Cei mai buni câini pentru apartamente sau condos

câine ședinței în camera de zi

daca tu trăi într-un apartament, S-ar putea să dezbateți să obțineți un câine. Dar mulți câini pot prospera în case mici. Căutați rase mici și medii, deși anumite rase mari nu sunt în afara întrebării. Poate mai important, selectați o rasă care este în general liniștită și are o energie redusă la medie. Aici sunt 10 dintre cei mai buni caini pentru apartamente.

Bacsis

Orice câine - indiferent de rasă - poate deveni plictisit într-un spațiu mic, ceea ce duce la comportamente nedorite. Așadar, păstrați-vă câinele exercitat și încercați jocuri de puzzle sau jucării pentru stimularea mentală.

Cum se face balcoane de apartament prietenos cu câinele
01 din 10

Basset Hound

Houndul Basset este de obicei un câine cu cheie redusă. Deși majoritatea câinilor sunt cunoscuți de Bay, sau Howl, cele mai multe bassets bay mai puțin decât câinele mediu. Bassetul este moderat energic, dar tinde să devină mai puțin activ cu vârsta. Cele mai multe se bucură de A Zilnic Walk dar nu au nevoie de o tona de exerciții.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: Până la 15 inci

Greutate: 40 la 65 de lire sterline

Caracteristici fizice: Urechile lungi - corpul scăzut - culorile includ negru, maro, alb și mai mult

  • 02 din 10

    Bichons sunt un favorit printre entuziaștii câinilor mici. Sunt de obicei câini loiali și fericiți cu un nivel mediu de energie. Deși mulți câini mici sunt cunoscuți ca fiind "Yippy" Barkers, Bichon nu are tendința de a fi zgomotos. Sesiunile de joacă zilnice și plimbări ar trebui să fie suficiente pentru a îndeplini nevoile de exerciții ale Bichon.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 12 până la 18 kilograme

    Caracteristici fizice: Alertă ochii - Coaturile moi includ alb, alb și caise, alb și cremă

  • 03 din 10

    Buldogii de dimensiuni medii au un nivel moderat de energie. Exercițiul regulat este necesar, dar rasa are o toleranță destul de scăzută pentru activitate. O plimbare zilnică sau două și unele jocuri sunt de obicei suficiente. Buldogii sunt, în general, loiali, tovarăși joviani. Sunt de obicei destul de liniștiți - atâta timp cât nu vă deranjează ceva.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 15 inci

    Greutate: 40 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Fața scurtă a corpului - culorile scurte includ Fawn, roșu, alb, brindle și multe altele

  • 04 din 10

    Regele Cavalier Charles Spaniel este de obicei optim și jovial, dar calm și blând. Are un nivel mediu de energie, beneficiind de plimbări și jocuri zilnice. Dar ceea ce se dezvoltă într-adevăr este compania voastră. Acest câine poate fi moderat vocal, dar și este bucuros să se confrunte liniștit pe canapea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 13 până la 18 lire sterline

    Caracteristici fizice: Lungimea medie, culorile matasoase includ negru și bronz, alb-negru și mai mult

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Chihuahuas ambalați o mulțime de personalitate într-un cadru mic. Rasa are un nivel mediu la nivel înalt, care necesită plimbări zilnice și joacă, dar dimensiunea lui petite înseamnă un apartament mic este un spațiu adecvat. Unele chihuahuas pot fi un pic vocal, mai ales când aud potențiali intruși, dar formarea poate ajuta acest lucru.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 5 până la 8 inci

    Greutate: Până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Expresie de alertă - straturile netede sau lungi includ negru, bronz și mai mult

  • 06 din 10

    Chinezii crescute tinde să fie alertă și afectuoasă, bucurându-se de petrecerea timpului cu familia sa. Dimensiunea lor mică și nivelul mediu de energie fac acești câini o altă opțiune excelentă pentru apartamente. Și în ciuda aspectului lor delicat, ei sunt sportivi puternici. Jocurile de sport și puzzle pentru câini sunt ideale pentru a-și exercita mintea și corpurile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Blană pe cap, picioare și coadă (fără păr) - strat moale, matasoasă (pulbere) - culorile includ negru, albastru, cremă și multe altele

  • 07 din 10

    Ei ar putea fi cunoscuți pentru curse, dar ogii sunt cartofi de canapea la inimă. Deși se bucură de o alergare bună, ei nu au suficientă rezistență pentru a avea nevoie de mai mult decât plimbări zilnice. Acești câini tind să fie extrem de afectuosi și ar putea să se plângă cu voce tare când sunt lăsați singuri. Dar instruirea pentru anxietatea de separare poate ajuta.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 27 până la 30 de centimetri

    Greutate: 60 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corp lung, îngust - strat scurt - culori includ negru, albastru, roșu, alb și mai mult

  • 08 din 10

    Jucăuș, dar blând, malteză este o încântare. Aceasta necesită doar un exercițiu zilnic de bază, inclusiv o plimbare sau două și de joc. În plus, rasa este mai puțin probabil să fie vocală în comparație cu mulți câini mici. Nu iubește nimic mai mult decât să stai în poala ta și să te ducă cu afecțiune.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 până la 9 inci

    Greutate: Până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Întuneric, ochii de alertă - haina albă

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Poodle de toate dimensiunile (jucărie, miniatură și standard) pot face bine în apartamente. Acești câini sunt inteligenți și au niveluri moderate la nivelul energiei. Unii păduri ar putea avea nevoie de un exercițiu suplimentar pentru a le menține fericiți într-o casă mică. Dar, din fericire, ei tind să fie disciplinați și ascultători cu pregătire adecvată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Standard: peste 15 inci - miniatură: 10 până la 15 inci - jucărie: până la 10 inci

    Greutate: Standard: 40 până la 70 de lire sterline: 10 până la 15 kilograme - jucărie: 4 până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Curățenie înaltă, dens - culorile includ alb, caise, negru, maro și mai mult

  • 10 din 10

    Shih TZU este un câine fericit, afectiv și jucăuș, care nu are nevoie de mai mult decât exercițiul zilnic de bază și instruirea generală. Ei tind să devină strâns legați de oamenii lor preferați. Dar dacă trebuie să le lăsați acasă, probabil vor fi fericiți în timp ce așteaptă întoarcerea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 9 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat lung, culori includ negru, albastru, brindle, aur, ficat, argint, roșu și mai mult

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cei mai buni câini pentru apartamente sau condos