6 Rase de câine care sunt similare cu lupii

Rase de câine similare cu lupi

Este o convingere comună că lupii sunt strămoșii câinelui domestic. Deși există cu siguranță multe asemănări între cel mai bun prieten al omului și omologii lor mai sălbatici, adevărul este că nu sunt la fel de strâns legați cât de mulți ar crede. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu există o legătură.

Punctele recente de cercetare către un strămoș comun Wolf / Dog, care a trăit acum 30.000 de ani în urmă. O parte a evoluției a condus la multitudinea de rase de câini pe care o avem astăzi, iar cealaltă a condus la periculos, dar asemănător, asemănător, Wolf. Astăzi, există unele rase de câine foarte lupi acolo - un amestec de rase de câine vechi, și cei care au fost crescuți să arate ca lupi.

Luand in considerare Adoptarea unui nou câine, Sau doriți să știți ceva mai mult despre cele mai multe rase de câine asemănătoare de acolo acolo? Uitați-vă la lista noastră de primele 6 rase de câine care sunt asemănătoare cu cele mai asemănătoare cu lupi!

Siberian Husky

Pentru mulți oameni, prima rasă de câine care vine în minte când ei cred că "lup" este husky-ul Siberian. Din marcajele lor distinctive, la hainele lor groase și urechile triunghiulare, există multe despre Husky clasic Siberian care strigă lupul. Rasa de câine este incredibil de potrivită pentru climatul mai rece, datorită hainei lor groase și atitudinii mentale și sunt bine cunoscute pentru partea lor distructivă când sunt plictisiți. Rasa de câine energică poate fi, de asemenea, foarte tare, cu a urla care pot face ca să se simtă ca și cum ai avea un lup în jur!

Cu toate acestea, în timp ce această rasă de câine are cu siguranță multe tendințe de lupi, fac un animal de companie foarte popular pentru un motiv. Cu voia puternică Rasa este prietenoasă, inteligent și incredibil de afectuos. Sunt minunați cu copiii, și ușor de întâmpinat în orice moment petrecut cu oaspeți sau cu alți câini.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru Huskies

Siberian Husky

Dog inuit de nord

Deși nu este destul de identic cu un lup, câinele inuit de nord ar putea fi foarte ușor greșit pentru unul la distanță. De fapt, aspectul lor este atât de asemănător cu cel al unui lup, că sunt adesea aleși pentru a juca lupi la emisiuni TV și în filme. Asemănările aspectului provin din corpurile lor subțiri, straturile și marcajele similare la cea a unui lup gri.

Pentru a vedea un inuit de nord și un lup gri unul lângă celălalt, ați fi confundat pentru că ați fost foarte strâns legați, dar inuitul nordic este de fapt a Se amestecă rasa; crescute dintr-o combinație de Huskies Siberiană, Păstoriștii germani, și o selecție de diferite rase de câine inuit.

Rasa este cunoscută pentru inteligența sa, dar, de asemenea, este foarte încăpățânată. Ele sunt o rasă de câine foarte socială, dar destul de greu de antrenat. În timp ce această rasă face un animal de familie bun, ei preferă să aibă o companie constantă și să fie în jurul altor câini.

Tamaskan

Această rasă de câine este aproape indiscutabilă de lupul comun de lemn - dar atunci a fost crescută să împărtășească cât mai multe asemănări cu apariții cu lupul posibil. Un amestec de Wolfdog de Uttonagan și Cehoslovakian, Tamaskanul este asemănător cu un lup în aproape în orice fel. Cu toate acestea, ați fi iertat că nu știți prea multe despre această rasă de lup de lupi, deoarece acestea au fost foarte recent recunoscute ca o rasă și există doar câțiva câini în jur.

În ciuda împărțirii unei înălțimi similare, colorarea, forma corpului și blană, mentalitatea Tamaskanului este foarte îndepărtată de modul în care vă așteptați la un lup să acționeze. Ele sunt incredibil de prietenoase și tolerante cu copiii și alți câini. rasa este ușor de antrenat, fantastic la agilitate și incredibil de inteligent. Ei au, totuși, au o natură extrem de energică, așa că o mulțime de exerciții fizice este necesar pentru a opri această rasă devenind distructivă.

Tamaskan

Alaskan Malamute

Foarte asemănătoare cu husky-ul siberian; Majoritatea mare, puternică și puternică din Alaska împărtășește o mulțime în comun cu lupii, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere că malamutul din Alaska este unul dintre cele mai vechi rase cunoscute de caine. Pe partea de sus a culorilor lor similare și a urechilor distincte, sunt extrem de resurse și foarte loiale față de "pachetul" lor.

High-energetic și intelectul ridicat, îi face pe acești câini un pic de provocare pentru a ține distracția, dar cu siguranță o recompensă. Malamutele din Alaska sunt cunoscute pentru natura lor afectivă, inteligența și ușurința de antrenament. În ciuda tendinței de a urca ca un lup, malamutul din Alaska poate face o mare companie de familie.

Cehoslovakian Wolfdog

Inițial, un amestec de Wolf și German Shepard, Wolfdog cehoslovakian are o istorie foarte interesantă. Rasa este relativ nouă în termeni de rasă de câine și a fost de fapt un produs de cercetare în combinarea trăsăturilor unui lup cu un câine. De-a lungul timpului, acest lucru a produs ca rasă incredibil de inteligentă și îmbunătățită a câinelui, că, în timp ce nu-i așa ca în atitudine, împărtășește multe talente cu strămoșii săi lupi.

În ciuda faptului că este aproape identic în aparență la un lup, cu urechi foarte amplu, o haină similară de haină și o față care te va face imediat să te gândești la un lup, Wolfdogul cehoslovakian face un animal de companie surprinzător de bun. Ele sunt loiale, afectuoase, ușor de antrenament și au o mare rezistență.

Utonagan

Rasa finală de câine pe lista noastră, Uttonagan, este un alt produs de reproducere care vizează crearea unui câine care arată ca un lup. Ca și celelalte rase de pe lista noastră, aspectul de lup de lupi este cu siguranță proeminent. Inițial crescute dintr-un amestec de malamute din Alaska, păstori germani și Huskies Siberiană, această rasă împărtășește multe caracteristici cu lupi.

Pe măsură ce se indică combinația de rase de câine, utonaganul face bine în temperaturi mai reci. Ele sunt o rasă socială, inteligentă și ușor de ridicat noi comenzi. În timp ce urechile punctului, structura feței de lupi și haina de lup de lupi, vă pot păcăli că ați gândit că această rasă era cu adevărat un lup, temperamentul câinilor domestici este o lume departe de un lup.

În timp ce există câteva rase minunate de câini care seamănă foarte mult cu lupii, ca și cu orice rasă de câine, un câine ar trebui să fie ales vreodată după o analiză atentă a nevoilor sale. Mulți câini de lupi se bucură de temperaturi mai reci, sunt foarte energice și pot fi destul de încăpăţânat, făcându-le că nu sunt potrivite în fiecare mediu de uz casnic. Cu toate acestea, dacă credeți că sunteți la provocarea de a lua un câine de lup de lupi, cu siguranță aveți o mulțime de rase uimitoare pentru a alege de la!

utonagan

Surse:

  1. Amy Sinatra Ayres, Aspectul vinovat al câinelui tău poate veni de la lupi, Vetstreet
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Rase de câine care sunt similare cu lupii