Română springer spaniel: profil de rasă de câine

Română Springer Spaniel care rulează într-un câmp

Dacă aveți o mulțime de energie și căutați un membru al familiei distractiv și activ, atunci englezii Springer Spaniel ar putea fi un meci bun

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Sportiv

Înălţime: 19 până la 20 de centimetri

Greutate: 40 la 50 de lire sterline

Palton: Lungime medie sau ondulat, strat de acoperire lucioasă, și o acoperire scurtă, profundă și moale, picioarele și pieptul au adesea o pene mai lungă.

Culoarea stratului: Negru sau ficat cu marcaje albe, sau Roan opus-albastru sau ficat sunt, de asemenea, obișnuite, care include marcajele negre, albe și ficat sau taran pot apărea uneori

Speranța de viață: 12 până la 14 ani

Caracteristicile limbii engleze Springer Spaniel

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenos Înalt
Prietenos cu animalele de companie Înalt
Nevoi de exerciții Înalt
Jucăușă Înalt
Nivel de energie Înalt
TrainitateÎnalt
Inteligență Înalt
Tendința de a bloca Mediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria limbii engleze Springer Spaniel

Câinii similare cu limba engleză Spaniel (ESS) sunt văzuți în domeniul de artă la fel de departe ca secolul al XVI-lea, dar până la începutul secolului al XIX-lea că istoria lor specifică poate fi identificată.

Cocker Spaniels și Welsh și Română Springer Spaniels sunt strâns legate, iar în primele zile ale istoriei lor din Marea Britanie, s-ar naște din același gunoi și apoi s-au separat prin mărime și culoare.

Inițial, cockerii au fost utilizați pentru vânătoarea de lemn. Simțurile mai mari ar fi folosite pentru a sări în sus sau de primăvară, pentru a spăla păsările în aer în aer pentru ca vânătorii să-i prindă apoi cu plase și, apoi mai târziu, arma.

Prima tulpină definitivă de spaniolă Springer Spălărit pură poate fi urmărită înapoi la 1812. O familie bogată numită Boughei, în Shropshire, crescută de la un spaniel numit Mop I și au continuat să fie pasionați de rasă în anii 1900.

Engleza Springer Spaniel a câștigat recunoașterea de la Clubul Kennel din Marea Britanie în 1902, iar în 1913 primul ESS au fost importate în America de Nord.

În 1927, Asociația English Springer Field Trial (ESSFTA) a fost înființată ca club parental pentru rasă și, de aici, popularitatea lor a crescut repede.

Există două tipuri de spaniel spaniol englezesc, deși nu sunt recunoscute ca rase separate. Banca sau emisiunea ESS se concentrează pe conformație și tind să fie puțin mai mari, cu o haină mai grea și o personalitate mai calmă. ESS-ul de lucru, de tip câmp este mai mic, mai rapid și mai atletic și tinde să fie mai ocupat decât rudele lor mai mari.

În 2018, engleza Springer Spaniel a fost clasată ca cea de-a 27-a rasă cea mai populară de Clubul American Kennel. Personalitățile lor distractive și afectuoase au câștigat inimile multor iubiți de câini, inclusiv Oprah Winfrey, George W Bush și Grace Kelly.

Din cauza inteligenței lor, nasul sensibil și dorința de a lucra, sunt, de asemenea, adesea folosite ca câini de lucru pentru poliție și pentru misiuni de căutare și de salvare.

Română Springer Spaniel Care

Dacă conduci un stil de viață liniștit și sedentar, atunci englezii Springer Spaniel nu ar fi cea mai bună alegere de câine pentru tine.

Dacă căutați un câine care iubește să fie în compania oamenilor și câinilor, este inteligent și are pachete de energie pentru a vă alătura pe drumeții și aventuri lungi, atunci ați putea fi o potrivire perfectă.

O leșie rapidă în jurul blocului înainte de a vă deplasa la muncă nu este suficientă pentru acest câine și ar putea duce la probleme comportamentale ca urmare a plictiselii. Ei se dezvoltă, de asemenea, în companie și sunt cele mai potrivite pentru o gospodărie în care va exista cineva în cea mai mare parte a zilei. Ele pot fi predispuse la anxietate de separare.

Dacă vă bucurați de drumeții, alergarea sau ciclismul, atunci ESS va fi încântat să vă însoțească. Sunt entuziaști Concurenții Canicross și adesea excelează în agilitate, flyball, studii de lucru și altele Sporturi de câine competitive.

Ei iubesc să fie ocupați, să aibă un loc de muncă de făcut și sunt extrem de dornici să vă rog. Aceasta înseamnă că răspund foarte bine Metode de instruire bazate pe recompensă. Sunt foarte inteligente și ridică comenzi repede.

Direcția clară și răbdarea pot fi necesare uneori, deoarece entuziasmul lor poate însemna că încearcă să ia lucrurile puțin repede și pot fi predispuse la supraexpunere. Este posibil să trebuiască să lucrați la mastering lucrurile cum ar fi sărituri, lătratul de entuziasm, manierele de leșie, în special în jurul altor câini și chiar antrenament de toaletă, deoarece acestea pot fi predispuse la piddling dacă sunt excitați.

