Engleză foxhound: profil de rasă de câine

Un Foxhound englez care se odihnește în aer liber

În ciuda popularității lor ca câini de vânătoare, Foxhounds Engleză sunt rareori ținute ca câini de companie. De fapt, în prezent se situează pe locul 188 din 195 de rase recunoscute oficial de Clubul American Kennel. Engleză Foxhounds, dar pot face animale de companie excelente pentru case foarte active. Sunt orientate spre pachete, loiale și blânde și ar face partenerul perfect de alergare sau de călărie. Engleză Foxhounds sunt considerați prietenos cu copiii și a crezut că sunt de fapt mai bine într-o casă cu câini multipli.

După cum sa menționat anterior, Foxhounds Engleză sunt o alegere bună pentru gospodăriile active. Acești câini necesită un exercițiu zilnic, zilnic într-o curte împrejmuită (Foxhounds englezești vor urmări în mod închis pradă în aer liber) sau pe o lesa. Deoarece Foxhounds englezești au nevoi de exerciții ridicate și, în consecință, niveluri ridicate de energie - nu sunt recomandate familiilor cu programe extrem de ocupate, cei care sunt departe de casă pentru perioade lungi de timp sau persoanele care locuiesc în spații mai mici. Este de obicei recomandat ca Foxhounds English să ajungă între 30 și 60 de minute de exerciții viguroase în fiecare zi. Este important de reținut: acești câini pot deveni distructivi dacă se plictisesc sau au energie excesivă pentru a arde.

Cu o pregătire adecvată de ascultare și exerciții, Foxhounds Engleză pot face animale de companie excelente în case cu alți câini.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Câine

Înălţime: 24 inci la umăr

Greutate: 60 la 75 de lire sterline

Palton: Short, dens, haina lucioasă, care necesită puțină îngrijire

Culoarea stratului: Strat de culoare tri-color venind în alb, bronz și negru, cu picături de gri sau galben ocazional ocazional

Speranța de viață: 10 până la 13 ani

Caracteristicile foxhoundului englez

Nivelul de afecțiuneMediu la mare
PrietenieMediu la mare
Copil prietenosMediu la mare
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Foxhound-ului englez

De-a lungul Angliei medievale, a fost cel mai frecvent pentru aristocrații englezi și pachetele lor de câine pentru a vâna animale de vânătoare, cum ar fi vulpele roșii - care au fost considerate dăunători - au fost rezervate pentru fermierii de clasă inferioară și terenurile de teren. Pe măsură ce pădurile din Anglia s-au retras în timpul Evului Mediu, cu toate acestea, Fox Hunting a devenit o distracție acceptată pentru aristocrația engleză și oameni de clasă superioară.

Vânătoarea clasică a Fox Hunt, cu spatele de câine și englezi pe călare, au provenit cândva în timpul anilor 1600. În acest moment, crescătorii au început să dezvolte un câine de vânătoare de vulpe adecvați prin reproducerea câinilor de vânătoare de cerbi, cu câini de tip cu picioare lungi, de oglindă. Acest amestec de vânătoare și rezistență și agilitate a produs Foxhound englez.

Până la anii 1700, Fox Hunts devenise extrem de popular în întreaga Anglia - și chiar a devenit o tendință în America Colonială. Înregistrările arată că George Washington și prietenii săi au găzduit adesea vânătorii de vulpe pe plantațiile lor mari. Ea a crezut că George Washington a fost unul dintre originarii americanilor Foxhound.

Deoarece Foxhounds englezești au fost de obicei păstrate ca tovarășii de vânătoare, astăzi, sunt cea mai puțin populară rasă înregistrată de Clubul American Kennel. Acest lucru poate face extrem de dificil ca familiile să cumpere sau să adopte foxhounds englezești în Statele Unite.

Engleză Foxhound Care

Foxhounds englezi au fost crescuți inițial ca câini de vânătoare, astfel încât rutina lor îngrijire este destul de mică întreținere. Pentru că au straturi foarte scurte, dense, vă puteți aștepta să vă periați foxhoundul englez cu un mitt de cauciuc o dată pe săptămână pentru a îndepărta murdăria, resturile și părul liber. Vă puteți bate Foxhound-ul tău englez la fiecare câteva luni sau ca - necesar pentru a preveni mirosurile.

La fel ca toate rasele, este important să examinați și să vă curățați urechile și dinții englezi de engleză o dată pe săptămână. Dacă urechile câinelui sunt murdare, puteți îndepărta ușor murdăria și acumularea cu o cârpă moale și curată. Evitați tampoanele de bumbac, deoarece acestea pot deteriora structurile delicate, interioare. Dacă urechile câinelui sunt excesiv de murdare, roșii, inflamate sau mirosuri amuzante, contactați-vă medicul veterinar. Acestea pot fi semne de infecție. Igiena dentara este, de asemenea, extrem de important, deci încercați să vă periați dinții englezi Foxhound cel puțin o dată pe săptămână.

