10 Rase de câine musculare

10 rase de câine musculare

Câinii musculari au fost întotdeauna importanți din punct de vedere istoric în contextul de lucru. În aceste zile, suntem mai puțin dependenți de câini ca lucrători și mai mult ca tovarășii noștri în activități de agrement. Cu toate acestea, rasele de câine musculare rămân populare cu familiile ca măsură de descurajare - descurajatoare de infractori și burgari, de exemplu.

De asemenea, din ce în ce mai mult, proprietarii competitivi preferă să adauge stimularea propriei lor și viața câinilor lor, luând parte la concursuri, cum ar fi clădirea corpului canin și puterea caninei. Concursuri de tragere a greutății De exemplu, testați puterea și rezistența unui câine prin capacitatea sa de a trage greutăți grele din ce în ce mai mari pe distanțe. Acest lucru poate să sune din obișnuit, dar unii dintre câinii de pe lista noastră au o lungă istorie de a face acest lucru - au fost crescuți în mod intenționat pentru a ajuta proprietarii lor umani prin glisarea pradă, a sanilor și a căruțelor asupra distanțelor.

Alți câini de pe lista noastră au folosit mușchii lor pentru a prinde pradă sau a transporta greutăți pentru maeștrii lor. Dar indiferent de rolul lor inițial, factorul critic absolut când dețineți una dintre aceste rase musculare este o pregătire bună. Dacă nu este un pericol pe care mușchii i-ar putea obține câinele în necazuri. Deci, este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că oamenii din jurul dvs. sunteți ținut în siguranță și că și câinele dvs. este. Firme de formare bună și proprietate responsabilă îl va proteja de scenarii în care autoritățile ar putea interveni și de a-și decide soarta.

American Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terrier a fost 83 din SUARd Cel mai popular câine în 2017, conform listei Clubului American Kennel, dar sunt cu siguranță în primele zece când vine vorba de mușchi. De asemenea, cunoscut sub numele de Amstaff, acesta este un câine de energie medie, cu un aspect impunător, ceea ce le face foarte mult Câine de protecție eficientă. Strămoșii lor, totuși, au fost inițial crescute pentru vânătoare, Băițe și lupte pentru câini.

S-ar putea să vă gândiți că îi face necorespunzătoare ca un animal de companie de familie, dar având în vedere pregătirea corectă, ei vor arăta adorații oamenilor din jurul lor și sunt, în general, bune cu copiii. Sunt perfect fericiți fără alte animale din gospodărie, ci se vor amesteca dacă se socializează de la o vârstă fragedă. AKC descrie această rasă ca una care se dezvoltă când se simte ca o parte a unei familii, și, de asemenea, când va fi dat un loc de muncă, așa că veți găsi că AmStaff este destul de receptiv la antrenament. Are nevoie de o mulțime de exerciții zilnice, dar gândiți-vă cu atenție înainte de a lăsa această rasă de pe lesa în locurile publice. Ei pot arăta agresiune la câini ciudați, mai ales dacă cred că ei reprezintă o amenințare.

Statistici:

Rasa de câine Grupa: Terrier

Înălțime: 17 "-19"

Greutate: 40-60lbs

Lifespan mediu: 10-15 ani

American Staffordshire Terrier rasă musculară

Boxer

Un alt câine de dimensiuni medii, boxerul a fost inițial încrucișat de la vechiul buldog englez și bullenbeisser, o rasă acum extinsă. Cu mușchii solizi și o iubire a exercițiilor fizice, această rasă de lucru este, de asemenea, ridicată în inteligență, făcându-l un bun candidat pentru instruire. Statele Unite ale Americii 11a cel mai popular Câine în 2017, boxerul este prietenos, protejarea instinctivă a oamenilor este legată și arată răbdarea spre alții Câini mai mici și puii. Caninii mai mari, în special din același sex, poate fi o țintă pentru agresiune, totuși.

Instruit corect, boxerul face un câine de familie mare ca ea Iubește compania, uman sau altfel. Asigurați-vă că un câine tânăr nu este supra-exercitat în termeni de exercițiu, deoarece acest lucru ar putea deteriora oasele sale în curs de dezvoltare. Dar, odată ce a crescut complet, boxerul nu iubește nimic mai mult decât să iasă, să fugă și să se joace, făcându-i tovarăși buni pentru alergători și joggers. Ca mulți dintre Brachycefalice rase, acest câine nu-i va plăcea, totuși, căldură sau umiditate ridicată.

