Topul celor mai populați câini de rasă în 2016

Topul celor mai populați câini de rasă în 2016

În fiecare an, există mii de americani care cumpără câini pentru a păstra ca animalele de companie familiale. Proprietarii de câini de primăvară ar putea fi greu să aleagă printre nenumăratele rase de câini. Dacă sunteți printre acest grup, atunci vă puteți restrânge alegerile analizând cele mai populare rase de câine din 2016. Rețineți că nu ar trebui să mergeți singuri după popularitate; Ar trebui să luați în considerare nivelul activității, cerințele nutriționale și de fitness și nevoile îngrijirii câinelui.

10. Rottweiler

Rottweilerul este un câine de dimensiuni medii și puternice. Doar căutând aspectul său, puteți spune că se mândrește cu forța, rezistența și agilitatea. Ele tind să fie rezervate cu străini, dar ele pot fi prea afectate față de familia lor. Această loialitate face Rottweiler un poliție de încredere sau un câine de serviciu.

9. Buldog francez

Buldogul francez poate fi mic, dar are un corp compact și muscular. Cel mai bine este cunoscut pentru a fi jucăuș și adaptabil. În ultimul deceniu, a aruncat în popularitate, sărind de la locul 49 la numărul 9 pe baza clasaților Clubului American Kennel.

8. Boxer

Boxerii au un mediu construit cu mușchi bine dezvoltați. Ele sunt de obicei instruite pentru a fi un câine de gardă sau de companie. Ele sunt protectoare în natură. Copiii ar avea un timp minunat să se joace cu boxerii. Inteligența și loialitatea lor le fac o alegere excelentă pentru un câine de familie.

7. Pudel

Poodle a fost de mult timp una dintre cele mai populare rase de câine din întreaga lume. Ei sunt cunoscuți pentru acel aspect distinctiv elegant. Când le urmăresc pasul, veți observa că ei se supun cu mândrie. Ele sunt, de asemenea, foarte inteligente și jucătoare, făcându-le o alegere populară între familii cu copii.

6. Yorkshire Terrier

Terrierul Yorkshire sau "Yorkie", nu este doar popular în Statele Unite, dar și în Europa. Ele sunt mici, dar au o personalitate mare. Și ei nu sunt timizi să-l arate. Ele sunt foarte energice în natură și pot fi un pic mai feisty uneori.

5. Beagle

Beagle-ul aparține familiei Hound. Ele sunt mici, vesel și curios. Mulți proprietari de câini iubesc beagles datorită naturii lor ușoare. Atât iubitoare, cât și iubitoare, Beagles rămân una dintre cele mai populare rase de câine din țară.

4. Buldog

Buldogul este cunoscut pentru fața sa încrețită, corpul mic, dar muscular și împins în nas. În ciuda apariției sale, buldogii au o dispoziție calmă și blândă. Ei sunt foarte prietenoși, chiar și la străini. În ultimii ani, Buldog a devenit din ce în ce mai popular, cu unii spunând că ar putea deveni cea mai populară rasă de câine în America.

3. Labrador

Retrieverul de aur este extrem de activ, încercând întotdeauna să vă atragă atenția. Ei muncesc din greu pentru a vă mulțumi, deci asigurați-vă că vă dați timpul și vă arătați aprecierea. Cunoscut pentru haina lor de aur, retrieverii de aur sunt, de asemenea, foarte inteligenți și jucători cu copii. Aceasta este rasa pentru a obține dacă aveți destul timp să petreceți cu câinele dvs.

2. Ciobănesc german

Cel mai bine cunoscut pentru că a fost cel mai bun câine de poliție, păstorul german este o rasă de câine mare care face ca un tovarăș excelent. Ele sunt inteligente, încrezătoare și curajoase. Doar observând mișcările lor, este ușor de văzut că sunt plini de viață și întotdeauna alertă.

1. Labrador Retriever

Pentru al 24-lea an consecutiv, Labrador Retriever se află pe partea de sus a listei celor mai populare rase de câine de către Clubul American Kennel. Numai acest fapt arată cât de iubit această rasă de câine este de milioane de americani. Ele sunt active și ieșite, cu o natură prietenoasă față de copii.

Această listă ar trebui să vă ajute să decideți ce câine să crească în 2016. În timp ce activiștii pentru drepturile animalelor și-au exprimat dezaprobarea împotriva creșterii câinilor, experții spun că starea actualizată cu privire la tendințele de reproducere a câinilor permite proprietarilor să aleagă cel mai bun câine care se potrivește cu nevoile lor, permițându-le să se concentreze asupra sănătății câinelui în același timp.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Topul celor mai populați câini de rasă în 2016