15 Rase de câine înspăimântătoare care vor păstra criminali din proprietatea voastră

15 rase de câine înspăimântătoare care vor păstra criminali din proprietatea voastră

Unul dintre motivele pentru care sunt câinii de încredere sunt că canini sunt foarte capabili să le protejeze și de proprietatea lor. Câinii de protecție și de protecție sunt câini înfricoșători, dar sunt indispensabili și un avantaj semnificativ pentru oameni. Cei care au intenția criminală se tem întotdeauna de încurajarea proprietății care au câini care sunt mai mult decât gata să-și apere gazonul și familia. În acest articol, vom discuta rasele canine care se intimidiază încă dornici și capabile să fie cele mai bune rase de protecție.

Ce face un câine de protecție excelent, înfricoșător?

În timp ce aspectul este, de asemenea, cheia în descurajarea intrușilor din proprietatea dvs., există și alte atribute semnificative care fac un câine bun de protecție. Iată factorii importanți.

  • Fizic

Te-ai întrebat vreodată de ce Pit tauri arata atat de impunatoare? Acest lucru se datorează lor Construirea musculară, capete mari și a maxilar puternic. Aceste caracteristici combinate rezultatul unei canine care este destul de înfricoșător.

  • Dimensiune mai mare

Cei mai mari câini de căutare sunt adesea mai mari și aceasta este o amenințare la adresa câinilor și a oamenilor mai mici.

  • Dispoziţie

Acesta este probabil atributul pe care trebuie să-l acordați cel mai mult Rase de câine mai mici ca Yorkshire Terriers nu se tem că a pus o luptă când a provocat. Un temperament mediu combinat cu un nivel scăzut, amenințător mârâi și dinții lui Bared este o imagine care poate înspăimânta cu siguranță intrușii.

  • Latra

O lovitură latra De la A caine de paza În mod obișnuit înseamnă că cineva ar putea fi în incintă. Protecția și câinii de protecție au de obicei laturi în gât care vor păstra prowlelele la Bay.

15 lista de rase de câine înfricoșătoare

Câinii sunt creaturi inteligente, absolut dedicat oamenilor lor și fac pentru cea mai bună companie. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de faptul că înainte ca câinii să fie domestici, erau animale sălbatice și nu au fost făcute exact să se intersecreze cu oamenii.

Am auzit și am citit despre cazurile raportate de canini lovind alți indivizi și uneori, chiar și maeștrii lor. Astfel, este esențial să ne conștientizați responsabilitățile noastre de proprietari de câini. Trebuie să fim conștienți de pericolele că câinii intimidați pot impune noi și alte animale dacă nu sunt manipulate în mod corespunzător. Câinii din această listă sunt într-adevăr înfricoșători dacă nu erau instruiți și disciplinați cu atenție. Dar, din nou, dacă vrem să avem canini loiali și iubiți în mijlocul nostru, trebuie să ne ocupăm cu grijă, fermitate și dragoste.

Rottweiler

Rottweiler

Rottweilers sunt doggo-uri mari negre cu evidențieri luminoase distincte pe muzzle și abdomen. Cele mai multe rotile au un comportament pașnic, plăcut, dar amintiți-vă că acești secole canini înainte de a deveni câini antagoniști, asertiv. Rottierele sunt destul de puternice și au o mușcătură mare, protejând întotdeauna gazonul și familia lor.

Perro de presa canario

Perro de presa canario

Rasa Perro de Presa Canario a fost suportată în Insulele Canare. Ele sunt, de asemenea, numite mastifful canary. Aceste mutts sunt recunoscute datorită urechilor lor considerabile și droopie. Mastifii canari pot crește pentru a fi masiv canini, sunt destul de puternice și pot fi periculoase atunci când sunt amenințate sau protejând familia lor. Instruiți corect, ei ajung să fie uimitor de prietenii.

Dobermann Pinscher

Dobermann Pinscher

Această rasă de câine germană este un câine inteligent, care este destul de agil, absolut loial și poate fi instruit pentru a realiza sarcini de protecție. Acești câini prezintă o dispoziție agreabilă și sunt jucăuși, dar pot fi foarte agresivi dacă trebuie să fie. Din cauza puterii lor, atacurile lui Dobermann Pinscher poate fi mortală. Prin urmare, ele sunt întotdeauna incluse în listele mari de câini înfricoșătoare.

