Câte rase de câine sunt acolo?

Câte rase de câine sunt acolo?

Potrivit propriilor lor cifre, Clubul american Kennel Recunoaște 202 de rase de câine, Clubul Kennel Recunoaște 211 de rase de câine și Fédération Cynologique Internationale În prezent, recunoaște 344 de rase oficial. Cu toate acestea, toate rasele de câine aparțin aceleiași specii și taxonului, Canis lupus familiaris. Prin reproducerea selectivă, câinii domestici au evoluat în sute de rase diferite de câini.

După cum se spune, dacă vă întrebați Câte rase de câini sunt acolo, Veți primi răspunsuri diferite în funcție de cluburile de kennel care vă interesează. Ratele de câine nu sunt clasificate științific. Înțeles, toate rasele de câine sunt cazuri ale Canis lupus familiaris. Câinii pură sunt pur și simplu urmând un Standardul de rasă arbitrar stabilit de o organizație la nivel național. Cel mai Cluburi de caneluri influente din toate sunt Clubul american Kennel (STATELE UNITE ALE AMERICII), Clubul Kennel (Britanic) și Federația Cynologique Internationale (Restul lumii).

Deoarece fiecare dintre aceste organizații are propriile priorități, politici și viziune asupra a ceea ce câine de reproducere este, ei vor avea diferite rase de câine recunoscute pe lista lor. De aceea am împărțit acest articol în trei secțiuni. Fiecare secțiune vă oferă răspunsul potrivit pentru o anumită organizație a clubului de kennel.

Potrivit Clubului American Kennel

American Kennel Club Logo
Clubul american Kennel recunoaște 202 de rase de câine.

În prezent, cel mai mare registru național, unul dintre cele mai cunoscute și mai bine căutate cluburi de kennel este American Kennel Club (AKC). Acesta este un registru de club care oferă o listă extinsă de pedigree de câine cu pură, precum și de evenimente de prestigiu, cum ar fi Campionatul Național AKC AKC, sponsorizat de Canin și, de asemenea, Westminster Kennel Club Dog Show. Cu toate acestea, acest club de kennel nu este considerat parte a organizației mondiale canine. Standardul AKC necesită o rasă de câine prospectivă să aibă o pedigree de trei generații cu cel puțin 300 de câini din aceeași rasă.

Procesul de stabilire a unui câine în acest registru de canisare este proporțional cu registrul părintelui său, precum și cu așternutul său. Părinții unui câine potențial trebuie să fie deja înregistrați sub aceeași rasă, împreună cu așternutul în care a fost scufundat de la. În cazul în care acestea nu sunt, considerente speciale pot fi aplicate de AKC dacă câinele pare să posede atributele care îl fac foarte calificat. În plus, aceste registre nu indică neapărat calitatea amelioratorului și liniile de sânge, ci mai degrabă părinții sunt înregistrați ca o rasă particulară. În plus, cerințele geografice includ ca rasa de câine să fie prezentă în cel puțin 20 de state.

Cele mai recente actualizări ale AKC au declarat exact 202 de rase de câine Din noiembrie 2016. Aceste rase sunt apoi împărțite în șapte grupe, inclusiv un grup sportiv, de lucru și de herding și o clasă formată din 11 rase, care nu sunt recunoscute, dar precede grupurile. În plus, a Programul de servicii de stocare a fundației Include 65 de rase în care crescătorii pot înregistra o rasă rară. În acest din urmă caz, cel puțin 150 de câini trebuie să fie înregistrați până când rasa poate fi eligibilă să participe la evenimente AKC. Doar 34 de rase au fost recunoscute în ultimii 10 ani de către Clubul American Kennel.

Potrivit clubului de kennel (britanic)

Logo-ul Clubului Kennel
Clubul Kennel recunoaște 211 de rase de câine.

În afară de Clubul American Kennel, britanicii au, de asemenea, propriul club de reproducere, care este renumit și bine respectat. Pur și simplu menționate ca Clubul Kennel, sau kc, acesta este registrul de crescătorie oficială a câinilor Regatului Unit. Situat în Mayfield, Londra, Clubul Kennel este punctul central al Marea Britanie pentru Spectacole de câine și activități, precum și studiile de lucru care includ Agilitatea câinilor. Registrul de reproducere din Marea Britanie, Clubul Kennel, este cel mai vechi de acest gen din întreaga lume. KC este, de asemenea, deschisă diferitelor grupuri de câini, inclusiv rase încrucișate, deci nu este de fapt limitată la câinii de rasă pură.

