7 Imagini drăguțe ale buldogilor francezi

Un bulldog francez negru care privește în cameră

Cel mai bine cunoscut pentru staturile lor scurte, gripele Goofy și urechile asemănătoare bâtului, Bulldogii francezi sunt o rasă masivă populară în Statele Unite. De fapt, buldogii francezi au urcat din cea de-a 76-a rasă cea mai populară din țară la cea de-a patra rasă cea mai populară în numai 20 de ani!

Deci, cum au devenit francezii atât de populați atât de repede? Iată o defalcare:

  • Sunt ridicol de adorabilitate. Duh.
  • ei face un câine de apartament minunat deoarece sunt mai mici în dimensiune și relativ liniștită. Buldogii francezi sunt de fapt cei mai populari în zonele urbane - sunt rasa de câine numărul unu în New York City, de exemplu.
  • Au fost prezentate în multe filme, emisiuni TV și anunțuri în ultimii ani și o mulțime de celebrități, cum ar fi Lady Gaga și Leonardo DiCaprio, au francezi de companie.

Dar există mult mai mult pentru buldogurile franceze decât popularitatea lor! Indiferent dacă dețineți deja un buldog francez sau vă gândiți să adăugați unul la familia dvs., citiți pentru câteva fapte interesante (împreună cu imagini drăguțe!) despre una dintre cele mai populare rase ale țării.

01 din 07

Buldogii francezi nu sunt de fapt francezi

Sirwinstonthe.Frenchie / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Nu, în ciuda numelui lor, buldogii francezi nu se bucură de Franța. Mai degrabă, au provenit din Anglia din apropiere - și au o istorie destul de interesantă.

Cu mult înainte de controlul climatizării, artizanii englezi (în special producătorii de dantelă) ar folosi buldogi de dimensiuni de jucărie în timp ce încălzitorul de turism să țină confortabil în timp ce au lucrat în magazinele lor. Apoi, când revoluția industrială a lovit Anglia și abilitățile lor nu mai erau necesare, mulți dintre acești artizani s-au mutat în Franța, unde abilitățile lor erau încă relevante, cu câinii lor în remorcare. Acolo, puii cel mai probabil au crescut cu terrii pentru a crea francezii pe care o cunoaștem astăzi.

Continuați la 2 din 7 de mai jos.
  • 02 din 07

    Urechile buldogilor franceze vin în două forme

    Diluzleu..Frenchie / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-5 "Container de date =" Adevărat "/">

    Fără îndoială, urechile bulldogului francez sunt una dintre cele mai distinctive caracteristici. Dar știi că urechile francezilor pot fi pliate (denumite "urechi de trandafir")? Aceste urechi de trandafir sunt o trăsătură franceză cu buldogii englezi - o aruncare la strămoșii lor Doggy în magazinele artizanale englezești.

    La începutul anului, crescătorii americani au decis că urechile francezilor ar trebui să fie bâte, mai degrabă decât îndoite, pentru că le dă un aspect foarte distinctiv. Credeți sau nu, crescătorii americani au format de fapt clubul francez de câine din America, în protestul francezilor cu urechi în formă de trandafir!

    Continuați la 3 din 7 de mai jos.
  • 03 din 07

    Francezii nu cresc, în mod tradițional

    Luluspetsupply / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-9 "Container de date =" Adevărat "/">

    Datorită staturii lor scurte, mulți francezi de sex masculin nu pot ajunge la francezi de sex feminin, ahem, copulează - adesea se termină supraîncălziți și obosiți doar încercând. În consecință, multe buldogi francezi sunt rezultatul inseminării artificiale. Acest pas suplimentar mărește cu siguranță costul fiecărui pui din așternut, dar poate asigura părinții (și cățelușul) nu vor avea probleme de sănătate în timpul perioadelor de gestație sau de naștere.

    Ce mai multe, francezii de sex feminin suferă de obicei o secțiune cezariană când sunt gata să dea naștere. De multe ori, corpurile lor mici, compacte nu pot face față stresului unei nașteri naturale.

    Continuați până la 4 din 7 de mai jos.
  • 04 din 07

    Buldogii francezi nu ar trebui să înoate - sau să zboare

    Hautebridelouieandzoie / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-13 "Container de date =" Adevărat "/">

    În ciuda numelui Doggy Paddle, nu toți câinii pot (sau ar trebui) înot - în special buldogii francezi. Datorită problemelor respiratorii cauzate de boturile lor scurte, precum și de staturile lor scurte și picioarele slabe, francezii sunt la un risc mult mai mare de înecare decât alte rase. Dacă aveți un buldog francez, utilizați o atenție deosebită când aproape de un corp de apă. Este o idee bună să investiți într-o vesta de viață de dimensiuni mari.

    În plus față de înot, buldogii francezi ar trebui să evite zborul, de asemenea - sunt rasa cel mai probabil să moară în avionul Cargo deține. Boturile lor foarte scurte sunt susceptibile la câteva probleme respiratorii, care pot fi exacerbate de modificările nivelului de stres al câinelui sau al temperaturii corpului.

    Dacă trebuie absolut să zburați cu buldogul dvs. francez, asigurați-vă că urmați aceste măsuri de siguranță:

  • Utilizați un transportator de animale de companie dacă francezii dvs. se poate potrivi și ia-o în avion cu dvs.
  • Asigurați-vă că franceza dvs. este o greutate sănătoasă și nu are probleme de sănătate înainte de călătoria dvs.
  • Încercați să vă familiarizați câinele cu cutia de călătorie, așa că nu se va simți atât de stresată când călătorește.
  • Călătorește foarte devreme dimineața sau foarte târziu noaptea când avionul de transport de marfă este mai rece.
  • Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Francezii sunt cei mai populari în orașe

    Matthews_pawprintz / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-19 "Container de date =" Adevărat "/">

    Cum am spus, buldogii francezi sunt extrem de populari printre locuitorii orașului și apartamentelor. Dimensiunea lor mică, relativ răcoroasă, și lătratul rar face să-i facă pooch-ul perfect pentru spații mai mici cu pereți subțiri. Cât de popular sunt în metropolele Americii? Buldogii francezi sunt rasa numărul unu în New York City, Los Angeles, San Francisco și Miami- numărul doi în Chicago- și numărul trei în Atlanta și Washington, DC.

    Continuați până la 6 din 7 de mai jos.
  • 06 din 07

    Buldogii francezi sunt foarte vorbani

    kiwi_n_maui_the_frenchiees / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-22 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deși ei Nu coacă prea des, Buldogii francezi sunt foarte vocali și dragostea de a vorbi cu proprietarii lor. Ei folosesc o gamă de snorturi, gurgle și yips pentru a crea o limbă care-i propria lor.

    Continuați până la 7 din 7 de mai jos.
  • 07 din 07

    Un buldog francez trebuia să stea în vrăjitorul Oz

    Hisnolabear / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-25 "Container de date =" Adevărat "/">

    Știm cu toții toto din film Vrajitorul din Oz- un actor dogy iconic! Dar știați că seria de cărți pentru copii pe care filmul sa bazat pe de fapt a jucat un buldog francez? Ea a spus că ilustratorul cărții deținea un francez numit Quinn, și el a inclus pupurile sale în seria originală.

    Un alt zvon francez distractiv? Un buldog francez a fost exprimat inițial ca toto pentru film, dar nu ar urma direcția - așa că a fost înlocuit cu Terry, Terrierul Cairn care a jucat toto.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Imagini drăguțe ale buldogilor francezi