Pitbull

Pitbull

În legătură cu o postare: Puppies Pitbull de vânzare

Pitbull este o rasă britanică adorată de mulți iubiți de câini din întreaga lume. Una dintre cele mai distinctive caracteristici este gura lor largă, ceea ce face ca acești doggo să arate ca și cum ar fi rânjit tot timpul. Bullies sunt de obicei de culoare maro, cu o împrăștiere a marcajelor albe, dar această colorare variază din cauza creșterii selective. Tauri de pit Sunt canini amiabili, veseli și dulci, dar, din păcate, aceste doggi pot prezenta o dispoziție agresivă. Acest lucru se datorează faptului că au fost crescute selectiv pentru a fi utilizate pentru Dogfighting. Pit Bulls sunt, de asemenea, pe o mulțime de incidente de atac legate de canin din întreaga lume. Faceți-vă cercetările despre lupta împotriva raselor de câine înainte de a obține unul și le-ați instruit în mod corespunzător pentru a-și reduce instinctul ucigașului.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru pitbulls

Wolf / Hybrid de câine

Wolf / Hybrid de câine

Wolf și hibrizii de câini au venit din cauza aparițiilor naturale sau prin intermediul unei proceduri de reproducere. Wolf și hibrizii de câine oferă adesea blănuri mai lungi, împreună cu o lovitură de nuanțe gri, negru sau alb. Este adevarat ca Câinii au venit de la lupi Dar acesta din urmă este încă un animal sălbatic. Astfel, hibrizii de lup / câini pot fi foarte agresivi și de protecție a familiei sau a teritoriului lor.

FILA BRASILEIRO

FILA BRASILEIRO

De asemenea, cunoscut sub numele de Mastiff brazilian, FILA BRASILEIRO este un câine puternic care a fost în primul rând în Brazilia. A fost instruit să servească ca un câine de lucru. Aceste canini caracterizează muzzle întunecate, urechi lungi de saggy, marcaje întunecate pe tot corpul lor și blană brună de culoare deschisă. Odată pregătit și complet conștient de locul său în familie, mastiff brazilian face pentru un partener minunat, minunat. Amintiți-vă totuși că ei posedă o mușcătură periculoasă și vor arăta devotamentul și apărarea acerbă pentru familia lor odată provocată.

Ciobănesc german

Ciobănesc german

Unul dintre cele mai frumoase și unice dintre rasele de câini este ciobănesc german. Păstorii germani au în mod obișnuit blană maro, negru sau brun deschis. Bunul bine instruit sunt blânde și drăguțe de jucat cu. Dar amintiți-vă că acești canini sunt, de asemenea, una dintre cele mai inteligente și mai inteligente agresiv între rase. Acesta este motivul pentru care acestea sunt frecvent luate de forțele de apărare și de poliție - sunt capabile să miroasă și să detecteze o gamă largă de articole și substanțe, sunt înfricoșătoare loiale și fără compromisuri.

Chow Chow

Chow Chow

Aparițiile pot fi înșelătoare uneori - acest lucru este deosebit de adevărat cu chows, una dintre cele mai vechi dintre rasele de câini. Această origine adorabilă a puffball grindină din nordul Chinei, domesticite de la Imperiul Tang. Cele mai distinctive mărci ale chow-ului sunt limbile lor întunecate, fața rotundă, blană, ochii mici și cozile curbate. Aceste doggi sunt jucaus și bune, dar au tendința de a lovi oamenii neprovocați. Chows sunt de fapt una dintre cele mai raportate rase de câine care mușcă oamenii.

Tosa inu

Tosa inu

Continuarea acestei liste a celor mai răi câini este Tosa inu. Tosa inu este adesea denumită mastiff-ul japonez, un câine de luptă care a fost primul din Japonia. Este agresiv și are o tendință de a ataca animalele mai mici, astfel încât aceasta nu este rasa pentru dvs. dacă aveți alți câini sau pisici în jur. În timp ce Tosa inu nu a fost instruit să acționeze ostil oamenilor, este destul de puternic și agil. Deci, asigurați-vă că sunteți conștienți de responsabilitățile dvs. dacă doriți să adoptați această rasă. Garantează că câinele este extrem de socializat, instruit și ținut sub control. Trebuie să fii suficient de asertiv pentru a instrui în mod corespunzător această canină acerbă.

American Bulldog

American Bulldog

Bulldogii americani au mers aproape dispărut înapoi în ziua, dar datorită eforturilor unui Ioan D. Johnson, această rasă atât de puternică, dar puternică, a fost salvată. Americanii de agresori sunt puternici, au un corp muscular cu culori de blană care variază de la alb la un maro mai întunecat. Acești canini sunt foarte încrezători, geniali și ascultători, dar arată agresiune și atac atunci când sunt amenințate.

