10 Cele mai populare rase de câine de limba engleză

American Cocker Spaniel, așezat în iarba verde

Multe dintre cele mai populare rase de câine au originea lor în Regatul Unit și mai ales în Anglia. O mulțime de aceste rase au fost dezvoltate pentru abilitățile lor de lucru, care au inclus vânătoarea, recuperarea și exterminarea dăunătorilor.

Am enumerat mai jos unele dintre cele mai populare rase de câine de limba engleză, împreună cu detalii despre ceea ce le face o alegere dorită.

01 din 10

Buldogul este probabil una dintre cele mai bine recunoscute rase din lume. În 2018, Clubul American Kennel l-au enumerat ca fiind cea de-a cincea rasă cea mai populară în Statele Unite și sunt, de asemenea, în mod similar în Marea Britanie.

Sunt cunoscuți că sunt extrem de buni și tind să fie câini calm, distractivi și familii care se ocupă bine și cu alte animale de companie.

De-a lungul anilor, buldogii au devenit Flatter în jurul feței, au mai multe riduri și corpurile lor au devenit squatter și mai puțin atletice. Popularitatea lor a însemnat că au căzut de asemenea Mills de catelus fără scrupule și crescătorii din curte.

Din păcate, acest lucru a dus la rasa fiind afectată de o multitudine de probleme de sănătate. Ei pot avea în mod obișnuit probleme de respirație, tulburări oculare și probleme cu articulațiile lor.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 14 până la 15 inci la umăr

Greutate: 40 la 50 de lire sterline

Caracteristici fizice: Straight, scurt, neted, care vine într-o varietate de culori - set gros, scăzut, muscular și cu o frunte încrețită și față

  • 02 din 10

    Dacă vă bucurați de un stil de viață activ și căutați un tovarăș de distracție, energic, chiar temperat, care poate slot în viața de familie, atunci beagle ar putea fi un meci bun. Aceste caracteristici le fac o rasă populară și se situează chiar în spatele buldogului în ceea ce privește popularitatea în Statele Unite.

    Nu va fi neapărat toate navigația simplă. Beagles au fost crescute în Anglia din secolul al XVI-lea ca câini de vânătoare de iepure. Ei păstrează încă un mare sentiment de miros și pot avea o unitate de pradă mare pentru blănuri mici. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți pentru Baying Howl.

    Uneori răi, Beagles poate avea o lovitură independentă, încăpățânată și va avea nevoie Instruire consecventă și pozitivă și o mulțime de îmbogățire. Acest lucru va ajuta la prevenirea dezvoltării problemelor care se dezvoltă ca urmare a plictiselii sau din cauza lipsei de direcție.

    Beagles tind să fie foarte foody, iar îngrijirea trebuie luată pentru a se asigura că nu vor deveni supraponderali.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 15 inci la umăr

    Greutate: 20 la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Închide, haina tare care vine în culori, inclusiv tri-color, roșu și alb, iar lămâul și alb-begle au urechi mici și lungi și o coadă ridicată

  • 03 din 10

    Yorkie este un altul care a făcut-o în primele zece cele mai populare rase din lista AKC în 2018.

    Cu dimensiunea lor compactă, urechile mari și haina lungă, matasoasă, ei cu siguranță arată adorabili. Acești câini pot arăta delicios, dar au personalități mari și pot fi feisty, nefavorabile loiale, protectoare și nu se tem să lase vocea lor să fie auzită.

    Terrierii Yorkshire sunt prea inteligenți, dar pot avea o lovitură încăpățânată, astfel încât metodele de răbdare și recompensă sunt cele mai utilizate atunci când vine vorba de instruire. Inițial dezvoltat pentru a vâna Ventilă în fabricile din jurul Yorkshire, Anglia, această rasă are încă o mașină de mare pradă, iar îngrijirea ar trebui să fie luată în jurul blănărilor mici.

    Haina lor lucioasă, lungă va avea nevoie de multă îngrijire pentru a preveni dezvoltarea covorașilor și a încurcărilor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 9 inci

    Greutate: 5 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat lung, drept și matasos - vine în negru și aur, negru și bronz, albastru și aur, color albastru și bronz

  • 04 din 10

    Cu o istorie care datează din Anglia din secolul al XVII-lea, acești câini, așa cum sugerează și numele lor, au fost mulți însoțitori iubiți de redevență de-a lungul anilor.

