Un câine pentru protecție personală: 6 lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în primul rând

Adoptăm câini din mai multe motive: S-ar putea să ne dorim compania, un partener de jogging sau altcineva care să aibă grijă de; S-ar putea să căutăm să salvăm o viață și poate plasament un caine. Unii proprietari viitoare, pe toate acestea, pot căuta, de asemenea, un câine pentru protecție personală - un partener loial să meargă noaptea sau să păzească casa.

Adoptarea unui câine pentru propria dvs. protecție sau casa dvs. nu este mai puțin frecventă, dar este, de asemenea, atât de simplă. Din cauza tendinței oamenilor de a adopta un anumit tip de mai puternic și mai mult mai mult Rase agresive, Acești câini pot fi uneori un pericol pentru ei înșiși, alți oameni și animale dacă nu sunt ridicate, instruiți și socializați în mod corespunzător.

Este deosebit de important pentru a avea grijă de adoptarea și procesul de instruire pentru cineva care nu poate face față unui câine mare, puternic, potențial agresiv. De exemplu, dacă sunteți o femeie de mici tenul care caută să obțină un partener canin pentru protecție personală, pregătiți-vă bine în avans, știți ce să vă așteptați și asigurați-vă că vă puteți ocupa de câinele numai cu comenzi verbale singure.

De asemenea, citiți: 14 cel mai bun ceas de ceas și de pază

Un câine pentru protecție personală
6 lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în primul rând

Adoptarea unui câine de gardă

1. Care Într-adevăr Are nevoie de un câine de gardă?

În timp ce literalmente oricine poate păstra un câine de gardă proprie, există unii proprietari care pot avea un caz serios pentru a lua în considerare un câine pentru protecție personală. De exemplu, cei care trăiesc în cartiere proaste, departe de răspunsul la poliție rapidă și, în general, frică să nu se poată proteja.

Oamenii care sunt orbi sau surzi au mai multe șanse să cadă victimă a intrușilor. O persoană care este orb poate avea un sentiment sporit de auz și ar putea să-i spună dacă cineva intră în casa lor, dar nu este nici o modalitate de a ști dacă individul are o armă sau cât de aproape ar putea fi în proximitate. Un câine de gardă nu este numai capabil să vă avertizeze cu o coajă sau o mârâie, dar sunt, de asemenea, capabili să vă apere ar trebui să faceți o mișcare.

2. Trebuie să fiți în control în orice moment

Ați văzut vreodată un videoclip de știri al unui polițist care urmărește un suspect cu un câine de poliție K-9, iar K-9 captează în cele din urmă? Iată una. În majoritatea cazurilor, acesta este punctul în care suspectul dă fie în frică, fie - ca și în videoclip - se termină cu un braț încuiat în fălcile unui păstor german. După cum puteți vedea, dacă câinele este instruit în mod corespunzător, el va renunța la comandă.

Uneori, acesta este ceea ce ar putea fi așteptat de la gardianul tău ".& # 8221; Dar, pentru că este puțin probabil să fie un câine antrenat de poliție, au existat cazuri în care câinele de protecție nu eliberați brațul sau piciorul, rămânând blocat și chiar lansați-l, răniți grav persoana. Un incident ca acesta ar putea duce la acuzații depuse, împreună cu eutanalizarea câinelui pe motiv că acestea reprezintă o amenințare pentru alții, ceea ce nu este neapărat inexactă dacă animalul nu respectă comenzile în orice moment.

Înainte de a vă gândi să obțineți un câine pentru protecție personală, asigurați-vă că sunteți gata să fiți un lider ferm care poate neutraliza rapid și eficient orice situație proastă. Acest lucru necesită instruire atât pentru dvs, și Canina dvs. de protecție cum ar fi explicată în acest articol. Chiar dacă ați deținut un câine de ani de zile, probabil că trebuie să luați un curs pentru a vă lustrui abilitățile de conducere și pentru a manipula un animal care are o sarcină specifică de protecție.

3. Asigurați-vă că aveți câinele drept pentru a efectua slujba

Asigurați-vă că aveți câinele drept pentru a efectua slujbaNu fiecare canină va face un câine mare de gardă, chiar dacă sunt "corect și # 8221; rasă. În timp ce vă puteți duce din punct de vedere tehnic la adăpostul local de animale pentru a vă găsi viitorul însoțitor, acest lucru este probabil unul dintre acele cazuri în care acesta nu este întotdeauna cel mai bun loc pentru adoptarea unui câine.

Mulți câini la salvarea animalelor au experimentat un fel de traume în viața lor și, în timp ce unii se adaptează destul de bine atunci când sunt plasați într-un mediu structurat, experiențele trecute rămân cu animalul pentru tot restul vieții lor. Ar putea interfera cu pud-ul dvs. următoarele comenzi sau de a face o situație foarte sensibilă.

