American staffordshire terrier: profil de rasa de caini

American Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terrier, numit uneori "Personalul AM", este un câine mare cu o construcție musculară și un cap pătrat. Deși este cunoscut pentru curajul și nivelul ridicat de energie, Staffordshire americană are, de asemenea, o dispoziție afectivă și loială. Contrar apariției sale dure, Stafford este o rasă de câine blândă. Personalul AM este destul de puternic și tinde să fie stoic în fața durerii. Numit în mod obișnuit un taur Pit, istoria sa poate fi urmărită înapoi în 1800s Anglia, unde a fost folosit în luptele de câine.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Terrier (AKC)

Înălţime: 17 până la 19 inci la umăr

Greutate: aproximativ 50 până la 80 de lire sterline

Coat și culori: Coaja scurtă apare într-o varietate de culori, inclusiv negru, maro, albastru, fawn, roșu și ficat. Modelul de brânză și sau marcajele albe sunt, de asemenea, văzute în combinație cu aceste culori.

Speranța de viață: 12 până la 14 ani

Caracteristicile terrierului american Staffordshire

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăMediu
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu
1:53

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre Friendordshire Terrier american prietenos și tratabil

Istoria terrierului american Staffordshire

Rădăcinile americane Staffordshire Terrier pot fi urmărite în Anglia din secolul al XIX-lea. Bulldogii și terrii din timp au fost traversați pentru a crea un câine care poseda atribute dorite ale fiecărei rase. Rezultatul a fost un terrier agil și energic cu perseverență și încredere asemănătoare buldogului. Rasa a fost inițial numită câine de taur și terrier, jumătate și jumătate, sau câine groapă. În cele din urmă, a devenit cunoscută în Anglia ca Staffordshire Bull Terrier. Din păcate, câinii au fost cei mai frecvent utilizați pentru lupte - deși luptele de câine a fost interzis în Regatul Unit în 1835, a continuat să înflorească deoarece interdicția a fost dificil de aplicat.

Câinii de taur și terrier au venit în Statele Unite la sfârșitul secolului al XIX-lea, unde au devenit cunoscuți sub numele de groază Pit Bull și apoi teritoriul american de taur. Deși există unele dezacorduri cu privire la detalii, se spune că acești câini nu au fost folosiți pe scară largă pentru luptele de câine, cum ar fi strămoșii lor, dar au fost mai frecvent utilizate pentru munca generală a fermei, vânătoarea și compania. Odată cu trecerea timpului, rasa a fost dezvoltată în câini mai înalți cu construcții mai mari decât omologii lor de engleză. Rasa a fost înregistrată la AKC în 1936 ca Terrier Staffordshire. Numele a fost schimbat în 1972 pentru a face diferența între versiunea mai scurtă și mai mică în limba engleză (astăzi Staffordshire Bull Terrier). Astăzi, cele două sunt piese de câine complet separate.

American Staffordshire Terrier Care

Stratul foarte scurt, neted al personalului AM necesită puțin mai mult decât Îngrijirea de rutină. Această rasă tinde să scape la o rată scăzută până la moderată. Cu toate acestea, vărsarea are tendința de a crește sezonier. Deși unii personal al AM își va purta unghiile în mod natural de mers pe jos, cel mai mult nevoie de regulament Trupe de unghii pentru a-și păstra picioarele sănătoase. Dați personalul dvs. am Baie după cum este necesar pentru a menține pielea și haina curată și sănătoasă.

Personalul AM este o rasă de câine atletic cu o cantitate mare de energie, deci rutină exercițiu este foarte important. Cu toate acestea, fiți precauți să nu exagerați în vreme mai caldă, deoarece rasa poate fi sensibilă la căldură. Personalul AM va beneficia în special de Dog sport care le provoacă mental și fizic. Indiferent de tipul de exercițiu, asigurați-vă că este furnizat aproximativ de două ori pe zi sau mai mult. Fără o priză adecvată pentru toată energia, un personal al AM poate deveni distructiv, hiperactiv sau poate dezvolta altele Probleme de comportament.

