada bobită - stratul scurt la lungimea lungă în diferite culori și modele

  • 07 din 10

    Peterbaldul a provenit din Rusia în anii 1990 prin reproducerea între un donskoy și un scurt timp oriental. Alte rase de pisică de atunci au fost adăugate pentru a rafina aspectul. Aceste pisici sunt destul de inteligente și de dragoste. Ele vor urma adesea persoana lor preferată din cameră în cameră și nu vor pierde șansa de a sări în poală.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Lăduș, ochi lungi de corp-triunghiul lung, ochii mari, în formă de migdale - poate fi fără păr, au o haină ușoară sau au un strat complet

  • 08 din 10

    Toybob

    TOYBOBS au fost văzute pentru prima dată în Rusia în anii 1980, provenind dintr-o mutație genetică spontană. O pisică cu o coadă scurtă, kinked a fost crescută cu o pisică de bobtail, rezultând într-un pisoi neobișnuit de mic, cu o coadă scurtă. Toybobs pot rămâne întotdeauna aproximativ dimensiunea unui pisoi medie, dar au personalități mari. Ei iubesc să joace și sunt destul de agili, de asemenea, fiind mulțumiți să se înghesuie în poala cuiva.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 4 până la 6 inci

    Greutate: 4 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Petite Building-Scurt, Kinked Coad - Ochii mari - scurt la strat semi-lung într-o mare varietate de culori

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Ussuri

    Ussuri este o rasă de pisică foarte rară, cu o origine incertă. Este posibil ca pisicile domestice să crească cu pisici de pădure sălbatică în regiunea râului Amur din Rusia, creând acest hibrid care are un aspect destul de sălbatic. Aceste pisici tind să fie atletice și active cu o acționare puternică de pradă. Nu sunt pisicile cele mai sociale și de ieșire, dar fac de obicei o legătură puternică cu o singură persoană în familie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 11 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - părul scurt de păr sălbatic, cu spoturi și dungi

  • 10 din 10

    Neva Masquerade

    Cat Neva Masquderade este o rasă rusă, care este pur și simplu o versiune lungă a pisicii siberice. Aceste feline au tendința de a crește ușor mai mari decât siberiană. În general, sunt prietenoși și jucători și pot fi destul de vocali. Și au nevoie de o cantitate echitabilă de îngrijire pentru a-și păstra haina ordonată și liberă de covorașe.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 12 inci

    Greutate: 8 până la 18 lire sterline

    Caracteristici fizice: Culorile lungi de păr pot varia, dar adesea implică un corp ușor cu maro închis până la puncte negre (culoare pe labe, coada, urechile și botul)

  • 8 dintre cele mai unice rase de pisici albastre
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Dintre cele mai bune rase rusești de pisici