Română cocker spaniel: profil de rasă de câine

Un spaniel englez englez

Cockerul englez Spaniel este un partener devotat, la fel de capabil de muncă grea sau de o viață de familie fericită. Toate spaniels au fost inițial crescute din aceleași linii, dar Cockerul englez Spaniel se remarcă astăzi pentru aspectul său bine proporțional și dispoziția prietenoasă. Cu o cantitate mare de energie, dar o deformare calmă, Cockerul englez Spaniel face un mare animal de companie.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Sportiv

Înălţime: 16-17 inci (bărbați) - 15 până la 16 inci (femele)

Greutate: 28-34 de kilograme (bărbați) - 26 până la 32 de lire sterline (femele)

Coat și culoare: Strat matasos de lungime medie, cu pene pe urechi, picioare și trunchiuri. Haina vine în multe culori solide, inclusiv negru, roșu, ficat și auriu. Marcajele pot fi bronzate sau alb. Pantofii de culori parti sunt albi cu colorant negru, ficat sau roșu.

Speranța de viață: 12-14 ani

Caracteristicile Spanielului de Cocker Engleză

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăMediu
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăMediu
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Spanielului Cocker englez

Cockerul englez spaniel coboară dintr-un grup mai mare de Câini de vânătoare Bred în Marea Britanie și dincolo de tovarășii de teren fiabili și loiali. Spaniels, ale căror origini timpurii se pot întoarce până la secolul al XVI-lea, au fost deosebit de apreciate pentru capacitatea lor de a ajuta la păsările de vânătoare și păsările de apă. Orice așternut de gunoi ar putea produce atât câinii de cocker, câinii mai mici, adepți la vânătoarea păsărilor de lemn - și spanioli simici, apreciați pentru capacitatea lor de a provoca păsări de a "izbucni" din locurile lor de ascundere. Inițial, singura diferențiere dintre cele două clasificări sa bazat pe dimensiunea câinelui.

În anii 1890, cu toate acestea, familia Spaniel a fost împărțită în două, cu recunoaștere atât pentru spanielul de cocker, cât și pentru Springer Spaniel. Rasele au început să fie dezvoltate și crescute în mod independent. În cadrul rasei Cocker Spaniel, diferențierea ulterioară a devenit evidentă. În Statele Unite, o versiune mai mică, ușor blocată și furioasă a Spaniel a intrat în popularitate. Numit American Cocker Spaniel, acești câini stau spre contrast cu spanielul englez ușor mai mare, cu picioare mai lungi, un spate mai scurt și mai puțin blană.

În 1935, împărțirea a fost făcută oficială atunci când AKC a acordat recunoașterea oficială la Cocker Spaniel ca o rasă independentă. Astăzi, acest animal de devotat rămâne o rasă populară pe ambele părți ale iazului.

Chiar și familia regală a Angliei apreciază nobilimea acestei rase. Prințul William și Kate Middleton dețin un Cocker Spaniel englez, numit Lupo-Bred de la un câine deținut de părinții ei.

Engleză Cocker Spaniel Care

Cockerul englez Spaniel nu este o rasă de câine de înaltă întreținere, dar necesită o atenție deosebită pentru a fi un animal de companie fericit și sănătos. Ca parte a grupului sportiv, acești câini au o energie aparent neobosită și au nevoie de o priză pentru ea. Planificați-vă să vă dați spanielului dvs. englez o plimbare lungă în fiecare zi sau să o luați pentru a alerga. Fără exerciții adecvate, ele pot deveni anxioase sau distructive. În timp ce acești câini pot ține pasul cu tine în afara timpului de ore, sunt bucuroși să se odihnească și să se relaxeze în interiorul casei.

Ei sunt dornici să-și placă proprietarii, așa că antrenamentul nu este, de obicei, prea dificil cu această rasă. Cu toate acestea, ei au o natură sensibilă și au nevoie de o mulțime de armare pozitivă. Metodele de antrenament dure pot provoca frică și anxietate și pot contribui la comportamente nedorite cum ar fi urinarea supusă sau anxietatea de separare. Dacă sunteți un vânător, acești câini sportivi par a fi naturali la locul de muncă și înțeleg rolul lor cu ușurință relativă.

