Creșterea setters english: o serie de heather lenzi din kennels pilsdon

Creșterea Setters English: o serie de Heather Lenzi din Kennels Pilsdon

Deoarece aceasta este prima mea contribuție Setters și reproducerea câinilor La această publicație, simt că trebuie să mă introduc mai întâi tuturor.

  1. Introducere în reproducerea Setters English
  2. Reprezentarea limbii engleze: Evoluția standardelor capului și gâtului

Am început prima dată Pilsdon Kennels În 1970, când am fost în stare să aibă grijă și să am timp pentru un câine al meu. Întotdeauna am avut un punct slab pentru satuturi, dar a fost un setter englez pe care l-am numit Rosco, care ma ales. Nu aveam intenția de a reproduce sau de a arăta în acest stadiu, dar dețin un animal de companie bine crescut. Am văzut un gunoi de crescătorie local și acest pachet de puf gri ma luat.

Rosco a fost un specimen bine crescut de la liniile părinte bune, și am intrat cu tentativ, pentru distracție, câteva scutiri arată, făcând mai degrabă bine, inclusiv un premiu cel mai bun în spectacol. Acest lucru mi-a pornit interesul față de prezentarea mai avansată. Cercetarea istoriei rasei, care pentru mine nu are nici o comparatie si in cele din urmă reproducerea si stabilirea liniei mele.

Champion Setter englez cu Handler Heather Lee
Heather Lenzi cu Harry, un setter de campion englez

În anii 1970, intrarea medie pentru un spectacol de campionat a fost de aproximativ 200 de câini, dar a escaladat curând, cu popularitatea generată de un cuplu de cele mai bune în spectacol de premii, la peste 300 pe intrare, ceea ce înseamnă că clasele trebuiau să fie împărțite între două Judecători, unul pentru câini și celălalt pentru cățele. De la acele zile capate, rasa a refuzat în număr la un nivel real la ultimul an, când am devenit o rasă pe lista vulnerabilă și Clubul Kennel, cu câteva garnituri care sunt crescute și înregistrate.

Există două tipuri distincte de curte de limba engleză, Llewellyn (tip de lucru) care sunt agile, construite mai fin, și brained rapid și Llewellyn (arătați sau tipul de bancă) care sunt mai grele și apar mai întunecate, care este o copertă pentru a fi intenționată și independentă. Ambii au cel mai minunat temperament și sunt plini de frumusețe și har și sunt o plăcere să dețină un setters englezesc nu sunt o rasă ușoară pentru a se ocupa și a treaca. Ei știu exact ceea ce vrei să facă, dar o va face în timpul lor, care poate fi infuriant și frustrant. Ei necesită o mulțime de exerciții și îngrijire pentru a le menține potrivite și haina lor.

În zilele de popularitate a rasei, a devenit evident pentru mine, așa cum am fost abordat de mai mulți oameni care au vrut să-și reîntâlnească câinii, că era nevoie de o salvare și era cu târgul Jenkins pe care l-am fondat salvarea rasei de rasă engleză, și am fugit între noi de mai mulți ani. În zilele noastre avem câțiva câini de tip spectacol pentru a re-acasă și salvarea contribuie în principal la găsirea de case pentru soiul de lucru care vin din Irlanda și ocazii Grecia și Spania.

Certificatul de campion englezesc
Harry, crescute de Heather Lenzi, a câștigat multe premii și rozete

De-a lungul anilor Am creat mai multe gunoi și am făcut un campion și CC și câștigătorii CC Și tot stocul meu de reproducere și-au atins numerele de carte de știri, ceea ce este ceea ce fac, pentru că nu am reușit să-mi fac campanie câinii departe de casă. Am studiat pedigree și conformații, sănătate și bunăstare și sperăm să am produs sunet, potrivit scopului, câinii.

Am primit pentru prima dată certificatele de provocare a Clubului Kennel în 1987 și de atunci au devenit cel mai bun în spectacol și judecător specialist în Gundog. Vârsta se apropie acum de mine și am tăiat dimensiunea canisei mele până la un număr ușor de gestionat, sper să reproducă doar un cuplu mai mult.

Fata de setter englezesc
Close-up frumos de o față a unui setter englez

Simt că sunt în stare Vizualizați rasa de la distanță și să comenteze ceea ce simt sa întâmplat cu ea în ultimii cincizeci de ani. Avertizează împotriva exagerărilor și schimbări de tip de la vremuri timpurii și prezice unde sper că Setters English vor fi în viitor. Toate acestea în articolele de reproducere a setterului în limba engleză.

Următorul articol: Reprezentarea limbii engleze: Evoluția standardelor capului și gâtului

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Creșterea setters english: o serie de heather lenzi din kennels pilsdon