Musculatura lor a fost un avantaj pentru o serie de roluri în trecut, cum ar fi câini de serviciu în militari, câini de terapie și așa mai departe. De asemenea, sunt adesea concurenți puternici în ascultarea câinelui sau studii de agilitate și evenimente de flyball.

Statistici:

Grupa de rasă pentru câini: Lucrul

Înălțime: 21 "-25"

Greutate: 55-71LBS

Lifespan mediu: 9 - 15 ani

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru boxeri

Boxer rasa musculară

Doberman Pinscher

Doberman este clasificat ca o rasă medie și mare și este ridicată acolo în ceea ce privește popularitatea în SUA, ajungând la 16 ania Poziția pe lista 2017. Inițial crescuți să fie câini de protecție și tovarășii loiali, Doberman a fost clasificat ca unul dintre Cele mai inteligente rase de câine de către oamenii de știință pentru sarcini, cum ar fi învățarea, rezolvarea problemelor și comunicarea. Având în vedere formarea corectă, va răspunde, prin urmare, extrem de bine în ascultare și alte studii.

Impresia tipică a oamenilor de la Doberman este că este o rasă vicioasă și agresivă și sigur, moștenirea sa ca un câine de gardă înseamnă că are în trecut aceste trăsături. Dar creșterea de-a lungul anilor a moderat această tendință, iar Dobermanul tipic este acum mult mai uniform. Acesta este un câine care arată o loialitate ridicată față de proprietarii săi și este foarte bună cu copiii. S-ar putea să găsiți mai puțin toleranți față de alți câini și oameni ciudați, dar ca și cu multe rase, este totul până la antrenament. Dobermanul dvs. va avea nevoie de cel puțin două ore " exercitii zilnice, Deși, astfel încât acei mușchi puternici să vă păzească și familia dvs. vin la un preț!

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Duberrmans

Statistici:

Grupa de rasă pentru câini: Lucrul

Înălțime: 63 "- 72"

Greutate: 77 - 99LBS

Lifespan mediu: 9 - 12 ani

Doberman Pinscher Repere musculare

Kangal

Kangal este una dintre rasele mai rare de pe lista noastră, atât de mult încât să nu apară nicăieri în cei mai populari câini ai AKC în rândul proprietarilor din SUA. Dar dacă puteți găsi unul, sunt o bijuterie. Foarte independent și cu un instinct de protecție foarte puternic, Kangalul a provenit din regiunea anatoliană centrală a Turciei. A fost crescută ca un câine de animale, iar acei mușchi au fost construiți pentru a juca un rol gardian, protejând acuzațiile împotriva atacurilor de la lupi, șacali și urși.

Kangalul se încadrează în categoria de rasă a masticului, dar tinde să fie mai ușoară în construcție și are o mare agilitate și viteză, capabilă să ruleze până la 30 km (50 km). Cadrul mare al câinelui și haina dură într-o viață din trecut au protejat pielea de la mușcăturile de lupi.

Dar, în ciuda apariției sale puternice, Kangalul este calm în natură, foarte inteligent și capabil de acte extreme de curaj. Acesta va arăta proprietarului drept loialitate enormă și se știe că este mare și cu copiii. Urmăriți-vă că natură puternică independentă - veți avea nevoie de o voință puternică de ao instrui!

Statistici:

Grupa de rasă pentru câini: Lucrul

Înălțime: 30 "- 34"

Greutate: 110lbs - 185lbs

Lifespan mediu: 13-15 ani

Kangal Musuclar rasă

Rottweiler

Rottweiler este o rasă medie-mare sau mare. Scopurile sale originale au fost de a trage căruțele pe piață și la efectivele de animale. În trecut, au fost obișnuiți să se miște chiar și cei mai încăpățânați bovine și alte animale mari, câinele folosind corpul său ca un instrument pentru a conduce în mod esențial animalele fizic la locul în care vrea să fie. Astăzi, această rasă este alegerea populară pentru câinii de căutare și salvare, Câini de poliție și câini de gardă.