Ca și în cazul oricărei rase de câine, o pregătire adecvată este o necesitate. Aceasta este o rasă de câine destul de inteligentă, care poate fi încăpățânată, urmând propria voință, dacă este permisă. Prin urmare, Instruirea cu ascultare este esențială pentru a vă gestiona personalul AM. Instruirea va stimula încrederea câinelui dvs. și va oferi structura. Din cauza faptului că Pit câinii de tip Bull sunt în mod obișnuit înțeleși greșit și chiar în mod greșit portretizat, unii oameni se vor teme de un personal am. Formatorii de câini și profesioniștii din domeniul animalelor recomandă adesea ca personalul să fie complet Canina certificare a cetățenilor ca un pas adăugat în Proprietatea de câine responsabilă.

În ansamblu, terrierul american Staffordshire este profund afectuos, intens prietenos și cu bucurie energic. Rasa poate deveni un tovarăș iubitor pentru multe tipuri de gospodării active. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că personalul AM are o putere puternică de pradă și o istorie a luptelor de câine, deci ar trebui să fie supravegheată și introdusă cu atenție atunci când se întâlnește alte animale și copii mici. Cu toate acestea, cu pregătire și socializare adecvată, rasa se poate înțelege foarte bine cu copiii și chiar și alte animale de companie. Terrierul american Staffordshire este cunoscut pentru a forța o legătură puternică cu familia sa - poate deveni un animal de companie loial și prieten pentru viață.

Probleme comune de sănătate

La fel ca trăsăturile de personalitate și aspect pot fi asociate cu o rasă de câini, anumite probleme de sănătate sunt moștenite, de asemenea. Crescători responsabili Aveți grijă să mențineți cea mai mare Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin probabil să moștenească condițiile de sănătate. Cu toate acestea, unele probleme de sănătate ereditare pot apărea în Terrierul American Staffordshire. Următoarele sunt câteva condiții pentru a fi conștienți de:

Dieta și nutriția

În general, teritoriul american Staffordshire au nevoie de o proteină ridicată, o dietă cu cereale scăzute, care ajută la prevenirea diareei și umpluturii. Alegeți un aliment cu animale de companie din față care este formulat pentru un câine de dimensiuni medii la dimensiuni mari. Asigurați-vă întotdeauna că au apă curată și proaspătă pentru băut. Cu toate acestea, se așteaptă ca dieta lor să aibă nevoie - inclusiv cantitatea și frecvența cu care le hrăniți - să se schimbe în timp ce vârstele. Lucrați cu medicul veterinar pentru a afla un plan de dietă individualizat pentru câinele dvs.

10 cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active
PROS
  • Bun-naturat, jucaus si sociabil

  • Intens loial și un ceas mare

  • Inteligent și ușor instruit

Contra
  • Necesită o socializare intensă

  • Poate arăta agresiune față de alți câini

  • Cere o mulțime de exerciții energetice

American Staffordshire Terriers vs. Tauri de pit

Oamenii se întreabă adesea care este diferența între American Staffordshire Terrier și un taur de pit. În primul rând, Nu există nici o rasă numită un taur de pit. Există totuși o rasă numită American Pit Bull Terrier. Nu este recunoscut de Clubul American Kennel, dar este recunoscut de Clubul Continental Kennel și Clubul Kennel United. În general vorbind, American Staffordshire Terrier este aproape aceeași rasă ca și terrierul american Pit Bull Terrier. Astăzi, principala diferență este în aparență. Terrierul american Staffordshire este crescat în parte pentru conformarea AKC și este conformă cu un standard mai strict, în special în domeniul mărimii. În schimb, American Pit Bull Terrier este mai des creat ca un câine însoțitor și are variante mai mari în dimensiune (o gamă de 30 până la 90 de lire) și alte trăsături fizice.

Unde să adoptați sau să cumpărați un terrier american Staffordshire

Verificați adăpostul local de animale și grupurile de salvare pentru terrii americani Staffordshire care au nevoie de case. O serie de grupuri de salvare la nivel național pentru personalul AM oferă resurse online pentru a găsi un câine, inclusiv:

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Înainte de a vă decide dacă American Staffordshire Terrier este câinele potrivit pentru dvs., asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări. Discutați cu alți proprietari americani Staffordshire Terrier, reputația americană Staffordshire Terrier Breeders și grupurile americane de salvare Staffordshire Terrier pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra.

Există o întreagă lume a potențialului rase de câini acolo - cu un pic de lege, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American staffordshire terrier: profil de rasa de caini