Acestea fiind spuse, este încă posibilă adoptarea unui mare câine de protecție de la un adăpost de animale, cu condiția să faceți suficientă cercetare și obțineți ajutorul personalului, căruia trebuie să vă explicați motivul dvs. specific pentru adopție.

De asemenea, chiar dacă sunt greu de găsit și adopt, ia în considerare o pensionare Câinele de poliție K-9; câțiva ani de datorie le-au dat condiții suficiente pentru a înțelege ce fel de protecție este adecvată și ceea ce nu este. Veți avea mai puțin o șansă pentru a avea loc.

4. Trebuie să fii atent cu oaspeții casei

Câinele dvs. de gardă ar trebui să aibă calități supuse atunci când prietenii și familia vii să viziteze. In timp ce orice rasa poate fi instruită pentru a îndeplini anumite abilități, veți dori să căutați un câine de gardă cu calități mai calme, mai multe alerte.

Dobermans, de exemplu, în ciuda modului în care acestea ar putea fi portretizate în filme, sunt o rasă blândă și relaxată, care este rapid să răspundă la comandă. Se știe că au o abordare delicată atunci când vine vorba de copii mici, rambunptioși și de obicei sunt ușor de făcut în jurul adulților cu care se familiarizează. Cu toate acestea, sunt, de asemenea, o rasă foarte inteligentă care sunt apt la acest tip de loc de muncă.

Perioada introductivă trebuie efectuată după adoptarea câinelui și, în timp ce este instruit pentru a crea o înțelegere a limitelor din jurul casei și, din nou, când oaspeții vin peste. Introduceți animalul dvs. către oaspeții din afară pe pridvorul dvs. sau în curte mai întâi. Lăsați câinele dvs. să aibă un miros și să fie sigur că le-ați corectat când trebuie să dea spațiu sau să practice mai bine maniere.

Când faceți acest lucru, rămâneți fermi și asigurați-vă; Nu există niciun motiv să se teamă de o întâlnire între canin și oaspeții casei dvs. Atâta timp cât sunteți confortabil și știți că vă puteți ocupa de câine și vă simțiți clar că vizitatorii dvs. vor fi respectați și primiți, câinele dvs. de gardă se va simți prea confortabil.

5. Ia în considerare utilizarea dimensiunii ca un factor de descurajare

Ia în considerare utilizarea dimensiunii ca un factor de descurajareCând ai pus în perspectivă cât de multă responsabilitate, formare și temele se îndreaptă spre obținerea unei canine de protecție, întregul proces devine un pic intimidant. Dacă nu vă simțiți că sunteți pregătiți pentru un câine de pază, care poate necesita mult mai mult decât o cantitate medie de formare (precum și cursuri pentru dvs.), de ce să nu încercați un gigant blând?

Cu cât câinele este mai mare, cu atât este mai puțin probabil ca cineva să se încurce cu animalul. Rase mari Ca și Marele Danezi sunt câini mari, bătrâni, iubiți și, în general, au o perspectivă pozitivă ca câine de familie. Datorită mărimii lor, oamenii se gândesc de două ori înainte de a provoca unul sau propriul lor. Să nu mai vorbim, ei au o coajă adâncă și înfundată și mârâie.

6. Comenzile de bază și socializarea sunt esențiale

Indiferent unde se află în formarea lor, stați și șederea ar trebui să primească întotdeauna cel mai accentuare cu câinele de protecție. Este fundamentul controlului asupra animalului. Dacă nu pot respecta aceste reguli de bază, ei nu vor putea să mențină în siguranță intruși la Bay. Câinii care sunt ajustați la aceste comenzi sunt, de asemenea, mai probabil să dea drumul oamenilor pe care tu do doriți să veniți și să petreceți seara cu dvs.

Dacă este posibil, încercați să obțineți prietenii și familia dvs. să participe la "pachetul" dinamică, mai ales dacă vin frecvent. Lăsați-i să ofere pupului dvs. tratează ca recompense pentru a urma și comenzile lor. Sigur, vrei un câine de protecție, dar vrei, de asemenea, un câine care este în ușurință, nu anxios de fiecare persoană pe care o întâlnesc și face parte din familia ta.

Amintiți-vă că canini sunt creaturi sociale și oameni-plăcută. Toți câinele tău vrea să știe că ești fericit și că fac o treabă bună. Vrei să cunoască diferența dintre cineva care încearcă să se rupă în comparație cu un vecin prietenos venind să ia prânzul. Deci, păstrați abilitățile de socializare și de formare ascuțite în orice moment - atât a ta, cât și câinele tău.

Citiți următorul: 35 de rase de câine de pază

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Un câine pentru protecție personală - cele 6 lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în primul rând

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un câine pentru protecție personală: 6 lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în primul rând