20 De rase de câine cu adevărat american

Ca orice altceva care este cu adevărat american, rasele americane de câine sunt rezultatul aceluiași oală de topire care este o parte mândră a istoriei americane. Faptul că majoritatea acestor câini au ajuns să se adapteze cu atenție rasele lumii vechi la noile probleme mondiale și mediul nu le face mai puțin american. Să aruncăm o privire mai atentă la unele dintre cele mai populare rase americane de câine american.

Istoria raselor americane de câine

Cele 20 de rase americane de câine

Istoria câinilor care se așeză cu oamenii din America de Nord, care a condus în cele din urmă la dezvoltarea și reproducerea raselor adevărate de câini americane este un amestec între canini adus în țara din Europa cu câteva sute de ani în urmă și Câini vechi (dintre care unele sunt acum rasele de câini dispărute) care au ajutat oamenii lor în călătoriile lor în America de Nord undeva între 40.000 și acum 10.000 de ani.

De mii de ani, câinii ajută americanii nativi în vânătoare și protecție la domiciliu, dar, până la secolele al XIX-lea și al XX-lea, au început să aibă loc schimbări mari în care câinii în prezent, Statele Unite ale Americii au fost privite mai mult ca animale de companie, precum și primirea animalelor de companie noi locuri de muncă și crescute pentru aceste sarcini specifice. Astfel, rezultând la următoarea și cea mai mare naștere a raselor adevărate de câini americani.

Câinii au fost instruiți și crescuți în toată țara pentru recuperarea, urmărirea, vânătoarea, herding, protejarea și mai mult. Crescătorii au oferit acestor nume de câini nume noi și mulți dintre acești câini americani sunt încă cunoscuți și astăzi populari. Mai jos sunt lista celor mai multe rase americane de câine în care oamenii din U.S. sunt direct responsabili pentru crearea acestei rase.

20 cele mai multe rase americane de câini

Alaskan Malamute se numără printre rasele adevărate de câini americani

Alaskan Malamute

Nativ din Alaska, această rasă particulară este verișoara apropiată cu Samoyed rus, Husky Siberian, Labrador și câinii Eskimo din Groenlanda. Malamutul din Alaska este numit după un trib inuit nativ de Mahlemuts. Strămoșii lor erau puternici, dar domnișați de câini care au migrat în America de Nord acum 4000 de ani. Acest câine este unul dintre cei mai vechi câini de sanie din Arctica.

Câinele american Eskimo se numără printre rasele adevărate de câini americani

Dog american Eskimo

În timp ce ați putea ghici diferit datorită părții Eskimo a numelui, această rasă are de fapt strămoșii germani. De fapt, nu există dovezi care să susțină orice conexiune la cultura Eskimo deloc. Acești câini se coboară cel mai probabil din sprinți europeni, cum ar fi spitzul german alb, pomerania albă, keeshound alb și volpino italiano, altfel cunoscut sub numele de spitzul alb italian. Datorită inteligenței și frumuseții, această rasă a fost foarte populară în circuri și alte forme de showbiz, la fel ca celebrul Pierre, Primul câine să meargă un stralucitor.

Terrierul american fără păr este printre rasele adevărate de câini americani

American fără păr fără păr

Aceasta este prima rasă de câine fără păr pentru a proveni din SUA. Acești câini au aceiași strămoși ca și terrierii șobolanilor. Cu toate acestea, în 1972, au devenit o rasă separată din cauza unei mutații rare care a condus la o cățeluș complet de șobolani fără păr, fiind născut. Această rasă este iubită în Statele Unite, deoarece are o personalitate iubitoare și jucăușă. Lipsa părului îi face, de asemenea, însoțitori ideali pentru persoanele alergice la câini.

Cele mai recente 20 de rase de câine american

Boston Terrier

După cum spune numele, această rasă a provenit din Boston. Este una dintre cele mai populare rase de câine americane și este rezultatul unei cruce între un terrier englez alb și un buldog englez. De fapt, a fost cunoscută pentru prima dată sub numele de "American Bull Terrier". Cu toate acestea, numele a fost schimbat în 1891 după protestele acerbe de la proprietarii terriei și buldogi, dar și pentru a onora orașul de origine al rasei, deoarece acest câine dulce este punctul de mândrie al orașului până în prezent.