Dogo Argentino

Dogo Argentino

Dogo Argentino, De asemenea, cunoscut sub numele de mastiful argentinian, a fost crescut exclusiv pentru vânătoarea mare de jocuri. Aceasta este o canină puternică, neînfricată, care posedă energie considerabilă, dar prezintă, de asemenea, o natură pașnică la domiciliu. Datorită ființei lor caine de vanatoare, majoritatea câinilor sunt destul de predispuși la Chase după ce animalele mai mici. Dacă intenționați să adoptați un dogo, mai întâi le-ați antrenat și socializat bine pentru a împiedica acești vânători plini de sperietori sau distrugă animalele mici.

Boerboel

Boerboel

Boerboel este o canină inteligentă, dominantă pentru a proteja proprietatea. Această rasă este destul de puternică, validă, încrezătoare și cu totul receptivă atunci când vine vorba de amenințări. Pentru a evita atacurile, asigurați-vă că vă păstrați ochii pe Boerboel dacă aveți alți oameni din jurul casei. Introducerea lor în întreaga familie, prietenii și alte animale de companie vor ajuta, de asemenea, să-și îmbogățească agresiunea.

Cane Corso

Cane Corso

Cane Corso originat din partea sudică a Italiei. Acest copil de blană are o dispoziție solidă, calmă, cuplată cu o forță care face ca rasa să fie un câine de protecție ideală. Casa Corso este, de asemenea, foarte bună la vânătoarea mare joc. Formarea corectă este necesară în special pentru această rasă, mai ales dacă aveți alte animale de companie acasă.

Mastiful tibetan

Mastiful tibetan

Pentru unii, mastiful tibetan poate arăta ca un câine înfiorător, dar majoritatea oamenilor îi admiră pentru construirea și statura lor uriașă; Sunt ca leii platoului tibetan. Cu toate acestea, nu este playma perfectă dacă sunteți după unul; Câinele este în mod special crescat pentru paza turmei, familiei si teritoriului. Acestea sunt câini înfricoșători independenți, feroce și devotați care au o voință puternică de a-și apăra gazonul și familia până la sfârșit. În ciuda acestei mărimi a acestei rase, ele sunt perfect agile și capabile sărind și scalate 6-ft. Garduri. Astfel, pregătirea și manipularea corectă a acestor blănuri cu grijă este întotdeauna o sarcină crucială pentru proprietarii săi.

Boxer

Boxer

Boxerii au fost crescuți mai întâi în Germania și au venit de la vechea rasă de buldog engleză. Ei au blană maro, albă sau neagră, cu marcaje întunecate sau de culoare deschisă în jurul urechilor lor. Acești canini drăguți sunt inteligenți, energici și întotdeauna pregătiți pentru un joc. Cele mai multe dintre ele au dispoziții blânde, dar ele pot fi destul de teritoriale și protectoare, întotdeauna gata să protejeze atât familia, cât și gazonul.

Câini de protecție și câini de protecție: Diferențele

Toți suntem destul de protejați de casa și proprietatea noastră de aceea instalăm cele mai recente sisteme de alarmă în jurul teritoriului nostru. Cu toate acestea, aceste sisteme uneori nu sunt suficiente. Pentru majoritatea proprietarilor de case, având un câine de gardă bine pregătit, este o decizie solidă, deoarece câinii sunt perfect capabili și gata să-și apere casa și familia. Înainte de a obține unul, trebuie să fiți conștienți mai întâi că există o diferență între un câine de protecție și un câine de protecție. Iată câteva dintre elementele de bază despre aceste tipuri de canini.

Câinele de protecție

Câinele de gardă este special instruit pentru a servi ca un câine de lucru. Nu este un animal de companie. Ele sunt utilizate în cea mai mare parte ca câini pentru unitățile K-9 ale militare și poliției. Datorită naturii câinelui de gardă, acest tip de canină nu poate opri toate formarea pe care au învățat-o. Câinii de gardă sunt capabili să servească în 3 nivele de securitate.

  • Alarma

Câinii folosiți pentru scopuri alarmante sunt de obicei mari în dimensiune și statură cu o coajă intimidantă, adâncă. Câinele va lăuda când este amenințat, dar nu va ataca. Coaja sa este suficient de puternică pentru a opri interlotele.

  • Santinelă

Câinii de gardă folosiți în scopuri Sentry sunt adesea plasate în afara unor proprietăți mai mari, cum ar fi șantierele navale sau depozitele. Ei sunt liberi să se plimbe fără proprietarii lor și au fost instruiți în mod special pentru a ataca intrușii.

