Cum de a alege proprietatea potrivită pentru creșterea corilor

Visați să vă dețineți propriul dvs. stabil sau, probabil, dețineți un loc în care vă puteți păstra cai în curtea din spate? Există multe lucruri de luat în considerare la cumpărarea unei proprietăți pentru cai. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți cont atunci când căutați casa perfectă pentru dvs. și calul dvs.

01 din 07

Locație

Acest lucru poate părea evident, dar locația noii dvs. case în comparație cu locul în care lucrați și unde faceți cumpărături este o considerație importantă atunci când alegeți o proprietate de cai. Comutarea necesită o mulțime de cheltuieli și timp. Numai timpul vă va lăsa cu mai puțin să petreceți cu caii și mai puțin timp pentru a menține proprietatea mai substanțială pe care o trăiți. Chiar și cumpărăturile pot deveni mai multe lucruri dacă aveți nevoie să conduceți un drum lung pentru a obține alimente. Luați în considerare și distanța de la lucruri precum furnizorii de servicii medicale, divertismentul, băncile și alte facilități.

Dacă sunteți de pe calea bătută, acea banda de mile-lungime poate părea fermecător retrasă la început, dar veți ajunge la lucru la timp sau va fi medicul veterinar și Farrier să fie capabili să intre în zăpadă în timpul iernii, sau este subacvatic în ploi abundente? Va un drum îngust și înfășurat cu șanțuri abrupte să fie un coșmar dacă aveți nevoie să traiați o remorcă de cai sau să aduceți o încărcătură de vagon de fân în? Alegerea unei locații este, de asemenea, esențială pentru traseu care doresc acces ușor la trasee.

  • 02 din 07

    Acreagei

    În multe domenii, vor fi legile care guvernează câți cai pe care îl aveți pe acru. Legile de acest fel există din diferite motive, dar, în principal, ele sunt de a sprijini utilizarea sănătoasă a terenurilor și prevenirea aglomerației. Chiar și fără legile, suprafața recomandată a pășunilor pentru a susține un cal este 2.5 hectare.

    Dacă solul tău este stâncos, uscat sau mlaștină, acreage nu contează pentru că nu va fi o pășune bună, dar caii tăi vor avea nevoie de multă cameră pentru a vă deplasa.

    Pe proprietăți mai mici, veți avea cu siguranță să vă completați dieta de cal cu bună fân pentru a compensa lipsa de iarbă de pășune. Deci, faceți unele cercetări, astfel încât să fiți conștienți de legile care dictează câte cai și alte animale pe care le puteți păstra.

  • 03 din 07

    Zoning

    Zonarea terenurilor poate limita tipul de animale pe care le puteți păstra pe o proprietate. Chiar dacă vă puteți considera calul ca animal de companie, șansele sunt zonarea legilor o vor vedea ca fiind animale. Zonarea legilor pot fi modificate, dar ar trebui să cercetați cu atenție ordonanțele locale. Unele secțiuni ale noii dvs. proprietăți pot fi desemnate "protejate din punct de vedere ecologic."Acest lucru însemna că aceste zone nu pot fi atinse, inclusiv clarificarea unei căi pentru garduri, luând lemnul mort pentru focuri sau curățarea copacilor morți.

  • 04 din 07

    Geografie

    Mori abrupte sau mlaștini nu fac o pășune bună de cai! Acordați atenție în cazul în care locurile scăzute sau alte geografii dificile pot fi pe proprietatea dvs. de cai prospectiv.

    Examinați potențială proprietate de cal pentru terenul predispus la inundații din zonele de râu, zonele scăzute care sunt zone de captare pentru ploaie, stânci, zone cu pietriș, sol foarte acid sau lipsa de pete plate unde puteți pune clădiri, zone de parcare și o echitatie inel.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Viața plantelor

    Pășunile nemulțumite arată verde și luxuriante de la distanță, dar pe o inspecție mai atentă sunt pline de buruieni nedorite. Există o mulțime de plante nocive?

    Deși copacii roșii de stejar sunt minunați să se uite, frunzele lor sunt otrăvitoare pentru cai. Este posibil să se eludească problema prin situația paddocks și grajduri departe de copaci, și pentru asta, poate doriți să planificați înainte.

  • 06 din 07

    Întreținere

    În timp ce dețineți o proprietate mai mare este foarte atrăgătoare, știți că cumpărați și multe alte lucruri. Inspectați gardurile existente și construirea pentru siguranță. Verificați lucrurile cum ar fi conductele de apă și electrice în hambare sau hale. Ia notă de starea acoperișurilor. Verificați podelele și fundația vechilor hambare vechi, meteorologice folosite, cu anii mai buni decât hambarele goale. Ferret Out Domenii potențiale de probleme, astfel încât să puteți planifica soluția sau să treceți cu încredere proprietatea în sus.

  • 07 din 07

    Vecini

    Verificați vecinii. Cu noroc, veți avea vecini iubitoare de cai care sunt liniștiți și nu împrumută niciodată echipamente de gazon. Poate fi greu să întâlnești vecinii, dar vei putea să te uiți rapid la proprietatea lor cel puțin pentru a obține o idee despre cine s-ar putea să te ocupi de.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum de a alege proprietatea potrivită pentru creșterea corilor