Ca fiind 8a cel mai popular câine pe lista AKC în 2017, te-ai aștepta ca Rottweiler să aibă niște calități frumoase pentru a merge alături de mușchii ei și într-adevăr o face. Printre numeroasele lor atribute sunt ascultarea și dorința lor de a lucra. Ei sunt, de asemenea, neînfricați, persistenți, puternici și plini de încredere în sine naturală. Dar au nevoie de un proprietar ferm, unul care poate demonstra că el sau ea este lider al pachetului.

În medie, agresivi față de proprietari și alți câini, sunt mai puțin toleranți față de străini, poate din cauza instinctelor lor de pază înnăscute. Formarea fermă și introducerea corectă a oamenilor noi pot tempera această tendință.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers

Statistici:

Grupa de rasă pentru câini: Lucrul

Înălțime: 22 "- 27"

Greutate: 77lbs - 132lbs

Lifespan mediu: 8 - 10 ani

Restul muscular Rottweiler

Câine de bovine australiene

Câinele de bovine australiene este o rasă de dimensiuni medii și este 56a Cel mai popular câine din SUA pe lista AKC 2017. După cum sugerează și numele, acesta provine din Australia, unde a fost crescută ca un câine de vânătoare care a condus bovinele pe distanțe lungi și un teren dur. Alegeți această rasă și așa cum ați aștepta, veți găsi extrem de energic și aveți nevoie de o mulțime de exerciții în aer liber. Minimul recomandat este de două plimbări de 45 de minute pe zi, deci acesta este un câine care se potrivește unui jogger sau alergător avid! Folosit pentru a manipula responsabilitatea în viața de lucru, câinele de bovine australieni este, de asemenea, foarte inteligent și arată un caracter independent puternic. Dacă căutați o rasă care va participa fericit Dog sport și competiții, aceasta este cu siguranță una de luat în considerare.

Un cuvânt de avertizare pentru proprietarii de ar fi: În zilele de vânătoare de bovine, această rasă a încurajat acuzațiile sale să se miște în direcția cea bună prin lovirea animalelor cu dinții. Așadar, sa știut să muște copii mici care se mișcă repede ... dar acesta este un instinct potrivit cărora le-a plătit pregătirea corectă.

Statistici:

Rasa de câine Grupa: Herding

Înălțime: 17 "- 20"

Greutate: 33lbs - 49lbs

Lifespan mediu: 13 - 15 ani

Australian Bovine Dog Mucular Rasa

St Bernard

Superbul St Bernard este cel mai mare câine Pe lista noastră - de fapt, este clasificată ca o rasă "gigant". Nu toată lumea va avea loc pentru una dintre aceste fiare, așa că probabil că este la fel de scăzută ca 48 de ania Pe lista de câini cea mai populară AKC. Numele lor provine din scopul în care au fost inițial crescuți pentru: Căutarea și salvarea la Marele și Little St Bernard trece pe frontiera italiană-franceză. Acești mușchi au fost utilizați în trecut pentru a trebi prin condiții meteorologice grele; pentru a găsi și a săpa oamenii prinși sub avalanșe sau zăpadă puternică; și să stea pe partea de sus a rănirii pentru a preveni hipotermia până la sosirea ajutorului.

Astăzi, strămoșii acei câini își păstrează abilitățile dornice și mușchii lor bine dezvoltați prin participarea la sportul de câini, cum ar fi greutatea în greutate. Dacă doriți unul ca un animal de companie, fiți pregătit să-i oferiți o mulțime de companie - ele pot deveni depresive sau distructive dacă sunt lăsate singure pentru perioade lungi de timp. De asemenea, vor avea nevoie de o mulțime de spațiu în aer liber și un exercițiu regulat Păstrați acei mușchi în stare bună. Așa cum v-ați aștepta de la un câine cu un astfel de trecut, sunt calm, nemulțumiți și relaxați cu oameni și alte animale, atâta timp cât sunt socializate de la o vârstă fragedă.

Statistici:

Grupa de rasă pentru câini: Lucrul

Înălțime: 26 "- 30"

Greutate: 120lbs - 180lbs

Lifespan mediu: 8 - 10 ani

Rasa musculară St Bernard

Ogar

Greyhoundul elegant nu poate arăta ca cea mai mare musculară a câinilor, ci reputația pentru putere și a fi Cea mai rapidă rasă este cu siguranță construită pe ceva. Este combinația acelor mușchi puternici, a coloanei vertebrale flexibile și a picioarelor lungi, a oaselor ușoare și a inimii uriașe, proporțională cu restul corpului care îl fac o mașină slabă de curse. De fapt, a ajuns la viteze înregistrate de până la 40 km / h (64 km / h).