În 2011, Clubul Kennel a recunoscut oficial 210 de rase de câine care a crescut la 211 rase de câini recunoscute oficial în 2013 cand Câinele din Kangal din Turcia rasa a fost introdusă și înregistrată. La clubul de kennel, peste 250.000 de câini de pedigree și încrucișați se înregistrează anual. Având câinele dvs. înregistrat cu KC vă permite să participați la o varietate de concepte de câini și activități, inclusiv programe de sănătate, spectacole de câine, lobby-ul local și chiar primiți sfaturi de formare de top din partea profesioniștilor respectați. Procesul de înregistrare este împărțit în 7 grupuri de rasă de câini:

  1. Utilitate,
  2. Jucărie,
  3. Câine,
  4. Gundog,
  5. Terrier,
  6. Lucru și
  7. Pastorală.

Câinii sunt eligibili pentru înregistrare atunci când îndeplinește anumite cerințe, cum ar fi ambii părinți care sunt înregistrați și recunoscuți de club și sunt de aceeași rasă, câinele este britanic, iar crescătorul este proprietarul actual înregistrat. În plus, numai amelioratorul este permis să înregistreze puii de crescătorie.

În 2004, schema de crescătorie asigurată a fost pusă în aplicare. Acest program acționează ca un marker care îi spune altora că acest crescător special îndeplinește toate cerințele și a fost de acord să respecte liniile directoare recomandate. Acest program asigură practici de afaceri de calitate prin consumul de crescători necalificați și iresponsabili și menținerea unui mediu de reproducere ideal între ameliorator și cumpărător. Cu un membru anual, crescătorii pot face publicitate și promovare câinilor lor gratuit, precum și câștigarea titlului de statut al unui crescător asigurat.

Potrivit Fédération Cynologique Internationale

Federație Cynologique Internationale Logo
Federația Cynologique Internationale recunoaște 211 de rase de câine.

Fondată în 1911 și cu sediul în Thuin, Belgia, Fédération Cynologique Internationale este cea mai mare federație internațională din lume a cluburilor de câini. În mod corect numit, se traduce la Organizația Mondială a Caninei Pentru a fi o entitate internațională. WCO include 94 de membri și parteneri cu un membru din fiecare țară. Fiecare dintre aceste entități individuale emite propriile pedigree și, de asemenea, să-și antreneze propriii judecători care trebuie recunoscuți reciproc de toți membrii.

Acest program internațional vizează standarde optime de reproducere bazate pe caracteristicile de sănătate și fizice care promovează caracterizări standardizate care să corespundă raselor lor și schimbului de câini și informații între toate țările. De asemenea, ei sponsorizează World Dog Show. De fapt, toate studiile de lucru și emisiunile din fiecare țară sunt informate de FCI și apoi aceste rezultate sunt trimise ulterior la biroul din Belgia.

Toate din Ratele de câine sunt împărțite în 10 grupe pe baza diferitelor trăsături, cum ar fi utilizarea lor și aparițiile fizice. În plus, fiecare rasă i se atribuie propriul număr de rasă și sunt aranjate în ordine alfabetică pentru identificarea mai ușoară a rasei. Grupurile sunt după cum urmează:

  • Terrier,
  • Swththounds
  • Sheepgogii și câinii de bovine
  • Dachshunds
  • Câini de companie și jucărie
  • Pointerii și determinaturile
  • Retriveri, spălarea și câinii de apă
  • Spitz și tipuri primitive
  • STRATENTE ȘI RĂSPUNSURI ALEGERI
  • Pinscher, Schnauzer, Molossoide, Munte elvețian și Cattledogs

În prezent, Fédération Cynologique Internationale recunoaște 344 de rase. Aceste numere sunt luate de pe site-ul oficial al FCI, care este întotdeauna actualizat. Fiecare dintre aceste rase aparține țării lor ca proprietate pe care fiecare detaliază propriul său standard în proporție directă cu standardele FCI. Pentru recunoaștere ulterioară, fiecare crescător are ocazia să solicite înregistrarea internațională a numelui său de canisaj prin propria organizație. În plus, Spectacole internaționale de conformație și diverse studii de lucru sunt efectuate de fiecare țară membră. Titlurile sunt apoi date câinilor care au fost apreciați la nivel internațional și au câștigat un set determinat de premii. Titluri date de aceste standarde setate variază de la frumusețea internațională, performanță, rasă, de lucru și agilitate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câte rase de câine sunt acolo?