    Cavalier King Charles Spaniels este extrem de popular în Marea Britanie nativă și încă în primele douăzeci în America de Nord prea. Acest lucru este în mare măsură până la temperamentul lor. Sunt cunoscuți că sunt foarte licitabile și tind să se descurce bine cu copiii și cu alți câini. Sunt, de asemenea, mai puțin ocupați decât rudele lor Springer și Cocker Spaniel, deci nu au nevoie de un exercițiu atât de mult și de stimulare.

    Haina lor lungă și matasoasă are cerințe mai mari decât cele medii și, din păcate, pot fi cunoscute pentru a avea o serie de probleme potențiale de sănătate. Probleme cu inima și o condiție numită Syringomyelia, care implică construirea fluidului pe măduva spinării, sunt relativ frecvente în rasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 13 până la 18 lire sterline

    Caracteristici fizice: Haina lungă, plină de mătase, cu pene în jurul picioarelor, urechilor, a pieselor și a urechilor de coadă și a expresiei moi.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    English Springer Spaniels au fost dezvoltate în secolul al XIX-lea pentru a izbucni și a spăla jocul pentru proprietarii lor de vânători. Sunt cunoscuți că sunt plini de energie, rezistență, entuziasm și afecțiune. Dacă conduceți un stil de viață activ, veți avea un dedicat și dornic să vă mulțumiți.

    Natura lor aglomerată și natura naturală boisteră și excitabilă înseamnă că nu se potrivesc unei case cu copii foarte mici, deși ei tind să se descurce bine cu copiii și câinii deopotrivă.

    Dorința lor de a fi în compania poporului lor înseamnă, de asemenea, că au nevoie de cineva în cea mai mare parte a zilei pentru a preveni potențialele probleme anxietate de separare în curs de dezvoltare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 19 până la 20 de centimetri

    Greutate: 40 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Strat de acoperire cu lungime medie sau ondulată, o acoperire scurtă, profundă și moale, picioarele și pieptul au adesea o pene mai lungă - observate în mod obișnuit în urechi de culoare albă și alb-negru și hepatic, o expresie blândă și, de obicei, a Coada de vagoane

  • 06 din 10

    Bullmastifii au fost dezvoltați în Anglia pentru curajul, puterea și curajul lor. Acest lucru a fost folosit atunci când vânează jocul mare, păzind animalele și proprietățile, și chiar ca câini de război.

    Mastifful de zi modern este cunoscut pentru a fi mai docil și afectuos decât strămoșii lor originali, iar acestea sunt doar câteva dintre calitățile care le încalcă la entuziaști mari de rasă. În ciuda dimensiunii lor, bullmastifii sunt cunoscuți că au fost răbdători, iubiți și blânzi cu copiii și ei fac gardieni devotați.

    Natura lor de protecție poate însemna uneori că pot fi predispuși la păstrarea comportamentului și atenției străinilor, atât de devreme, adecvate și socializare în curs de desfășurare și formarea sunt importante.

    Acești câini mari au nevoie, evident, au nevoie de multă spațiu, vor necesita un buget de hrănire și, cu fețele lor încrețite, ele pot fi predispuse la distrugerea excesivă și pot supraîncălzi și mai ușor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 24-27 inci

    Greutate: 100 la 130 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Strat scurt în Fawn, Roșu sau Brindle-distinctiv, lărgit, larg și încrețit de formă corporală și musculară

  • 07 din 10

    Spaniolii englezi, cum ar fi rudele lor de spaniel Springer, au fost dezvoltate în Anglia pentru a spăla jocul. Dimensiunea lor mai mică a însemnat că au fost apreciați când a venit la vânătoarea de lemn și acest lucru este considerat a fi locul în care numele lor este derivat.

    Aceasta este o altă rasă ocupată care are nevoie de o casă în care vor obține o mulțime de exerciții, stimulare și afecțiune. Se știe că formează legături puternice cu proprietarii lor și sunt oameni plăuteri care pot dezvolta anxietate de separare dacă sunt lăsați pe cont propriu prea lung, prea des.

    Haina lor va necesita mai multa intretinere decat o rasa curat, si ar trebui sa fie luate ingrijire pentru a pastra urechile lor lungi curata si uscata Preveniți dezvoltarea infecțiilor.

    Această rasă este separată de American Cocker Spaniel, care are un bot mai scurt și o față pătrată. Ei, totuși, împărtășesc atât o mulțime de aceleași trăsături de temperament.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 16-17 inci (bărbați) - 15 până la 16 inci (femele)

    Greutate: 28-34 de kilograme (bărbați) - 26 până la 32 de lire sterline (femele)

    Caracteristici fizice: Silot, strat de lungime medie cu pene pe urechi, picioare și urechi penduloase, sub formă lungă și corp ușor conturat

  • 08 din 10

    Cea mai mare dintre toate rasele terrier, Airedale este inteligentă, independentă, versatilă și plină de energie. Adesea denumite "regele terrierilor", ei au cu siguranță personalități foarte bine definite și puternice. Acest lucru îi îndeamnă la entuziaștii rasei, dar înseamnă, de asemenea, că ar putea să nu fie cea mai bună alegere de câine pentru un proprietar de câini novice.