156a cel mai popular câine din SUA în 2017, conform AKC, Greyhound este din ce în ce mai căutat ca un animal de companie de familie. Cu condiția ca el să aibă ocazia să-și întindă cu adevărat picioarele de câteva ori pe săptămână, aceasta este o rasă care este fericită să rămână în interior și să se răcească cu voi pe canapea. Sunt sensibili la zgomotele puternice și la atmosferele stresante, totuși, așa vor prefera probabil un mediu calm sau o familie cu copii mai mari. Deși nu deloc agresiv, acel instinct de urmărire va lovi dacă animalele mici sunt în jur, dacă nu se antrenează bine să-și tolereze prezența.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru Greyhounds

Statistici:

Grupa de rasa de caini: Sighththound

Înălțime: 27 "-30"

Greutate: 60-70LBS

Lifespan mediu: 10-13 ani

Greyhound rasa musculară

Alaskan Malamute

O rasă mare, nu este o surpriză Acest câine are o mulțime de mușchi, deoarece scopul original din spatele rasei a fost de a vâna cu tribul Mahlemut din Alaska și apoi trageți jocul greu înapoi în satele lor. În anii următori, au fost un câine popular pentru a trage sanie. Pe măsură ce viața era greu și alimentele rare în condițiile dure din Alaska, omul și proprietarul au format o legătură strânsă, iar malamutul de astăzi păstrează acest instinct, amenajând bine la unitatea de familie. Ca și în cazul tuturor câinilor, îngrijirea este necesară pentru animale mai mici și cu copii foarte mici. În ansamblu, a fost clasat ca 59a În cea mai populară listă de câini a AKC din 2017.

Ca o rasă mare, de lucru și construită pentru rezistență, mai degrabă decât viteza, malamutul are nevoie de o mulțime de exerciții în aer liber. Venind dintr-un mediu cu vreme slabă și zăpadă, acesta este un câine care nu va aprecia temperaturi ridicate sau umede. Dar dă-i o mulțime de stimulare mentală și spațiu pentru a-și exercita și va face un animal de casă ideal în timpul perioadei de nefuncționare. În ciuda dimensiunii dealamului, ele sunt remarcabil de agile la negocierea mobilierului fără a se prăbuși în lucruri tot timpul!

Statistici:

Grupa de rasă pentru câini: Lucrul

Înălțime: 23 "- 26"

Greutate: 75lbs - 100lbs

Lifespan mediu: 12 până la 15 ani

Alaska Malamute rasă musculară

Terrier de șobolan

Terrier de șobolan a fost crescută pentru viteză ca un partener de vânătoare și câine de lucru de lucru. Rasa este destul de rară în aceste zile, atât de surprinzător, nu este mai mare în cea mai populară listă de câini din SUA în 2017 decât 97a poziţie. Cu toate acestea, ele pot face animale de companie excelente, precum și încă active în arena de control al dăunătorilor! Enorm activ și energic, acești câini mici au umeri și picioare foarte musculare, împreună cu cufere adânci pentru a susține plămânii robusi care le păstrează să meargă când alerga.

Fierte inteligent, Terrierul de șobolani este ușor de antrenat, cu condiția ca acesta să fie pe deplin socializat la o vârstă fragedă. Proprietarii ar trebui să rețină că acești câini au nevoie de o tona de exerciții fizice și o mulțime de stimulare mentală. Dar oferă o mulțime de recompense pentru tot acest efort. Cu oameni, sunt afectuos și constant în temperament. Ei au tendința de a face bine în agilitate, ascultare și evenimente de raliu și concursuri. Cu alți câini, sunt prietenoși și deschisi, sau cel puțin curios. Și unul mai pozitiv: sunt foarte rezistenți în condițiile de sănătate și au tendința de a trăi mult timp.

Statistici:

Rasa de câine Grupa: Terrier

Înălțime: 10 "- 18"

Greutate: 10lbs - 25lbs

Lifespan mediu: 12 - 18 ani

rasa musculară de șobolan

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Rase de câine musculare