Numele domeniului de crescător: .co, .com, .co.regatul unit? Care este cel mai bun?

Numele domeniului de crescător: .co, .com, .co.uk? Care este cea mai bună?

Fiecare site web trăiește într-un spațiu de domeniu de nivel superior, cum ar fi .COM, .Co.Regatul Unit, .net, .org și sute de alții. Majoritatea TLD (domenii de nivel superior) sunt legate de țară (.Co.Marea Britanie pentru Regatul Unit, .fr pentru Franța, .ca pentru Canada etc.) Dar cu .Com spațială devenire plină, mulți copii noi pe bloc apar și devin foarte populare. Tendința este de a merge cu nume de domenii scurte, memorabile.

Deși Icann, corporația non-profit responsabilă de domeniile de internet, se rulează Noile domenii generice de nivel superior ca .Guru, .alimente, .Cel mai bun, .Apple, și sute de alții, câteva tluri .co primesc atât de populare că oamenii se întreabă acum dacă ar trebui să se înregistreze .Co mai degrabă decât un obicei .com sau .Co.Regatul Unit.

Cel mai bun TLD pentru site-ul de crescător de câini Ce nume de domeniu ar trebui să mă duc? .Co, .Com sau .Co.Regatul Unit?

Există două laturi ale monedei aici, laturile tehnice și de marketing sau marketing. Unul lucrează destul de mult pentru toate extensiile de nume de domeniu, dar celălalt se întâmplă să schimbe totul. Să ne uităm la aceste asemănări și diferențe de .Numele de domenii Co față de celebru .Com și .Co.Domenii din Marea Britanie.

Din punct de vedere tehnic, toate TLD-urile funcționează într-un mod similar!

Ei bine, răspunsul scurt nu este nici unul. Site-ul dvs. va funcționa exact în același mod și va costa aproximativ același preț pe an (10 $ pentru a .COM /.Co.Marea Britanie și sub 20 de dolari pentru o .CO) și nu schimbă nimic pe partea tehnică a lucrurilor.

Acelasi cu Cumpărați orice domeniu cu aceste extensii, procesul urmează aceiași pași și se poate face în câteva secunde Tsohost.COM pentru vizitatorii noștri britanici sau Bluehost.COM Pentru restul lumii.

Introduceți numele de domeniu dorit (BirdingBusiness, De exemplu), extensia preferată (.COM sau .Co sau .Co.Regatul Unit) și apăsați pe Enter. Atunci vei fi informat despre disponibilitatea domeniului pe care l-ai introdus. Toți registratorii arată în mod obișnuit disponibilitatea domeniului dvs. cu celelalte extensii cele mai utilizate.

Dacă aveți nevoie de ajutor, am scris un post excelent Cum să vă înregistrați propriul nume de domeniu, pas cu pas cu capturi de ecran.

Branding-ul este locul în care se află decizia dvs

Nume de domenii scurte .co Fapte distractive despre scurt .Co domenii!

Cu toate acestea, ceea ce contează atunci când alegeți extensia dvs. de nume de domeniu este branding-ul. Cu alte cuvinte, sunetul pe care îl oferă întregului nume de domeniu, muzicii sale și impactului general pe care îl oferă canisei.

Evident, alegerea cea mai sigură și cea mai evidentă este să mergem cu a .COM. Dacă numele dvs. de canisaj este "# 8220 Loveable Rottweilers & # 8221; Poate doriți să mergeți pur și simplu Loveablerotttyilers.COM, și dacă este deja înregistrată, puteți încerca unele variații, cum ar fi Loveable-Rottweilers.COM sau loverablerotties.COM. Dacă sunteți din Regatul Unit sau din orice altă țară, puteți merge cu extensia țării dvs., ceea ce ar da Loveablerotttyilers.Co.Regatul Unit.

Dacă reproduceți noi rase de câine sau rase de câine la modă, este posibil să doriți să sune mai modern decât conservatorul .COM, Prin urmare, ar trebui să mergeți probabil pentru a .Co numele domeniului. Astfel de rase ar putea fi rasele de câine de designer ca labradoodles, Cockapoos, și așa mai departe. Pentru că acestea sunt genul de rase de câine care merg viral datorită atenției lor, doriți să urmați acel spirit cu numele dvs. de domeniu. Un exemplu ar fi LoveableCockapoos.Co sau Labradoodles.Co.