Black și Tan Coonhound se numără printre rasele adevărate de câini americani

Negru și negru coaonhound

Această rasă de câine este unul dintre câinii de vânătoare rare ușor de vânătoare. Strămoșii de coanghouri negre și de bronz sunt Hound Talbot și Sf. Hubert Hound, ceea ce înseamnă că această rasă particulară are o istorie lungă. În timp ce acest câine a fost etichetat coonhound, este, de asemenea, foarte experimentat în vânătoare joc mare, cum ar fi ursul de cerb sau leul de munte. Cu toate acestea, această rasă nu este doar mare pentru vânătoare; Ei sunt și tovarăși distractivi și distractivi.

American Leopard Hound se numără printre rasele adevărate de câini americani

American Leopard Hound

Potrivit clubului american Kennel, leoparzii americani sunt unul dintre cele mai vechi rase de copac de copaci din U.S. Deși originea exactă a rasei este necunoscută, câinii care au venit în noua lume împreună cu conchistadorii spanioli sunt cei mai probabili strămoși ai leoparzii americani. Oricare ar fi cazul, această rasă a fost foarte populară în 18 ania secol, dar se confruntă după o scădere. Datorită conservării Asociației American Leopard Cur Breeders (ALCBA), această rasă este încă foarte activă astăzi.

Toy Fox Terrier este printre rasele adevărate de câini americani

Toy Fox Terrier

Toy Fox Terrier a fost crescat pentru prima dată la începutul anului 20a Când crescătorii americani au încrucișat teritoriul de vulpe netede cu câini de jucărie diferiți, cum ar fi Greyhounds italian, Manchester Terriers și Chihuahuas. De aceea, această rasă adevărată a câinelui american are personalitatea puternică și pasională a unui terrier, dar și farmecul și harul unei rase de jucărie, care le-a propulsat în spectacol de afaceri de când au servit adesea ca câini de circ.

Chesapeake Bay Retriever se numără printre rasele adevărate de câini americani

Chesapeake Bay Retriever

După cum spune numele în sine, Retrieverii Bay Chesapeake au provenit pe ambele țărmuri ale Bolfii Chesapeake din 19a Datorită bogăților proprietari de cluburi de rață care aveau nevoie de ajutor cu vânătoarea lor. Rasa provine de la Două pui noi salvat de la un naufragiu. Acești câini au fost mai târziu crescuți cu diferite rase de câine din zonă pentru a crea una dintre cele mai populare rase americane de câine.

American Staffordshire Terrier este printre rasele adevărate de câini americani

American Staffordshire Terrier

Una dintre numeroasele rase de câine care trebuiau să fie minunate la sporturile de sânge, American Staffordshire Terrier este cel care este printre cele mai multe rase de câine cu adevărat american. În timp ce scopul lor nefericit a devenit ilegal, ei rămân o rasă foarte populară, adesea numită "tauri de pit" ca alte rase de luptă care au un strămoș comun în buldogi. Cea mai apropiată rudă a AMSTAFF este versiunea în limba engleză a rasei, Terrierul Staffordshire. Cu toate acestea, amstaff-urile sunt mai rezistente, mai grele și mai moale decât primii lor veri.

Chinook se numără printre rasele adevărate de câini americani

Chinook

Chinook-ul este o rasă cu a Istoria fascinantă. A fost fondată de Arthur Walden, care a fost un aventurier care a participat la graba de aur când a mers la Alaska. Care duc la determinarea sa de a-și crea propria linie de câini de sanie și, astfel, Chinook sa născut din câine de tip mastiff și o husky din Groenlanda. Chinook ("vânt cald") a devenit imediat popular ca un câine de sanie și Walden și echipa lui Chinooks, chiar a însoțit amiralul Richard Byrd pe expediția sa în Antarctica în 1928.

Rat Terrier se numără printre rasele adevărate de câini americani

Terrier de șobolan

Această rasă a fost creată de fermierii americani în 19a secolul pentru a oferi cel mai bun control al dăunătorilor și este încă cunoscut ca un mare Capete de fermă. Terrierii de șobolani au mulți strămoși, deoarece au fost crescuți folosind cel puțin șapte rase de terrier, inclusiv Fox Terriers, Manchester Terrier, Terrierul de taur, etc. Există un pic de Greyhounds italian și Beagles, de asemenea, în acel amestec pe care îl cunoaștem astăzi ca teritorii de șobolani.

Redbone Coonhound se numără printre adevăratele rase americane de câine

Redbone coonhound

Născut în SUA, această rasă este unul dintre cei șase hoți americani adevărați dezvoltați de coloniști în scopuri de vânătoare de raton. Redbone Coonhounds au originat în 18 ania secolul și strămoșii direcți sunt foxhounds roșu irlandez. Această rasă este destul de tenace și neobosită și una dintre cele mai bune coonhounds din America.