Română Springer Spaniels sunt adesea o alegere populară pentru familiile cu copii sau alți câini. Sunt foarte afectuoase și sunt adesea considerate ca "câini de velcro", care doresc întotdeauna să fie aproape de tovarășii lor umani.

Entuziamentul lor natural poate însemna că ar putea fi un pic mai înfricoșător pentru copiii foarte mici și ar putea fi nevoie să lucrați la încurajarea acestora să păstreze toate cele patru labe pe podea și chiar să folosească tehnici de management cum ar fi porțile pentru copii când nu puteți fi acolo supraveghea.

Contextul lor de vânătoare înseamnă că ar putea dori să urmărească furiele mici, iar îngrijirea ar trebui să fie luată dacă aveți animale mici în aceeași gospodărie. Probabil că va trebui să lucrați la obținerea unui a Rock-solid Recall de asemenea.

Un Spaniel Springer englez nu va avea cerințe extrem de intense de îngrijire. Banca sau tipurile de spectacole pot necesita o periere suplimentară, deoarece haina lor tinde să fie mai grea.

Ei sunt speranți moderați, iar o perie bună săptămânală va ajuta să păstrați fire de păr în gol și la stratul în stare sănătoasă. Ei pot obține covoare în jurul urechilor lor și pe pene mai ușor și ar trebui să plătiți întotdeauna o atenție deosebită acestor zone când periaj.

Din cauza urechilor lor penduloase, ar trebui să le verificați în mod regulat pentru a vă asigura că nu se murdăresc și acest lucru este valabil mai ales dacă se bucură de înot. Murdăria și apa pot fi prinși mai ușor în urechile lor scăzute, și acest lucru poate duce la infecții ale urechii Dacă nu sunt păstrate curate și uscate.

Probleme comune de sănătate

Română Springer Spaniels sunt, în general, considerate o rasă sănătoasă și robustă. La fel ca toate rasele, ele pot fi predispuse la anumite condiții genetice de sănătate.

Puteți minimiza șansele ca catelusul dvs. să dezvolte aceste condiții prin asigurarea acestora de la un crescător de renume care îndeplinește controale adecvate de sănătate asupra părinților potențiali. Unele dintre condițiile în care merită să fiți conștienți de includerea:

Displazie de șold: Acest lucru este comun în multe rase. Un crescător bun va efectua testarea scorului HIP pe părinți. Aceasta implică formarea anormală a uneia sau a ambelor îmbinări de șold, cât și această afecțiune degenerativă poate duce la probleme de mobilitate și durere. În funcție de severitatea cazului, poate fi necesară o intervenție chirurgicală pentru a îmbunătăți calitatea câinelui dvs.

Probleme oculare: ESS poate fi predispus la dezvoltarea anumitor condiții oculare, inclusiv displazia retinală, Entropia și, cu atât mai serios, Atrofia retinei progresivă (PRA).

Deficiența fosfoftructokinazei (PFK): Aceasta este o condiție relativ rară și una care este o trăsătură recesivă sa dezvoltat numai dacă ambii părinți au. De asemenea, poate fi testat pentru crescătorii responsabili. Aceasta se referă la o lipsă a unei enzime care este utilizată pentru a transforma glucoza în energie utilizabilă. Poate rezulta ca câinii să devină slabi și letargici și pot de la simptome precum crampele musculare și anemie.

Dieta și nutriția

Ca și în cazul oricărui câine, ar trebui să vă alimentați engleza Springer Spaniel o dietă controlată de porțiuni de înaltă calitate și corect. Dacă sunt un câine deosebit de activ, puteți găsi că au nevoie de o dietă special formulată pentru rasele de lucru sau de înaltă energie. Acest lucru se va asigura că primesc suficiente substanțe nutritive și proteine ​​pentru a le ajuta să păstreze o greutate corporală sănătoasă.

10 cele mai bune rase de câine pentru vânătoare
PROS
  • Inteligent și dornic să vă rog

  • Afectuos cu oamenii și ceilalți câini

  • Poate fi predispus la anxietatea de separare

Contra
  • Are nevoie de o mulțime de exerciții și stimulare

  • Pot fi excitabile

  • Poate avea o unitate de pradă mare

Unde să adoptați sau să cumpărați un spaniel Springer englez

Dacă intenționați să obțineți un catelus englez Springer Spaniel, importanța Găsirea unui crescător de reputație nu pot fi supraestimate. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că aveți un catelus sănătos care a primit socializarea timpurie vitală.

De asemenea, înseamnă că nu veți sprijini în mod neatenționat cele crude, neetice și Business de afaceri de Puppy. Rasele populare ca ESS sunt deosebit de predominante în Mills Puppy.

Un loc bun pentru a începe cercetarea este prin intermediul English Springer Spaniel Teren Trial Association.

De asemenea, ați putea deschide la casa dvs. la un câine în nevoie și luați în considerare adoptarea. Ajungeți la adăposturile dvs. locale sau contactați o caritate specifică pentru rasă English Springer salvare America.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă vă place Spaniels, dar doriți să luați în considerare alte tipuri alături de engleza Springer, ați putea lua în considerare și următoarele:

Există o mulțime de minunați rase de câini acolo. Făcând cercetarea dvs., veți găsi unul care va fi cel mai potrivit pentru a avea o casă pentru totdeauna cu dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Română springer spaniel: profil de rasă de câine