Care este cea mai comună rasă de câine?

Care este cea mai populară rasă de câine

În funcție de regiunea în care locuiți, percepția dvs. a celui mai popular câine din Statele Unite poate fi puțin diferit. În unele zone, cum ar fi orașele mari, rasele mici sunt foarte populare. În unele zone Horning Hounds sunt cel mai frecvent câine pe care îl vedeți. Dar care este cea mai frecventă rasă de câine în Statele Unite?

Clubul American Kennel (AKC) a numit recent Dreptul Labrador Retriever ca fiind cel mai mult Câine populară în America. Laboratoarele au depășit lista pentru un uimitor 25 de ani consecutivi. Lista se bazează pe statisticile de înregistrare ale AKC.

Organizația spune că popularitatea rasei este probabil legată de inteligența lor și de natura plăcută. Ele sunt o rasă foarte prietenoasă și, de asemenea, foarte ușor de antrenat. Laboratoarele sunt câini de vânătoare obișnuiți și fac și câini de serviciu minunați.

LEGATE DE: Cum de a alege o rasă de câini: Faceți cea mai bună alegere

Care este cea mai populară rasă de câine

Cele mai populare cinci rase de câine din America sunt:

  1. Labrador Retrievers
  2. Păstoriștii germani
  3. Retrieveri de aur
  4. Bulldogs
  5. Beagles

Rotunjind primele zece sunt buldogul francez, Yorkshire Terrier, Poodles, Rottweilers și Boxerii. Anul trecut, buldogii francezi au fost unul dintre cei mai mari mutari de pe listă, sărituri de la 11a loc în 2013 până la 6a anul acesta. În mod surprinzător, Chihuahuas au scăzut câteva locuri de-a lungul anilor. În 2013 au fost cei 22 de anind Cea mai populară rasă și anul trecut au scăzut la 28a.

Labrador Retriever a fost recunoscută pentru prima dată de Clubul American Kennel în 1917. Ele sunt o rasă de dimensiuni medii cu o mulțime de energie. Laboratoarele sunt active, prietenoase și foarte ieșite. Ei sunt câini de familie ideali și, de asemenea, tind să se înțeleagă bine cu alte animale.

În Maine, unde locuiesc, laboratoarele sunt foarte populare. De fapt, avem un laborator de ciocolată de 8 luni în familia noastră. Starea noastră este cunoscută pentru pădurile sălbatice abundente și pădurile pristină; De aceea vânătoarea este un sport atât de popular de agrement aici. Deoarece Labradorii sunt atât de inteligenți, fac câini de vânătoare mari.

Ele sunt o rasă dublă acoperită, ceea ce înseamnă că au nevoie de un pic mai mult îngrijire și aruncă o mulțime, dar haina lor este, de asemenea, rezistentă la apă. Acest lucru face un laborator o alegere ideală pentru vânătoare și recuperare a păsărilor de apă. Această rasă este, de asemenea, foarte activă, deci dacă dvs. nu este a Câine de lucru probabil va necesita o mulțime de exerciții pe tot parcursul zilei.

Dacă sunteți departe de casă foarte mult, un laborator nu poate fi alegerea potrivită pentru familia ta. Laboratoarele sunt sociale și active, și aceasta este o combinație proastă pentru un animal de companie care va fi lăsat singur pentru perioade lungi de timp. De multe ori atunci când laboratoarele sunt predate la adăposturi sau organizații de salvare, se datorează faptului că acestea sunt prea greu de manevrat sau sunt distructive atunci când proprietarul este departe.

Care este cea mai populară rasă de câine

Cel mai probabil, acesta este cazul, deoarece câinele nu obține suficient exercițiu sau el este lăsat singur prea des. Dacă familia dvs. se gândește la adoptarea unui laborator, va trebui să vă asigurați că aveți timp să le oferiți îngrijirea pe care o vor avea nevoie. Așa cum am menționat, laboratoarele sunt o rasă dublă acoperită, ceea ce înseamnă că vor necesita o periere regulată și sunt nivele sezoniere.

LEGATE DE: Cei mai buni câini pentru copii: rase sigure și distractive

Puteți afla mai multe despre Labs și orice altă rasă pe care ați putea fi interesată, pe site-ul Clubului American Kennel. Inainte de Adoptarea unui câine Trebuie să faceți cercetări pentru a decide care rasă va potrivi cel mai bine stilul dvs. de viață. Dacă căutați un câine care se va strânge pe canapea și vă va aștepta cu răbdare în timp ce ați plecat să lucrați toată ziua, un laborator nu este alegerea potrivită.

Dacă sunteți activi și căutați un câine care se va bucura de etichetare de-a lungul călătoriilor dvs. de drumeții, plimbări zilnice sau plimbări cu biciclete, un laborator poate fi alegerea perfectă. Va trebui să luați în considerare nevoile familiei dvs., mediul dvs. și stilul dvs. de viață atunci când selectați noul dvs. Companion Canine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care este cea mai comună rasă de câine?