Câinele lui Catahoula Leopard se numără printre rasele adevărate de câini americani

Catahoula Leopard Dog

Istoria acestei rase datează până la 16 ania secolul și singura rasă de câine domestică care a existat la acel moment - câinele american nativ. Că câinele este cel mai devreme strămoș al câinelui Catahoul Leopard și a fost încrucișat cu Greyhounds, Bloodhounds și Mastiffs adoși de exploratorii spanioli. Ratele rezultate au fost încrucișate încă o dată cu alte rase aduse de limba franceză la North Louisiana pentru a crea în cele din urmă câinele Catahoul Leopard.

Shepherd australian se numără printre rasele adevărate de câini americani

Shepherd australian

Nu fi confundat de numele acestui câine de la Shepherd australian este defapt Printre rasele de câine cele mai cu adevărat americane. Călătoria lor a început în Spania, în regiunea Bascilor. De acolo, unii dintre pieile de piele bască au emigrat în Australia, unde și-au traversat câinii nativi de ciobanezi cu alte rase, în special colonii și coloanele de frontieră. Noua rasă a venit în California cu unii dintre păstori, unde a fost numit în mod eronat Shepherd australian. Mai târziu, rasa a fost rafinată în continuare în SUA și a folosit în toată America pe ferme și ferme.

Plott se numără printre rasele adevărate de câini americani

Plott

Plott Hound, sau pur și simplu plott, este o rasă de coonhound unic, deoarece nu are aceiași strămoși ca și restul coanhounds-ului american. Această rasă coboară de la Hanover Hounds și a primit numele după ce omul care a creat rasa, Johannes Plott, un imigrant german care sa stabilit în Carolina de Nord. Ele sunt unul dintre cei mai buni vânători de jocuri mari până în această zi.

Cocker Spaniel se numără printre rasele adevărate de câini americani

Cocker spaniol

Această strămoșilor de rasă ar fi putut veni în America pe Mayflower, tot drumul înapoi în 1620, deoarece erau doi câini pe acea barcă - unul era un mastiff, iar celălalt era un spaniel. Cocker Spaniel este cea mai mică dintre toate rasele Spaniel, dar are multe abilități mari. De fapt, un Cocker Spaniel a fost primul câine pentru a detecta cancerul. Această rasă este adesea reprezentată în cultura pop și este una dintre cele mai recunoscute rase de câine din lume.

Carolina câine este printre rasele adevărate de câini americani

Carolina Dog

Câinii Carolina au strămoși la câini foarte primitiv care au venit în America de Nord cu oameni primitivi care au migrat din Asia. Acești câini au fost domesticiți cu mii de ani mai devreme de la lupii asiatici. Câinele Carolina arată un pic ca Dingo australian și chiar astăzi pot fi găsite în sălbăticie în sălbăticie.

American Apa Spaniel se numără printre rasele adevărate de câini americani

Apa americană Spaniel

Această rasă a fost prima dintre rasele americane de câine care a fost dezvoltat ca un câine de vânătoare all-jous, devenind unul dintre Cei mai buni câini de arme Astăzi, deși originea exactă a rasei rămâne oarecum unui mister. Cu toate acestea, strămoșii de rasă include probabil câmpul Spaniel, spanielul de apă irlandeză și vechea apă engleză spaniel. American Apa Spaniel a provenit din zona din jurul marilor lacuri.

Miniatura American Shepherd se numără printre rasele adevărate de câini americani

Miniatura American Shepherd

Dacă sunteți un fan al raselor mai noi, atunci păstorul american miniatural poate fi alegerea dvs. Această rasă a provenit din California în anii 1960, probabil de la ciobanii australieni. În timp ce au fost inițial crescuți să fie păstori, dimensiunea, loialitatea și inteligența lor le fac și un partener de călătorie mare, care și-a propulsat popularitatea în SUA.

American Foxhound se numără printre rasele adevărate de câini americani

American Foxhound

Această rasă coboară dintr-o lungă linie de câini care au venit în America de Nord din Anglia înapoi în 1650. Cu toate acestea, Foxhound american nu este singura rasă care coboară din aceste foxhounds negru și bronz care au fost transportate în America de către Robert Brooke. American Foxhounds sunt foarte populare în SUA și chiar George Washington deținea unii dintre ei și este una dintre cele mai cu adevărat rase de câine american.

Citiți următorul: 15 paturi de câine efectiv realizate în SUA

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De rase de câine cu adevărat american