  • Atac

Câinii de atac sunt practic instruiți să lovească și chiar să omoare intruși dacă manipulatorul său îi dă oricare dintre aceste comenzi. Ele sunt adesea folosite ca militare câini de serviciu sau ca parte a unităților K-9 ale poliției. Câinii care au fost instruiți să servească acest scop nu sunt adecvați ca animale de companie.

Câinele de protecție

Câinii de protecție sunt de obicei câini de familie; ei sunt instruiți să protejeze familii din amenințări. Protecția populară de protecție a câinilor includ păstorul german, schnauzers gigant, pinchers Dobermann și Rottweilers. Toate rasele menționate sunt extrem de dedicate familiei lor, fără teamă și protectoare. Cu o pregătire adecvată, câinii de protecție sunt sociabile și pot ajunge împreună cu copiii, alte animale, rude, prieteni și vecini.

Pentru a promova câini de protecție bine instruiți, formatori ar trebui să ia în considerare natura acestor rase pentru a proteja. Câinii de protecție ar trebui să treacă printr-o pregătire a ascultării și trebuie să fie conștienți de poziția lor în rangul și dosarul familiei. Ratele de câine menționate pot fi dominante, astfel este esențial ca proprietarul să se stabilească ca alfa. În afară de Instruire, De asemenea, acești câini au nevoie de o mulțime de activități stimulative fizice și psihice pentru a Curborează plictiseală și agresiune neadevărată.

Astfel, diferența principală dintre un câine de protecție și un câine de protecție este pregătirea implicată. Dacă v-ați stabilit în cele din urmă pe ceea ce doriți de la canina dvs., atunci este recomandat să căutați ajutorul unui profesionist pentru formarea adecvată necesară pentru a realiza locul de muncă.

Întrebări frecvente pentru câini de protecție

Una dintre preocupările de care aveți nevoie pentru a aborda la domiciliu este propria dvs. securitate personală. Indiferent dacă zona în care locuiți are o rată ridicată a criminalității sau este practic fără crimă, este recomandat întotdeauna să investiți într-un sistem de protecție bun. Având un câine de protecție nu numai că aveți un tovarăș de partea dvs. în permanență, dar un aliat defensiv defensiv, dispus să vă protejeze pe tine și de proprietate. Aici sunt întrebări frecvente de protecție a câinelui cu răspunsurile de care aveți nevoie.

  • Sunt câini de protecție de obicei ostili?

Un câine de protecție care a suferit o pregătire excelentă este sociabil și poate ajunge împreună cu alte persoane și animale de companie. Un câine bine pregătit va aștepta comenzile omului său înainte de a fi lovită la o amenințare.

  • Va fi o coajă de protecție la fiecare persoană care apare pe proprietatea mea?

Această situație va fi determinată de tipul de formare a câinelui a suferit. Antrenorii de câini de protecție excelentă pot consolida o înclinație înnăscută de canin pentru a modifica formarea bazată pe setarea sau situația clientului.

  • Sunt câini de protecție recomandabili pentru familii cu copii?

Există rase de câine care sunt destul de răbdători cu copii. Adresați-vă ajutorul unui formator competent și experimentat pentru a garanta că canina se va întâlni cu cei tineri. De asemenea, este esențial să vă învățați copiii cu privire la eticheta de câine și responsabilitatea. Asigurați-vă că acordați atenție copiilor dvs., ori de câte ori sunt în jurul câinilor.

  • Este bine ca câinele meu de protecție să trăiască în interiorul casei?

Caninii care servesc ca câini de protecție cum ar fi Rotties, ciobanii germani și schnauzers giganți sunt destul de compatibile și se adaptează ușor. Ei pot trăi oriunde, de la o fermă la un apartament orașului.

  • Va ataca câinii de protecție fără comanda proprietarilor?

Un câine de protecție care a suferit o pregătire excelentă va mușca sau ataca numai la comandă.

  • Există legile legate de câinii de protecție?

Acest lucru este important deoarece există orașe specifice care necesită o anumită înregistrare pentru acest tip de canină. Există, de asemenea, zone care restricționează anumite rase de câine. Deci, dacă doriți să obțineți un câine de protecție, asigurați-vă că ați făcut cercetările dvs. și ați verificat cu birourile dvs. și birourile regionale pentru ordonanțele și legile legate de câini.

Acest lucru se încheie discuția noastră despre cele mai înspăimântătoare de câini. Acești băieți răi sunt o grămadă de teamă care sunt super-loiali proprietarilor lor. Amintiți-vă, un băiat bun și o pregătire adecvată merge mână în mână. Dacă doriți cea mai bună securitate a casei și a familiei, un câine de protecție bine pregătit vă va ține în siguranță.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Rase de câine înspăimântătoare care vor păstra criminali din proprietatea voastră