Deficitul lui .Como stimulează concurenții, cum ar fi .Co

De-aceea .Co și alte noi GTLD își primesc tracțiunea de la: .com și .Co.Numele de domenii din Marea Britanie sunt umflate, nu mulți sunt lăsați și pentru a găsi una potrivită și disponibilă, este posibil să trebuiască să ajungeți la un nume de domeniu lung sau unul greu de reamintit unul.

Kennels și crescători de câini, la fel ca orice altă activitate, doresc ca numele lor să fie amintit cu ușurință. Astfel, tot mai mulți oameni se întorc la alte extensii de nume de domeniu, astfel încât acestea să poată avea o mulțime de opțiuni și să găsească numele de domeniu perfect, scurt, memorabil și impact.

Evoluția înregistrărilor de nume de domenii .co Un numar de .Numele de domenii de con înregistrat de atunci .Co a devenit disponibil, în 2010.

După cum se arată clar pe graficul de mai sus, .Domeniile CO sunt în plină expansiune cu milioane de oameni .Numele de domenii CO înregistrează acum. Numele de internet uriașe au sărit pe cont propriu .Domeniu co, cum ar fi Twitter care a cumpărat t.com, Google cu g.CO, Amazon cu a.com, și așa mai departe. .Co are avantajul de a fi scurt, ascuțit și încă are a .Comenzitor, doar o singură scrisoare mai scurtă. Alte extensii populare, cum ar fi .(Bit.fiind cel mai faimos) sunt minunate, dar tind să fie folosite pentru anumite nișă, în timp ce .CO se impună ca un concurent foarte grav pentru .Com sau .Co.Regatul Unit.

Ar trebui să-mi înregistrez numele de domeniu cu .CO și .COM /.Co.Regatul Unit?

Ați putea, nu este cu adevărat necesar ca S-ar putea să ajungă mai confuz pentru vizitatorii dvs decât dacă ați apăsat numai cu un singur nume.

Ce ați putea face în schimb, cumpără două domenii, unul care va fi publicul și cel oficial, iar al doilea ar fi pur și simplu aici pentru a-l păstra în cazul în care vă schimbați mintea în viitor și pentru a vă redirecționa vizitatorii pe care ați greșit-o domeniu. Acestea sunt, totuși, cheltuielile pe care le puteți transmite prin simpla obținerea unui domeniu simplu, faceți doar mintea voastră.

Majoritatea oamenilor, dacă aveți îndoieli, vor presupune că domeniul dvs. este .Como ca urmare a extensiei pe care toată lumea știe. Deci, dacă alegeți .Com ca domeniu principal, nu este nevoie să cumpere .Co. Pe de altă parte, dacă mergeți cu a .CO pentru domeniul principal, ați putea dori să obțineți .Com, de asemenea, doar în caz.

Google preferă orice extensie de nume de domeniu?

Adevărul este că nu știm cu adevărat. Doar o mână de oameni din Google știu ce este algoritmul lor și ceea ce favorizează sau ignoră, cu toate acestea, o comunitate imensă de webmasteri și marketing web este testarea A / B și venind la concluzii utile.

Google favorizează site-urile web cu numele lor de domeniu, Indiferent de domeniul de nivel superior. Unele platforme rulează site-ul dvs. pentru dvs., astfel încât să vă înscrieți, să scrieți și să vă publicați articolele și ați făcut-o. Ei bine, acesta este ceea ce Google nu este super-dornic. Aceste platforme sunt site-uri de blogging și de microblogging, cum ar fi blogger.com, wordpress.com, tumblr.com, etc.

Cu toate acestea, dacă vă cumpărați .Com și conectați-l pe site-ul dvs., indiferent de platformă, acesta va stimula clasamentul dvs. în câteva zile. Pur și simplu pentru că acordă credibilitate unei proprietăți web (site) pentru a-și deține propria sa .COM, .Co, .Cca, .Fr, sau .ORICE!

Vă recomandăm foarte mult să creați un site web folosind WordPress și v-am arătat cum să o faceți în 5-10 minute.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Numele domeniului de crescător: .co, .com, .co.regatul unit? Care este cel mai bun?