10 Cele mai jucăușă rase de câine

Puppy de aur de aur care deține o jucărie plutitoare portocalie în gură în timp ce conduce în apă

Bineînțeles, fiecare câine este un individ, dar dacă sunteți în căutarea unui prieten blană care se va bucura de jocul adecvat cu copiii dvs. sau cu unul care ar putea aprecia un Romp cu un alt câine iubitor de distracție, alegând o rasă cunoscută pentru că a avut un temperament jucăuș fi o alegere bună.

Bacsis

Învățând câinele și copiii dvs. de a interacționa și de a juca în mod corespunzător de la început sunt importante. Puii mici se pot transforma rapid în câini adulți prea rambunpțioși și răciți, fără direcția corectă, socializare și instruire. Plus copiii ar trebui să fie întotdeauna învățați cum să interacționeze în mod corespunzător cu câinii lor, să le citească limbajul trupului, și să le dați spațiul lor când este necesar.

Verificați lista noastră de unele dintre cele mai jucăușă rase de câine acolo dacă sunteți în căutarea de inspirație pentru începerea cercetării dvs.

01 din 10

Retrieverii labrador sunt câini mari, bătrâni care iubesc ceva de făcut cu jocul. Ei iubesc adesea un joc de preluare și stropind în apă.

Rasa este inițial din Newfoundland, crescută de la a câine de apă, și a fost în cele din urmă adus în Anglia pentru a lucra ca retrieme pentru vânătorii de vânătoare de apă de vânătoare. Ei au fost recunoscuți de Clubul American Kennel în 1917 și au furat rapid inimile iubitorilor de câini din întreaga națiune.

Laboratoarele sunt cunoscute pentru a fi sociabile, uniforme și jucăușă și sunt animale de familie populare.

Privire de ansamblu de rasă

GRUP: Sportiv

ÎNĂLŢIME: Masculi, 22.5 până la 24.5 inci - femele, 21.5 la 23.5 inci

GREUTATE: 65 până la 80 de kilograme (bărbați) - 55 până la 70 de lire sterline (femele)

Coat și culoare: Strat dublu scurt, dens în negru, ciocolată sau galben

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 02 din 10

    Boxerii au o istorie de a lupta cu câini, dar nu lasă să te îngrijoreze. Acești câini au fost recunoscuți pentru curajul, inteligența și loialitatea lor.

    Alături de fiți folosite ca vânători și protectori, unii oameni din istorie au folosit chiar aceste inteligenți ca și curierii.

    Acum, boxerii sunt un animal de companie pe scară largă. Ei iubesc să joace, mai ales cu familia lor și sunt musculare și atletice. Dispoziția lor în general fericită și personalitatea energetică le fac o alegere bună pentru o casă activă.

    Natura rambuncioasă a boxerului poate însemna că nu sunt cele mai potrivite pentru casele cu copii mici, totuși. Ei ar putea fi predispuși să bată accidental copiii!

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Lucru

    ÎNĂLŢIME: 1 picior, 9 centimetri la 2 picioare, 1 inch la umăr

    GREUTATE: 55 până la 70 de lire sterline

    Coat și culori: Haina este scurtă. Fawn și Brindle sunt culorile standard, în timp ce All-White nu este recunoscut de multe cluburi de kennel. Standard

  • 03 din 10

    Închideți ochii și imaginați-vă un câine de familie tipic american. Probabil că îți imaginezi un retriever de aur mare, frumos, cu blană blondă lungă, curgătoare.

    Goldens sunt prieteni Furnry Fabulous care sunt loiali și inteligenți, dar și Goofy și plin de viață. Ei fac mari tovarăși pentru oameni toate varstele, și înțelegeți aproape orice alt animal din casă, de asemenea.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Sportiv

    ÎNĂLŢIME: 23 până la 24 de centimetri (bărbați) - 21.5 la 22.5 inci (femele)

    GREUTATE: 65 la 75 de kilograme (bărbați) - 55 până la 65 de lire sterline (femele)

    Coat și culoare: Coat dublu cu lungime medie în lumină la aur întunecat

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 04 din 10

    Acest Spitz rasa este descendentă de la câinii de sanie din Islanda și la Laponia și este strâns legată de mult mai mare Malamute și Samoyed. Regina Victoria și-a deținut chiar și Poms la sfârșitul anilor 1800, ceea ce le-a ajutat să câștige popularitate în Europa și apoi mai departe.

    Dacă sunteți pe piață pentru un câine mic, dar nu doriți să scoți pe jucători, luați în considerare un Pomeranian. Poms, sunt pui distractivi, afectuosi într-un pachet mic, pufos, deși pot avea o lovitură încăpățânată.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Jucărie

    ÎNĂLŢIME: 6 până la 7 inci

    GREUTATE: 3 până la 7 kilograme

    Coat și culoare: Lung, dublu strat care vine în multe culori, deși cele mai frecvente sunt roșii, portocalii, cremă, sala, negru, maro și albastru.

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Shepherds australieni, adesea numiți Aussies, sunt eventual cele mai atletice câine de rasă acolo. Acești câini iubesc să alerge, să sară și să joace ori de câte ori primesc șansa. Ei sunt în special calificați la agilitate și jucând Frisbee, dar adevăratul lor chemare minciună în Herding.

    Aussii au fost dezvoltate în Statele Unite, unde au fost crescuți de fermieri ca păstori de animale și lucrători agricoli. Aussie de dimensiuni medii vine, de asemenea, într-un păstor american de dimensiuni mai mici.

