Cum să spargi o luptă de câini

Cum să spargi o luptă de câini

Deși un câine stereotipic este benign, există, din păcate, există Caninii agresivi Cui ar trebui să te uiți îndeaproape în Parcul de câine. Distinctiv de la media dvs. dur-and-tumble, veți ști imediat când câinele dvs. este angajat într-o luptă cu câine real, așa cum este, sincer, terifiant.

Cu toate acestea, majoritatea câinilor nu recurg imediat la lupte imediat - la fel ca atunci când oamenii se luptă, există semne de avertizare distincte care se prezintă în prealabil. În consecință, înainte de a vă educa pe pașii pe care trebuie să o luați odată ce câinii sunt pe deplin angajați într-o luptă de câini, să explorăm mai întâi cum să opriți o luptă de câini de la ruperea în primul rând prin învățarea Limbajul corpului agresiv al câinilor.

Lupta câinilor

Identificarea limbajului agresiv al corpului înainte de o luptă pentru câini

Dinții dinți: Până în acest moment, suntem siguri că mulți proprietari vor percepe câinele lor "rânjind" ca "zâmbetul drăguț pe care îl pune când întâlnim prieteni!". Nu vă lăsați păcăliți - deși pentru noi oamenii, clipește dinții noastră este un semn spunând că suntem bucuroși să vedem pe cineva, pentru câini este un semn de agresiune. Același lucru este valabil și pentru câinii care pot arăta ca niște rânjeni, dar, în realitate, pot fi gâfâind din frică.

Ochii albi: Ori de câte ori un câine este fie speriat sau amenințat de un alt animal, își vor lăuda ochii pentru a expune partea albă a ochilor lor, altfel cunoscută sub numele de sclera.

Rigidizarea sau "înghețarea" corpului: Când corpul unui câine se ridică, aceasta este o manifestare fizică a fricii sau agresivității pe care o trăiesc sau spre un alt câine.

Cum să separați câinii de luptă

Dacă lupta câine a izbucnit înainte de a avea șansa de a identifica orice comportament anormal detaliat mai sus, există mai multe moduri eficiente pe care le puteți descompune în siguranță doi câini care luptă cu un risc minim de rănire.

Două persoane sau mai mult:

  • Roaba

Dacă o luptă câine erupe și ești destul de norocos să ai o altă persoană cu tine, există o modalitate relativ sigură în care puteți împărți o luptă de câini. Această metodă este denumită în mod obișnuit "roaba" și se referă la momentul în care două persoane apucau fiecare picioare din spate ale fiecărui câin de luptă într-o ofertă de a le distinge - exact ca jocul de curse din roabe, pe care oamenii americani se bucură de joc la petreceri. Odată ce tehnica "Roabarrow" a fost desfășurată, câinele în cauză ar trebui să se dezactiveze. În acest moment, este important să separați imediat un câine departe de celălalt, astfel încât să nu înceapă să lupte din nou.

Doar tu:

Cum să opriți câinii să se lupte când sunteți singurul martor este mult mai descurajator. Cu toate acestea, poate fi efectuată în siguranță.

  • În primul rând, identificați ce câine este agresorul

Deși poate părea imperativ încât să vă aruncați imediat să opriți lupta câinelui, experții recomandă să se întoarcă din scenă pentru a identifica ce câine este agresorul sau care poate să aibă fizic mâna superioară. Odată ce ați determinat ce câine este mai capabil să provoace daune grave, acest animal de companie ar trebui să vă concentrați asupra eliminării din ecuație.

  • Dacă un câine are o aderență puternică a maxilarului pe cealaltă, spargeți-o

Acum, pur și simplu nu puteți încerca să îndepliniți un câine departe de celălalt dacă un câine are maxilarul pe altul. Pentru a separa această aderență, trebuie să începeți mai întâi față de câini cu o poziție de încredere. Este important să vă amintiți că în nici un moment doriți să renunțați la impresia prin limbajul corpului și semnalele pe care le-ați introdus, de asemenea, în luptă, astfel încât să folosiți un ton de voce neagresiv, dar agresiv

În continuare, apucând un câine prin coada lor este cel mai bun mod de a încuraja un câine să-și elibereze mânca de peste alta. Cu cea mai puternică mână, apucați coada cea mai agresivă a câinelui, trageți-o repede și înapoi. Pe măsură ce majoritatea câinilor își vor elibera mânerul maxilarului în acest moment, continuați să vă mișcați înapoi, astfel încât acest câine nu vă poate mușca. De asemenea, trebuie să vă abțineți de la pasul între câini, deoarece acest lucru oferă un câine agresiv, care va fi în continuare cu lupta, o oportunitate amplă de a-și preia dinții în tine în schimb. Dacă nu sunteți proprietarul acestui câine, păstrați-vă mâna ferm pe coada câinelui până când proprietarul lor ajunge să-și pună gulerul și să-i retragă de pe scenă.

  • Utilizați o lecție

Acesta este motivul pentru care experții încurajează câinii care sunt perfect capabili să meargă fără o lesa pentru a aduce unul cu ei pe plimbări de câine - ele devin critice pentru păstrarea de câini de luptă. Ideal pentru prevenirea luptelor câinilor de la provocarea deteriorării grave, trebuie să glisați un capăt al leșiei în capătul buclă, astfel încât să poată fi alunecat sub burta unui câine. Acest lucru ar trebui să creeze o sling pentru a le trage înapoi cu.

În legătură cu o postare: Câini leagă

  • Plasați o barieră între ambele câini de luptă

Înainte de a începe să descriem metoda barieră, trebuie să reiterăm că propriul dvs. corp nu ar trebui să funcționeze niciodată ca o barieră. În schimb, dacă luați inițiativa de a sparge o luptă, găsiți rapid un gunoi din apropiere, o ramură mare căzută sau chiar mobilier stradal pentru a arunca între cei doi câini de luptă, districându-le astfel. Chiar și o distragere imediată este suficientă pentru a trage unul dintre cei doi câini în afară.

Știți când să rămâneți înapoi

Credem că este important să puneți acest articol oarecum descurajator, cerându-vă să cunoașteți limitările dvs. În mod realist, nu fiecare proprietar poate urma sfatul distribuit în acest articol - unele lupte de câine sunt, din păcate, prea periculoase pentru a se desprinde. Amintiți-vă înainte de a încerca oricare dintre aceste tehnici că mulți oameni care au încercat optimist să desființeze lupte grave de câine au ajuns în mod serios rănit. Stați în siguranță acolo.

Surse:

  1. Ce este lupta câinelui și ce puteți face pentru ao opri?, ASPCA
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să spargi o luptă de câini