Deși nevoile lor de îngrijire sunt mai mici, Foxhounds englezesc au nevoi de exerciții extrem de ridicate și niveluri de energie. După cum sa menționat anterior, este de obicei recomandat ca Foxhounds English să exercite timp de 30 până la 60 de minute pe zi. Foxhounds englezesc pot face excelent alergare Parteneri, dar asigurați-vă că îl păstrați pe o lesa - Foxhounds englezește de astăzi și-au păstrat efortul de a urmări prada. Este, de asemenea, extrem de important să-l exerciți într-o zonă închisă sau împrejmuită.

În plus față de exerciții extensive, Foxhounds Engleză pot beneficia foarte mult de Instruirea cu ascultare care începe în catelus. Engleză Foxhounds - ca mulți câini - au o minte proprie și poate fi foarte încăpățânată. Instruirea consistentă, pozitivă și socializarea corectă atât cu oamenii, cât și cu alți câini pot fi diferența dintre un câine bine comportat și un câine provocator.

Probleme comune de sănătate

Deși Foxhounds English sunt considerate, în general, câini sănătoși, aceștia pot fi susceptibili la anumite condiții de sănătate. Aceste condiții nu vor apărea în fiecare foxhound în limba engleză, dar este important să cunoașteți semnele și simptomele, astfel încât să puteți lua măsuri dacă este necesar.

Unele condiții de sănătate care sunt comune în engleză Foxhounds includ:

  • Displazie de șold: O condiție comună între rasele mari, displazia de șold este slăbirea articulației de șold cauzată de creșterea și dezvoltarea anormală. Displazia de șold este o boală genetică pe care o testul de crescători de reputație, dar factorii de mediu, cum ar fi creșterea rapidă în greutate sau nutriția săracă, pot provoca, de asemenea, displazie. Căutați semne precum slăbiciunea sau durerea atunci când câinele dvs. se mișcă.
  • Boala renala: Această condiție apare atunci când rinichii nu reușesc să elimine toxinele din sânge. Urinarea frecventă, crește setea, iar schimbările în apetite pot fi semne ale acestei boli.
  • Epilepsie: Caracterizată prin convulsii, epilepsia poate fi gestionată cu medicamente adecvate. Chiar dacă câinele dvs. dezvoltă epilepsie, îngrijirea potrivită îi va permite să trăiască o viață lungă, fericită și sănătoasă.

Dacă sunteți îngrijorat de aceste condiții de sănătate sau de orice alte condiții de sănătate care vă afectează Foxhound-ul englez, asigurați-vă că consultați medicul veterinar.

Dieta și nutriția

În funcție de vârsta, greutatea și nivelurile de activitate ale câinelui dvs., vă puteți aștepta să hrăniți un foxhound englez între două și jumătate și trei cești de alimente de câine de înaltă calitate împărțite în două mese în fiecare zi.

Dacă nu sunteți sigur cât de mult să vă hrăniți Foxhound-ul englez sau să credeți că câinele dvs. poate avea obezitatea caninei, Discutați cu veterinarul dvs. Ei pot sfătui cu privire la alimentele potrivite (și cantitatea potrivită de alimente) pentru animalul dvs. de companie.

10 cele mai bune rase de câine pentru vânătoare
PROS
  • Loial, iubitor și orientat către pachete

  • Prosperă în gospodării cu alți câini

  • Îngrijirea cu întreținere redusă

Contra
  • Nevoi de exerciții extrem de ridicate și niveluri de energie

  • Foarte tare, lătrat frecvent

  • O unitate puternică de a urmări prada

Unde să adoptați sau să cumpărați un foxhound englezesc

Deoarece Foxhounds English sunt rareori păstrate ca animale de companie însoțitoare în Statele Unite, poate fi dificil să găsești unul în adăpostul local sau chiar de la un crescător de reputație. Căutați organizațiile de salvare Foxhound în zona dvs. sau contactați un crescător - ar putea să vă ajute să localizați un Foxhound în limba engleză în zona dvs.

Dacă vă decideți să lucrați cu un crescător de foxhound englezesc, fiți conștienți de faptul că poate exista o listă lungă de așteptare din cauza rarității lor. Este, de asemenea, important să vă faceți cercetarea și să vă asigurați că lucrați cu un crescător etic, reputat, care păstrează cele mai mari standarde de rasă. Să fie în căutarea semnelor de reproducere a curților și, dacă este posibil, întâlniți părinții de gunoi pentru a vă asigura că sunt fericite, animale sănătoase.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Foxhounds englezesc poate fi dificil de găsit în Statele Unite. Din fericire, există mulți câini care sunt similare cu foxhoundul englez. Unele alte rase care trebuie luate în considerare includ:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Engleză foxhound: profil de rasă de câine