Profiluri de rasă angora rabbit

Angora iepure pe paie

Pentru gogoși interesați de Ridicarea iepurilor Angora pentru lână producție, tabelul de spectacol, 4h, sau ca animale de companie, sunt sigur că este o rasă de angora pentru a vă potrivi. Înainte de a vă decide, este mai bine să cercetați pe toți și să discutați cu crescătorii.

Este de la sine înțeles că crescătorii iubesc tot ce își ridică în hambarul de iepure. Dar dacă le ascultați vorbind despre iepurii lor, uneori vor dezvălui un pic de informații sau indicii care vă vor informa dacă rasă este corect (sau nu) pentru dvs.

Iată o privire mai atentă la cele cinci rase principale ale Angora care sunt recunoscute fie de American Rabbit Association (ARBA) sau Asociația Internațională a Breederilor de Rabbit Angora (Iagarb).

1:13

Faceți clic pe Redare pentru a vedea cele 5 rase populare de angora iepure

01 din 05

Engleză Angora

Angora engleză cântărește 5 până la 7 1/2 lbs la maturitate și este cea mai mică dintre rasele Angora. Este, de asemenea, cea mai populară angoră pentru tabelul de spectacol din cauza mobilierului său unic și al urechii "."

Acest angora beneficiază de îngrijirea zilnică Pentru a păstra haina liberă de covorașe și de resturi, deoarece are mai mult procentaj de lână decât garda păr. Aceasta înseamnă că, în timp ce ele sunt blânde cu copiii, ei nu sunt potriviți ca un copil iepure. Îngrijirea hainei este pur și simplu prea mare. Ele produc 10 uncii la o kilogram de fibre pe an.

  • 02 din 05

    Franceză Angora

    Tipii ăștia cântăresc la 7 1/2 la 10 1/2 lbs și sunt opusul limbii engleze în ceea ce privește raportul lână / păr de protecție. În acest caz, părul de protecție alcătuiesc mai mult haina în loc de subsol, făcând francezii o alegere mai bună pentru proprietarii Novice Angora și un vis pentru spinners-uri.

    Părul de protecție suplimentară (unde este cea mai mare parte a culorii) permite culorile mai intense în fibră. Că, cu sub acoperișul pe jos, ceea ce este considerat cel mai bun efect halo pe o îmbrăcăminte.

    Franceză Angoras natural, astfel încât haina poate fi recoltată prin înșelăciune. Această rasă poate produce până la o lire de lână pe an.

  • 03 din 05

    Satin Angora

    Satin Angoras au fost create printr-o cruce între un angora francez și un iepure de satin. La 6 1/2 la 10 kilograme, haina are o strălucire incredibilă datorită calității unice a scalelor de fibre.

    Vata este densă și o plăcere de recoltare. Spinners găsesc minunat să lucrezi pentru că este ușor să se rotească. Această rasă nu este una dintre producătorii de lână mai mari (aproximativ 10 până la 16 uncii de lână pe an).

  • 04 din 05

    Gigant angora

    Cea mai mare dintre rasele Angora, gigantul cântărește în cel puțin 9 1/2 la 10 kilograme și este unul dintre cei mai înalți producători de fibre din grup (de la una la două kilograme de lână pe an). În timp ce gigantul este de coborâre germană, gigantul și germanul sunt două rase separate.

    Gigantul a fost creat prin reproducerea angorăi germane cu alte rase, cum ar fi gigantul flamand pentru a face un iepure mai mare. Singura culoare recunoscută de ARBA este albă. Această rasă nu scapă în mod natural, astfel încât lâna trebuie să fie întotdeauna recoltată de forfecare de mână.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Angora germană

    Adesea greșită pentru gigantul Angora, germanii nu sunt acceptați de ARBA, ci au asociația proprie și arată prin Iagarbul. Aceasta este rasa pentru producția majoră de fibre.

    Ei cântăresc de la șapte la 11 1/2 kilograme și pot produce un uimitor de 2 1/2 până la 4 1/2 kilograme de lână pe an. Angorale germane seamănă cu engleza prin faptul că au acele mobilier facial irezistibil (sau ciucuri), deși mult mai puțin dintre ei.

  • Interesați să adăugați iepuri Angora în gospodăria dvs?

    Pentru mai multe informații despre limba engleză, franceză, satin și gigantic, verificați site-ul ARBA. Pentru mai multe informații German Angoras, mergeți la site-ul IAGARB.

    Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Profiluri de rasă angora rabbit