În afară de exercițiile zilnice, Îngrijirea regulată este probabil cea mai mare investiție de timp pe care o veți face în engleza dvs. Cocker Spaniel. Părul matasic mediu, care dă acești câini o astfel de haină frumoasă poate deveni cu ușurință mat. De asemenea, este supusă vărsării.

Cu cât puteți să periați și să vă mențineți haina, cu atât este mai ușor să controlați vărsarea excesivă. Pentru a păstra haina în căutarea cel mai bine, majoritatea proprietarilor de limbi englezei Cocker iau câinele lor la un groomer pe o bază recurentă. Părul din jurul picioarelor și trunchiului trebuie adesea să fie tăiat pentru a evita să devină nesupraveghere.

De asemenea, va trebui să verificați în mod regulat urechile spanielului pentru mirosuri ciudate sau o acumulare excesivă de ceară. Murdăria și bacteriile pot fi prinse în interiorul canalului urechii, iar acești câini sunt uneori predispuși la infecțiile urechii ca rezultat.

Probleme comune de sănătate

Spaniolii englezi nu sunt scutiți de problemele de sănătate care uneori au ciugat câini de rasă pură. Pentru această rasă, fiți în căutarea următoarelor condiții:

Pentru a minimiza probabilitatea de a avea un câine cu una sau mai multe dintre aceste probleme de sănătate, căutați un crescător care poate oferi rezultate clare de testare pentru șolduri și genunchi de la fundația ortopedică pentru animale și rezultatele clare ale ochiului din Fundația de registru a ochilor canin pentru fiecare Câine părinte. Există, de asemenea, un test pentru auzul disponibil de la Fundația ortopedică pentru animalele care măsoară răspunsul AUDIOTRY AUDIOTRY (BAER) și poate fi important dacă luați în considerare un Cocker Cocker Cocker colorat Parti.

Dieta și nutriția

Hrăniți-vă puii un aliment bine echilibrat și fără nutriție pentru o sănătate optimă și bunăstare. Indiferent dacă alegeți o dietă Kibble convențională, încorporați alimente umede sau optați pentru o dietă brută, fiți atenți la indicații ale unei reacții alergice, care plăgau niște spanioli. Dacă câinele dvs. are alergii alimentare sau sensibilități alimentare, puteți opta pentru o dietă cu ingredient limitat.

Păstrați un ochi apropiat asupra greutății Spanielului dvs. de Cocker English. Rasa poate fi predispusă la obezitate Dacă este suprafețată și sub-exercitată.

20 de rase de câine populare medie
PROS
  • Câine de familie loial care face bine cu adulții și copiii deopotrivă

  • Cătuabil și dornic să-i placă proprietarul

  • Posedă rezistență surprinzătoare și rezistență pentru dimensiunea lor relativ compactă

Contra
  • Coat de lungime medie necesită îngrijirea regulată și se deplasează considerabil

  • Poate suferi de anxietate de separare și comportamente distructive dacă sunt lăsate doar pentru prea mult timp

  • Predispuse la probleme la genunchi, șold și ochi, împreună cu problemele de piele și tumorile

Unde să adopte sau să cumpere un spaniel englez

Când căutați un Cocker Spaniel englez, luați în considerare mai întâi contactarea grupurilor de salvare din zona dvs. Un număr surprinzător de câini de rasă pură se încheie în adăposturi și salveri din cauza circumstanțelor proprietarului.

Dacă optați pentru a achiziționa un catelus de la un crescător, fiți atenți la crescătorii din curte. În schimb, căutați crescători care pot oferi autorizații de sănătate pentru părinții unei gunoi și informații extinse despre prospectul dvs. prospectiv.

Unele resurse bune pentru a începe cu includerea:

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Un Cocker Spaniel englez ar putea fi potrivită perfectă, dar asigurați-vă că vă faceți timp să cercetați bine rasa și să decideți dacă această canină este cea pentru dvs. Crediții și proprietarii experimentați pot fi o resursă excelentă pentru întrebări cu privire la trainabilitate, cerințe energetice și multe altele.

De asemenea, ați putea fi interesați să aflați mai multe despre aceste rase similare:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Română cocker spaniel: profil de rasă de câine