    Fiți pregătiți să oferiți o mulțime de stimulente fizice și mentale acestei rase energetice.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Herding

    ÎNĂLŢIME: 18-23 inci

    GREUTATE: 40 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul mediu și lung în albastru, Merle roșu, negru sau roșu - toate culorile pot avea marcaje albe și / sau puncte de bronz (cupru)

    Speranța de viață: 13 până la 15 ani

  • 06 din 10

    Engleza Springer Spaniel a devenit prima dată populară în Europa la începutul anilor 1900, făcându-și drumul spre America câțiva ani mai târziu și clasat ca cea de-a 27-a rasă cea mai populară în 2018 de Clubul American Kennel Club.

    Prietenos, distractiv și inteligent, ESS este o rasă bine rotunjită, bine potrivită pentru o familie activă. Ei tind să fie copil și prietenos cu animalele și extrem de afectuoase, dar sunt pregătite pentru nivelurile lor foarte ridicate de energie și faptul că pot fi predispuși la anxietate de separare.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Sportiv

    ÎNĂLŢIME: 19 până la 20 de centimetri

    GREUTATE: 40 la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Lungime lung sau ondulat, un strat lucios, și un substrat scurt, profund și moale, picioarele, picioarele și pieptul au adesea pene. Negru sau ficat cu marcaje albe sau rooara opus-albastru sau ficat sunt, de asemenea, obișnuite, care include marcajul negru, alb și ficat sau bronz pot apărea uneori

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 07 din 10

    S-ar putea să știți pe Pembroke Welsh Corgis pentru că au fost păstrate de Regina Elizabeth a II-a. Corgis deține un loc special la Palatul Buckingham, care este în mare parte responsabil pentru popularitatea lor largă.

    Corgisul poate fi mic, dar cu siguranta nu actioneaza ca asta. Sunt câini scurți și îndoiți cu urechi mari de iepurași și o coadă scurtă și stubby. Corgis sunt câini inteligenți, activi și loiali care fac tovarăși excelenți. Și băiat, acești puii iubesc să se joace cu proprietarii lor.

    Această rasă poate fi predispusă la creșterea în greutate și la problemele de spate în consecință - astfel încât să le mențineți activi cu o mulțime de jocuri adecvate este o modalitate perfectă de a păstra și lire sterline!

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Herding

    ÎNĂLŢIME: 10 până la 12 inci

    GREUTATE: 24 până la 30 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat dublu cu lungime medie în negru și bronz, roșu, vas sau Fawn (toate culorile sunt de obicei văzute cu marcaje albe)

    Speranța de viață: 12 până la 13 ani

  • 08 din 10

    Jack Russell terrier a provenit din Anglia în anii 1800, ca răspuns la o nevoie pentru un câine de vânătoare mic, dar feisty, care era suficient de mic pentru a-și urma vulpi în pământ.

    Astăzi, ei sunt câini de familie populari iubiți pentru personalitățile lor spunky și inteligente și dispoziția jucăușă. Fiți conștienți că ele pot fi destul de zgomotoase și, cu unitatea de înaltă pradă, nu sunt întotdeauna un meci bun pentru casele cu blănuri mici.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Terrier

    ÎNĂLŢIME: 10 până la 15 inci

    GREUTATE: 13 până la 17 kilograme

    Coat și culoare: Strat scurt care poate fi neted sau dur. Alb cu marcaje negre, bronze sau maro

    Speranța de viață: între 13 și 18 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Popularitatea buldogului francez a explodat în ultimii ani, în mare parte, datorită personalităților lor Goofy și distractive-iubitoare. Loialitatea lor este puternică și aspectul lor bun de a face ca ei să iasă în evidență în lumea câinelui, în special în mod mare, urechi erect și față.

    Al lor Flat-fețe, Cu toate acestea, înseamnă că acestea pot fi predispuse la problemele respiratorii și se supraîncălzește mai ușor decât unele rase. Fii deosebit de atenți dacă te joci cu francezii în curte în timpul verii.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Non-sportiv

    ÎNĂLŢIME: 11 până la 13 inci

    GREUTATE: 19 până la 28 de lire sterline

    Coat și culoare: Short, strat neted în brindle, fawn, alb sau combinație de brindle și alb sau fawn și alb

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 10 din 10

    Cei care suferă de alergii, dar pur și simplu nu pot rezista deținerea unui câine poate găsi o blană blană în câinele de apă portugheză. In timp ce Niciun câine nu este cu adevărat hipoalergenic, Această rasă de dimensiuni medii cu un strat pufos nu scade semnificativ, deși îngrijirea regulată este necesară, deoarece straturile lor se pot potrivi cu ușurință.

    Câinii de apă portugheză sunt câini de lucru care sunt distractivi și inteligenți, ceea ce înseamnă că fac animale de companie excelente de familie active. Se întâlnesc cu toate vârstele și dragostea față de Romp și de a juca.

    Privire de ansamblu de rasă

    GRUP: Lucrul (AKC)

    GREUTATE: 42 - 60 de kilograme pentru bărbați și 35 până la 50 de kilograme pentru femei

    ÎNĂLŢIME: 20-23 inci pentru bărbați și 17 până la 21 de centimetri pentru femei

    Coat și culoare: Ondulat sau strâns curbat- negru, negru și alb și maro, deși culoarea stratului poate fi, de asemenea, alb sau argintiu

    Speranța de viață: 10 până la 13 ani

  • Câini energetici pentru proprietarii activi de animale de companie
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai jucăușă rase de câine