7 Rase de pisici exotice care arata ca leoparzii

Pisicile sunt creaturi magnifice prin orice cont. Imaginați-vă dețineți o felină care a luat-o mai departe și arăta ca ceva direct de la sălbăticie.

Ați visat mereu că ai un animal de companie care arăta ca un Jaguar elegant, o pisică mini leopard sau poate chiar un tigru feroce sau un alt fel de pisică mare, cum ar fi un Lynx?

Din fericire, deținerea unui aspect sălbatic, este posibilă.

Crescătorii dedicați au petrecut ani de perfecționare încrucișată astfel încât să existe pisici care arată ca leoparzii, dar au temperamentul unei pisici domestice.

Acum, nu trebuie să alegeți între un temperament docil sau un aspect exotic. Următoarele rase demonstrează că puteți avea ambele!

Chausi

Chausi Cat

Rasa Chausi este un hibrid al pisicii junglei găsite în Asia. Aspectul lor izbitoare, care arată ca un leu de munte miniatural, le face ca alegerile primare pentru pisici.

Aceasta este o rasă foarte mare. Unele feline pot ajunge până la 30 de lire sterline, totuși greutatea medie este de 18 lire sterline. Este important de observat că bărbații de primă generație sunt de obicei infertili.

Rețineți că o linie ferată vine cu provocarea sa, cum ar fi faptul că doar a patra sau a cincea generație sunt considerate alegeri bune pentru animale de companie sau spectacole.

Savannah


Savannah este trecerea unui servil african cu o casă domestică.

În timp ce ele nu sunt deținute în toate statele americane, ele sunt foarte căutate pentru aspectul lor sălbatic.

Este nevoie de mai multe generații pentru ca aceste pisici să fie domestice și primele două generații de bărbați sunt de obicei în imposibilitatea de a reproduce.

Aceasta este cea mai mare pisică de pe lista de rasă exotică pe care o puteți deține și este cunoscută pentru capacitatea sa de a sări. Ele sunt, de asemenea, animale curioase prin natura naturii și incredibil de inteligente.

Bengals


Bengals sunt favorite grele printre mulți proprietari de pisici.

Acestea sunt probabil cea mai stabilită rasă pe această listă. Ele sunt o cruce între o pisică de casă și o pisică de leopard asiatic.

Generațiile F4 sunt cunoscute pentru a face cele mai bune animale de companie și folosite pentru Showmanship. Ele sunt cunoscute pentru marcajele lor izbitoare și construind atletic.

Ocicat


Ocicaturile sunt cunoscute pentru petele lor care le fac să pară că aparțin într-o junglă. Cu toate acestea, realitatea este că nu există absolut nici o linie directă la o pisică sălbatică.

Când rasa a fost dezvoltată pentru prima dată în 1964, sa datorat trecerii lui Abyssinian, Siamese și American Shorthair.

Ceea ce a rezultat a fost o frumoasă felină cu un strat de fildeș și pete de aur semnătură. Temperamentul acestei rase particulare este un extrovert jucăuș.

Proprietarii descriu adesea aceste pisici ca câine și mult mai sociale decât housecatele obișnuite.

Toyger


TOYGER este cel mai apropiat proprietar de pisici poate ajunge la o pisică care seamănă cu un tigru.

Rasa este o cruce între un bengal și de scurtă durată, care sunt selectați manual pentru marcajele lor unice.

Crearea rasei a început în anii 80 și a luat o vreme să perfecționeze.

Cu toate acestea, acum câștigă popularitate în rândul crescătorilor și adesea participă la spectacole.

Cheetoh

Sursa: https: // en.Wikipedia.Org / Wiki / Fișier: Cheetoh_cat_chilling.pm

Căutând o pisică care arată ca un ghepard?

Nu uita mai departe decât gheetohul. Această pisică particulară este o încrucișată de alte două crossbreds: Ocicat și Bengal.

Încercarea de aici a fost de a crea o rasă care părea chiar mai ușoară, dar era și mai prietenoasă. Această rasă experimentală este destul de nouă, deoarece a început doar în 2001.

Cu toate acestea, se determină că această rasă este socială și mai ales bună cu copiii. Rețineți că această rasă este mare și poate ajunge peste 20 de kilograme.

Serengeti

pisicile care arata ca leopedds
Lucrul interesant despre rasa Serengeti a fost că a fost încercarea de a dezvolta o rasă care arăta ca servalul, dar care nu are de fapt nici o linie servală.

Aceasta este o abordare mult diferită decât cele mai multe alte rase care ar dori aspectul pisicii sălbatice.

Cele mai multe alte rase încrucișate cu o rasă de îmblânzire și sălbatică. În cele din urmă, Bengalul și Oriental Shorhair au fost folosite pentru a crea această creatură uimitoare.

Alte rase au fost folosite pentru a crea un aspect similar, dar niciodată un serval. În ansamblu, această rasă este considerată foarte activă și îi place să-și folosească vocea pentru a comunica cu proprietarul său.

Gândurile finale

Fie că doriți o pisică care arată ca un ghepard sau o pisică care arată ca un leopard - puteți avea de fapt!

Aceste rase de pisică rece dovedesc că, cu un pic de creativitate și timp, putem trăi cu pisici care arată ca ele sunt drepte din sălbăticie fără griji de o natură ostilă.

În plus, sunt animale cu adevărat frumoase care sunt, spre deosebire de alții.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Rase de pisici exotice care arata ca leoparzii