American bobtail: profil de rasă de pisică

O pisică americană americană Orange

Cel mai cunoscut pentru cozile lor scurte și apariții unice, sălbatice, bobtail-urile americane sunt o rasă oarecum mai puțin frecventă în Statele Unite. În ciuda aspectului pisicii junglei, bobtailurile americane sunt adesea denumite "retrieverii de aur ai lumii feline", datorită personalităților lor dulci, afectuoase și a docilor. Ce mai multe, bobtailurile americane sunt foarte jucători - mulți dragoste pentru a juca cu proprietarii lor!- și sunt ușor instruiți la mersul pe jos.

Bobtailurile americane sunt animale de companie ideale pentru familiile cu copii mai mari sau alte animale de companie în casă și personalitățile lor adaptabile și prietenoase le fac potrivite pentru orice tip de casă. Bobtailurile americane sunt adesea angajate ca pisici de terapie, datorită personalităților dulci și prieteniei față de străini sau ca tovarăși la camioane de lungă distanță, în timp ce călătoresc extrem de bine.

Bobtailurile americane sunt pisici puternice, musculare care nu au predispoziții genetice în anumite condiții de sănătate. Potrivit crescătorilor Bobtail, pisicile pedigree nu au fost folosite în dezvoltarea Bobilei American, asigurând o piscină genetică extrem de largă.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: Între 7 și 16 kilograme

Lungime: Variază

Palton: Scurt până la lung, de obicei shaggy

Culoarea stratului: Pot veni în orice culoare sau model

Culoarea ochilor: Cupru, aur, galben, verde, albastru

Speranța de viață: 13 până la 15 ani

Caracteristicile americanului Bobtail

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieModerată până la mare
Kid-prietenieModerată până la mare
Pet-prietenieÎnalt
Nevoi de exercițiiModerat
JucăușăModerată până la mare
Nivel de energieModerat
InteligențăÎnalt
Tendința de a vocalizaModerat
Cantitatea de vărsareModerată până la mare

Istoria americanului Bobtail

Deoarece cozile scurte de Bobtail american sunt rezultatul unei mutații naturale și inofensive-genetice, pisicile cu bobtails au apărut de-a lungul istoriei. Nu a fost până în anii 1960 că Bobtail american a devenit o rasă oficială. Vacanții John și Brenda Sanders au găsit o pisică bobtalată în timp ce vizitează Arizona și l-au lăsat să se împerecheze cu femeia lor odată ce s-au întors acasă la Iowa. Rezultatul? O gunoi de pisici cu cozi scurte și personalități dulci.

După gunoiul original american Bobtail, crescătorii și-au creat selectiv pisicile pentru cozi scurte, corpuri robuste, musculare, un aspect "sălbatic" sau exotic, și personalități superbe. Este important de observat că pisicile pedigree nu au fost niciodată folosite pentru a produce așternut de bobtails, astfel încât piscina genetică este extrem de mare crescători pur și simplu lipiți de pisici domestice cu părul lung și cu părul scurt, care aveau trăsăturile pe care le-au căutat.

De la dezvoltarea lor în anii 1960, bobtailurile americane au fost recunoscute oficial de Asociația Internațională CAT, Asociația Cat Fanciers, precum și Asociația American Cat Fanciers.

American Bobtail Care

Datorită originilor lor variate, bobtailurile americane sunt pisici relativ de întreținere. Vă puteți aștepta să vă spălați bobtail o dată sau de două ori pe săptămână pentru a îndepărta părul mortal și celulele pielii și pentru a-și păstra stratul strălucitor și sănătos.

În orice rasă de pisică, igiena slabă dentară poate duce la boală parodontală, deci este important să vă periați dinții bobtailului cel puțin o dată pe săptămână. Suplimentarea cu tratamentele de control al plăcii poate ajuta la menținerea sănătății dentare, dar nu ar trebui să fie niciodată singura metodă de igienă dentară pe care o utilizați pe pisica dvs.

Multe urechi de pisici sunt susceptibile la rănire și infecție, deci asigurați-vă că Examinați urechile pisicii în fiecare săptămână. Îndepărtați ușor orice murdărie sau resturi cu un tampon de bumbac umezit sau o cârpă. Tampoanele de bumbac pot deteriora structurile delicate ale urechii interioare, deci evitați să le utilizați ori de câte ori este posibil. Dacă urechile pisicii tale sunt excesiv de murdare, inflamate, roșii sau mirosuri amuzante, contactați medicul veterinar cât mai curând posibil.

Deși bobtailurile americane sunt pisici docile cu niveluri mai scăzute de energie, păstrând unghiile sale tăiate vă pot ajuta să vă salvați mobilierul - și picioarele - de la zgârierea indusă de plictiseală. În plus, unghiile înguste vă vor păstra și labele sale sănătoase. Vă puteți aștepta să tăiați unghiile pisicii dvs. o dată la câteva săptămâni, dar este important să examinați labele sale săptămânale în caz de rănire sau infecție.

Este adevărat că bobtailurile americane sunt energia mai mică și au cerințe mai mici de exerciții, dar asigurați-vă că dedicați câteva minute din fiecare zi pentru a juca. Ca și omologii lor de câini, Labrador, Bobtailurile americane iubesc să se joace cu jucării, să joace Fetch sau să completeze jocuri puzzle. Dacă luați timp pentru a lesa trenul, multe bobtail-uri americane se bucură de mers pe jos.

Probleme comune de sănătate

Datorită bazei lor masive de gene, bobtailurile americane sunt, în general, pisici sănătoase, fără predispoziții să moștenească condițiile de sănătate. Asta nu înseamnă că fiecare Bobtail american nu va experimenta niciodată probleme de sănătate.

Este important de notat: bobtailurile americane cu Nu coada poate avea probleme spinale care pot duce la incontinență fecală. Dacă cumpărați un bobtail de la un crescător, asigurați-vă că are o garanție scrisă de sănătate, care poate oferi o anumită asigurare împotriva acestor probleme spinale.

În plus față de condițiile spinării, bobtailurile americane pot prezenta alte probleme de sănătate comune, cum ar fi:

Dacă sunteți preocupat de problemele de sănătate din pisica dvs., asigurați-vă că vorbiți cu VET despre măsurile preventive pe care le puteți lua pentru a vă asigura o viață lungă, sănătoasă și fericită.

Dieta și nutriția

Dieta americană Bobtail`s va depinde în mare măsură de vârsta sa, nivelurile de activitate și de sănătatea generală, dar în general, ar trebui să fie hrănită de înaltă calitate, de înaltă proteină. Dacă doriți să adăugați o anumită variație la dieta Bobtailului, puteți încerca să amestecați niște alimente umede cu alimentele sale uscate de câteva ori pe săptămână.

Obezitatea este o problemă comună în toate rasele de pisici, deci este important să respectați îndeaproape liniile directoare de hrănire și să acordați tratamente în mod moderat. Dacă nu sunteți sigur cât de mult să vă hrăniți bobtailul, veterinarul dvs. va fi capabil să furnizeze câteva orientări utile.

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Ca întotdeauna, asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. înainte de a aduce un bobtail american - sau orice animal de companie în casa dvs. Bobtailurile americane sunt, în general, întreținere redusă, dar necesită o jumătate de zi zilnică și îngrijirea săptămânală și pot fi susceptibile în anumite condiții ale măduvei spinării.

Dacă doriți să aflați despre pisicile similare cu Bobtail american, asigurați-vă că verificați:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American bobtail: profil de rasă de pisică