    Acești câini versatili au fost adesea folosiți ca capturi de vermină, herders și protectori de animale și câini de arme înapoi în Anglia din secolul al XIX-lea. Rasa are încă o unitate de pradă și au pungi de rezistență. Sunt cele mai potrivite pentru o casă activă în care vor obține o mulțime de oportunități de a-și pune inteligența la test.

    În timp ce Airedaleles sunt cunoscute pentru a fi distractiv, jucăuș și loial cu oamenii lor, ei nu se întâmplă întotdeauna cu alți câini. Stratul lor scurt-wirt nu este o întreținere ridicată și, cu barba lor distinctivă, au un aspect foarte regal și caracteristic.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 până la 24 de centimetri (bărbat), femeia este puțin mai mică

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Top împrejur, densă, dreaptă, scurtă, cu un cap și urechi mai moale sunt bronz, iar corpul este un amestec de bronz și negru grizle-cel mai mare dintre terrieri cu picioare lungi, capul lung și o barbă proeminentă

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Unul dintre cele mai mici din familia de sinceră, biciurile sunt adesea confundate pentru că doar fiind o versiune exceponică mică.

    Ei împărtășesc multe dintre aceleași caracteristici. Ei tind să fie calm, blând, jucaus și iubitor. De obicei, ei se ocupă bine cu copiii și cu alți câini și tind să fie liniștiți și sedați în jurul casei.

    Dimensiunea lor și natura liniștită le fac a Alegerea populară a câinelui pentru locuirea apartamentelor. Ei încă mai au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de stimulare, deși. Natura lor afectivă înseamnă, de asemenea, că pot fi predispuși la anxietatea de separare, dacă este lăsată singură prea mult.

    Când whippetele pleacă, sunt fulgi-rapid și pot fi văzute adesea bucurându-se de zoomii într-un spațiu deschis. Pentru că au fost folosite de clasa profesională engleză pentru a vâna jocul mic, au o unitate de înaltă pradă. Va trebui probabil să Lucrați din greu pentru a obține o rechemare solidă, și ar putea fi atent dacă aveți alte animale de companie mici.

    Stratul lor neted, scurt înseamnă că nu au un regim de îngrijire mare de întreținere.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-22 inci

    Greutate: 25 până la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat scurt, neted, într-o varietate de culori, inclusiv negru, albastru, fawn, roșu, alb și diverse nuanțe de brindle, sau o combinație a oricăruia dintre aceste culori - toracină adâncă și talie subțire - apar ca versiunile mai mici ale lui Greyhounds

  • 10 din 10

    Târrierii de taur au fost folosiți ca câini de luptă în Anglia din secolul al XIX-lea, iar cu capul rotunjit și fizic muscular, rasa cu siguranță arată încă dură.

    În aceste zile, totuși, ei sunt mai bine cunoscuți că sunt deosebit de jucaui, uneori până la punctul de a fi aproape de clovn, și adesea se ocupă bine cu copiii dintr-o gospodărie.

    Ei nu primesc întotdeauna atât de bine cu câinii ciudați, totuși, uneori pot fi prea protective. Aceasta înseamnă că socializarea și formarea devreme și continuă sunt importante, mai ales că pot fi cunoscute pentru a avea o dungă încăpățânată și independentă.

    Fizicul lor atletic înseamnă, de asemenea, că au nevoie de o mulțime de exerciții pentru a preveni comportamentele problematice care apar ca urmare a plictiselii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21-22 inci

    Greutate: 50 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Strat scurt în aproape orice culoare, inclusiv alb, roșu, fawn, negru, albastru sau brindle (sau o combinație a acestora) - cea mai frecvent văzută în fața solidă, distinctivă rotunjită a craniului și un fizic muscular și atletic

  • Există o mulțime de rase populare originale în Anglia, că iubitorii de câini de farmec din întreaga lume.

    Dacă primiți unul dintre acești câini în gospodăria dvs., ca și cu orice rasă, asigurați-vă că vă faceți cercetările, găsiți a Crescător de reputație sau organizarea de salvare a câinilor și să vă gândiți dacă stilul dvs. de viață va fi potrivit pentru câine.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai populare rase de câine de limba engleză